Genellikle biten ilişkilerimde karşı tarafın “ilgisizsin” tepkisini çok sık duyuyorum. Her gün arayıp mesaj atmam, sevgili olduk diye işin cırkını çıkartmaya gerek yok, her hafta sonu onunla vakit geçirmem, benim de arkadaşlarım var, onlarla da görüşmem lazım. Mesela sabah işe gideceğim beni saatlerce tutuyor whatsappta, sonra diyor “iyi yat uyu”. Lan zaten gece 3 e kadar tutmuşsun beni 3 saat sonra kalkıcam daha neyin tribini atıyorsun bana. Arkadaşlar ben şunu öğrenmek istiyorum bakın ciddi soruyorum gerçekten ilişki buysa yemin ederim tövbe edip sevgili işlerine karışmayacağım. He birine gönlümü mü verdim? İçimde yaşayacağım abi. Hiç belli bile etmeyeceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Feministlerin ve abazanların cevaplarını dikkate almıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu devrin kadınlarına tapmıyorsan şansın yoktur dostum her kadın tapınmak istiyor, nefes alma hakkın yok :D
Ne tapıcam olum Allah mı onlar
bizim tek taptığımız var oda allah, ama kadınlar bu beklentide
Erkeklik organımı yesinler
Sen ilişki nasıl yaşanır bilmiyorsun o yüzden kızlardan uzak dur. Yalnız yaşamaya devam et. Kadınlar her saniye ilgi görmekten beslenir. Sen belli ki ailende ilgi sevgi görmemişsin o yüzden sevgi ilgi nasıl gösterilir bilmiyorsun
Kusura bakmasınlar kimsenin gtnü kaldırmam.
O zaman yalnızlığınla mutlu olmayı bileceksin
Sen çok ağır feministsin biliyor musun
Feministlikle yakından uzaktan alakam yok. Realist bir insanım. Gerçekleri duymaya alışmalısın. Belli ki sana kimse gerçeklerden bahsetmemiş bahsettiklerinde de kabullenmek istememişsin
Liseli ergen değilim. Devamlı telefon elimde günümü geçirmem. Boş muhabbeti sevmiyorum. Neysem oyumdur. Düşüncelerimi net olarak söylerim. Geyik muhabbetlerini lisede yaptım. Cnselliğe üniversitede doydum. Artık mantık olarak bakıyorum. O cahil zamanlarım geçti
Kızlar çok basit varlıklar genelde üçe ayrılıyorum ben. 1 zengin erkek para para pahalı hediyeler diye çırpınan varoş ucuz tipler, 2 tek hayali hedefi koca bulmak ve evlilik olan hayatsız tipler, 3 aşk ilgi iltifat isteyen kızlar. Bu kadar basit. Zenginsen 1. seçenekteki kızları bulacaksın onlar ilgi vakit istemez parayı ver sesini keser. 2. seçenek için de para lazım ev döşeyeceksin ve bu 2. seçenek kızları genlede işsiz maaşsız kızlar evi sen geçindireceksin. Paran varsa yine onlarla mutlu olursun. Ama eğer ben ilgi göstermeyi bilmem sevmeyi bilmem diyorsan 3. seçenekteki kızlardan uzak dur masum kızları üzme sen onların ehli değilsin. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur. Can da.. İnci mercan da
Ben evin tek oğluyum. Küçükken her istediğim oldu. Haliyle biraz şımarık büyüdüm. Bir çok şey yaşadım hayatta. Belki çoğu kişinin hayal ettiklerini yaşadım. Çok yer gezdim çok yer gördüm. Çok insan tanıdım. Gittiğim mekanlar ve çalışmış olduğum iş yeri. Ben kadınlara doydum. Türk erkeklerine göre kadınlara daha az değer veriyorum. Çünkü bizimkiler abazanlıktan kızların üzerine gidiyorlar kızlarda bunu ilgi sanıyor. Mesela başka ülkeye git her ülkenin ikili ilişkilerde ki ilgisi farklıdır
4. Seçeneği de söyleyeyim ne istediğini bilmeyen kızlar, 5. Seçenek yiyim içeyim gezeyim yakışıklı çocuk iki de resim atarım instaya sonra ayrılırım 6. Seçenek hayatında biri varken bir başkasıyla takılan kızlar. Gizli saklı işler onları mutlu ediyor
Sen belli ki ergenlerle takılmışsın. Karakteri güzel kadınları hayatına alanlar bu dünyada cenneti yaşıyor. Herkese nasip olmaz işte
İlgi mantığına denk gelmişsin
Mınakoyim ya