Annenize babanıza bile laf atıp küfür eden birine seni özledim yazar mıydınız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgi, aski farkli bir sey, ailenizi cevrenizi umursamamanizi saglar. En azindan benim pek cok seyi umursamamami sagliyor. Go for it :)
Gerçekten bu tip adamlarda ne buluyorsunuz. Başınıza gelen şeylere karşı o kadar hissizim ki sırf bu tip insanları sevdiğiniz için
Benim karim oyleydi vurmamak icin zor tutuodum kendimi ayrildim sonunda
Ahzina sicwrdim onun ama gerçekten yani. Sen abtalsin
Sensin aqtal
Öylesin bebeğim
Bendd küfür edeyim mi benle de ol 😂😂😂
Defol
Ya defol ne olması
Siz kafayı yemissiniz
Hiç beyinsize benziyor muyuz
yazmam düşürmem kendimi o kadar
Yazmak üzereyim ☹️
yazma sakın ya seni önemsemeyen biri icin ama yinede sen bilirsin😬
En son konuşmamızda beni kıskandırmaya çalıştı bak kendi motoruna çok güzel bir kız oturdu fotoğraf çekildi faln yazdı görüldü attım niye cevap vermiyorsun yazdı tekrar görüldü attım
Ona ilgi göstermeyince ilk defa böyle bir şey yaptı normalde 100 tane mesaj yazardım cevap vermezdi tabi bunlar neredeyse 1 sene önce yaşananlar şu an özledim biraz onu
ayy en nefret ettiğim şey karşı cinsin kıskandırmaya calısması yaz bakalım o zaman
Bana engel ol o psikopata bir daha bulaşmayayım ☹️
Dengesiz zaten
bana kalsa yazma zaten öylelerine numarasini sil cizgini belli et
Her yerden sildim engelledim tek bir yerden bakıyorum ona
Yazmamam gerekiyor yoksa hakkımda bu kız öldürsen peşimi bırakmaz der g. tü kalkar
evet o yuzden asla yazma egosunu tatmin etme
Beni özleyip özlemediğini fok merak ediyorum beni kaç kere kovmustu ne istiyorsun benden peşimi bırak falan diye eziksin dedi bana ona yapışıyormuşum
Aşkım bana engel ol yoksa ona yazicam 😣
ya yazma sakın yazarsan g*tu kalkar asko
şöyle düşün mesela seni birisi seviyo ama sen onu sevmiyosun ve sürekli yazıyor onun hakkında ne düşünürdün
2 gündür sosyal medya hesabına bakıyorum mesaj yazıp siliyorum 😣
eğer cidden yazmak istiyorsan kısa süreliğine hesabını kapat
Neden hesabımı kapatiyim anlamadım aşkım
Aşkım konuştuk birkaç gün yine boka sardı 😣 olmadı olmuyor
yapma be
niye yazdın kızz
Dur anlatıyım istersen
Neredeyse 3 senedir tanışıyoruz ilk başta tanıştık bana benimle buluşup yatmiycaksa bana vakit ayirmiycağini zaten ona bin tane kızın yazdığını söyledi öyle yolları ayırdık ama ben ona bağlandım birkaç sefer yazdım dayanamadım tekrar tekrar yol verdi 1 sene içinde, sonra 1 seneye yakın zaman sonra denk geldik sitede ( bu sitede tanıştık) yorumunu beğendim tekrar konuşma başladı bana nasılsın faln dedi bu arada çok dengesiz biri ve her konuştuğumuzda bana bacım diyordu ve diyor ve anneme babama küfür ediyor defalarca bunun için kavga ettik neyse o konuşma başladığı gün bana motoruna bindirdigi kızın fotografini attı burada sen olabilirdin ama yoksun hiç te olmuycaksin faln dedi görüldü attım ( telegramda konuşuyorduk) sonra hey cevap ver kıskandın faln dedi yo kiskanmadim dedim ve tekrar yollarımız ayrıldı 1.5 yıl sonra onu özledim birazcık birde onun işi biraz tehlikeli sitede de telegramda da hesabını kapattığı için endişelendim başına bir şey mi geldi diye birden
Hesabına denk geldim telegramda merhaba dedim kimsin dedi profilim yoktu sadece sevmediğin biri dedim beni soyledi evet oyum dedim sonra çok şaşırdım yazmana 1.5 sene oldu konusmayali ama mutlu oldum faln dedi sadece nasıl olduğunu öğrenip gidicem dedim ama 2 dk bekle sigara içiyorum konusucaz hayatın nasıl faln filan sohbeti devam ettirdi bende dedim ki sohbeti devam ettirmene gerek yok çünkü seninle yatmam ben bacım değilim neyse cevap vermedi seni çok özledim seni seviyorum bana sesini at sesini özledim faln filan dedi neyse 34 saniyelik şarkı söyleyip attım o şarkı söyleyen güzel ağzından öpüyorum çok güzel soyledin dedi
iyy bu erkekler niye ayni ya
hepsi at gibi gidip it gibi dönüyor
Cum, 13 Eki 22:35
Buyur
Sonra hep sesini at hep duymak istiyorum dedi sonraki gün morali bozuