çok sinirliydim üstüne bir de tokamı kolunda göremedim duşa girerken çıkardığını ve unuttuğunu söyledi bende o sinirle aldığı kolyeyi bir tarlaya fırlattım ve benden o anda ayrıldı sinirle yaptım farkında değildim bulabilir miyim sizce ne yapmam gerekiyor nasıl barışırız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Köyde başka erkekmi kalmadı :)
ne köyü başkentte yaşıyorum
heheeee bellii tarlalardan
Fazla gurur g. te vurur
gururla ne alakası var
Tabi hiç alakası yok
anlatsana valla nerde gurur var anlamadım
tarla konum pls skskskskk
gel de bulalım ya hahahsuwlsğwks
olur günlük yövmiyemi alacağım ama
Bırak yenisini alsın yüz vermeyin şunlara.
ayrıldı benden bu yüzden ki kolyeyi değil beni fırlattın asıl oraya diyo
Hahaa kıyamam tc erkoları şaşırtmıyor
şaşırtacak bir erkoya denk gelinmiyo ama işte
Bak geçen yıl Mart ayında sevgilimin bileğine şu dilek ipi mi ne var ondan alıp bağladım ve hâlâ kolunda asla çıkartmıyor yapan yapıyor yani rengi soldu artık çıkart diyorum o senin hediyen ve sen taktın asla çıkartmam kopana kadar burada kalacak diyor ne erkekler var işte. Kolyeyi attın diye ayrılacaksa da yol orada de yüz verince şımarırlar bunlar bırak o senin peşinden koşsun
evet bak bulan bulmuş benim gibiler de harcansın
ya gerçekten seven var da bana mı denk gelmiyo anlamadım abdest alırken çıkarıyormuş geri takması ne kadar zor olabilir yani unutulacak bir şey olduğunu hiç zannetmiyorum
yalan yalan
Ya bak şu 24 yıllık hayatımda erkekler hakkında bir şey öğrendiysem o da bir kadını gerçekten sevdiklerinde yapamayacakları şey yok bu yani. Gururunu erkekliğini hiçe sayarlar gerekirse. O yüzden bir erkek sizin için uğraşmıyorsa böyle sîkik bir konudan dolayı ayrıldım yok beni fırlattın gibi ergen triplerine giriyorsa sevmiyordur abi uzaklaştır.
doğru
Tokadan abdest geçer boş yapmasın
9 ayım sadwce bir çöplükmüş desene çok cimri bir insan ama asla bu gözüme batmadı
Yaşlar kaç merak ettim
9 ayın çöp değildi güzel anılarını kendinde hatırla kötülerden ders al devam et
ben 19 o 22
Kız daha çıtırsın bırak o koşsun peşinden yakında ailesi başlar evlen evlen diye sen ne uğraşıyorsun özür dilerim anlık sinirden yaptım ama bunun için ayrılıyorsan da yol orada hadi bayss yaz daha da cevap verme bırak sürünsün. Ah ah öğreneceğiniz çok şey var erkekler zor kızları severrrr uğraştır biraz
hesabını vereyim de tükürün ağzına biraz hahajsjwjspeüsöeidöd
zamanında uğraştırdım ya iki ay baya uğraştı da değişen bir şey olmamış
2 ay değil işte sürekli uğraşacak hep bi korku içinde olacak her an gidebilirim izlenimi vermen lazım köpeğin olur
hadi ağzına tükürmeye gidelim gel
Hayatınızda başarılar😂❤️
ben o izlenimi farklı verdim işte nasıl oldu bilmiyorum ama ayrılsak bile hep biz barışırız kafasında kavgalarımızı da asla umursamaz ya işten geldiği için yorgun olduğunu iddia eder ya da sabaha düzeliriz kafasında asla bir kopma olmuyordu aramızda bunu bildiği için ve bu zamana kadar bir kere bile ayrılalım dememişti bana hep sinirle söyleyen taraf ben oluyordum ne olursa olsun ayrılma taraftarı değildi ne olduysa bu kolye yüzünden ayrılık mevzusu açtı ilk defa
Bahane olmuş diyelim biz ona o zaman.
@DogukanXeria hadi gel
teşekkür ederim
Daha gençsin önüne kimler kimler çıkar dert etme seviyorsan konuş ama bana kalırsa uğraşma derim ben bir kolyeden daha değerlisin.
ya çok teşekkür ederim çok tatlısınızz ama zaman ne gösterir göreceğiz her şeyin hayırlısı yarın gidip bakacağım bulamazsam da yolun açık olsun der engellerim uğraşacak sabrım kalmadı
Bence uğraşma boş ver konu kolye küpe ne olursa olsun bunun için ayrılmaz bir insan yorma kendini altında farklı sebepler vardır büyük ihtimalle var. Ben kendime yediremezdim bunun için benden ayrılsa. Kırılır üzülür anlarım ama ayrılmak saçma geliyor. Daha önce bende sevgilimi çok üzdüm max 30 dk yalnız kalmak isterdi sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik üstüne birde o özür dilerdi. Seven kıyamıyor işte korkuyor bir laf söylerim ayrılır üzülür diyor
inşallah hep mutlu olursunuz♡♡♡
Teşekkür ederim ama inan bu çocuğu bulana kadar ne ergenlerle uğraştım ne acılar çektim aldatıldım sevilmedim kendimi değersiz çirkin gördüm ama sonunda gerçek aşkı buldum. Geçmişe baktığımda neler çekmişim diyorum ama biri çıkıyor illa ki karşına. Sende mutlu ol daha yaşın çok genç senin yaşlarına dönebilsem hayatıma erkeğin esini sokmazdım.
ben çok hata yaptım ya zamanında sanırım hala o hatalardan ders çıkaramamışım
Hangimiz çıkardık ki😂
@Ismaill33 aynı zihniyetten birisi daha allahımmm sizi bana sayıyla mk yolladı acaba
Ben sana soyliyim üstteki kızı takma kafayı yemiş o
Bulabilirsin tabi
ara belki bulursun
Ne malsiniz
sağol
Neyi?
Sevgilini mi bulabilir misin
komik şey seenii
Komik şeyi mi kaybettin. Neyi arıyorsun söylesene
kolye kolye
Kolye kolye çok mu önemli
Ayni yere git ara cok uzağa atamamisindir
tereddüt ederek attığım için evet fazla uzağa gitmedi de herhangi birisi bulur mu diye düşünüyorum
Uzakmi tarla bakmakta fayda var gene de bilemiyorum bulan olmuş müdür
uzak uzak insanlar gitse bile o tarlaya gireceklerini sanmıyorum
Ozamn kimse almamıştır seninki neden ayrıldı ki ne var bunda hemen ayriliyor
kırılmış olabilir hiç çıkarmamı istemiyordu
Anladim. da bu kadar bisey için ayrılık mi olur kusersin ama ayrılmak ne yani
haklısınız ama bunun sebebini bende bilmiyorum çare yok şu an maalesef gururumu ayaklar altına aldım ama daha da almam çok da yüz vermek istemiyorum
Aynen oyle kadın dediğin geri durur biraz erkek koşar peşinden özür dilediysen yeter
ağladığım da sinirli olduğum zamanlarda bile oturur telefondan video izler iki dk benimle uğraşıyormuş gibi yapıp geri döner telefona bahanesi de sinirlisin sinirinin geçmesini bekliyorum demesi olur yani ben mi yanlış inssn olduğunu göremiyorum yoksa karakteri mi böyöe bilmiyorum ama sorarsanız beni çok seviyor
Ne savma davranış o sen iyi bile sabrediyosun nexndir sevgilisin
9 ay oldu
Cok sevmiyor san bırak sorumsuz birisi bence
sevdiğim için hep düzelmesini bekledim daha bu başlangıcı yani neler neler var peygamber sabrı var sanırım ben de 😃
Sıktır et duzelde 9 ayda duzlerirdi başkasını bulursun boş ver
teşekkür ederim haklısınız
Rica ederim insallh dinlersiniz beni
Bulamazsın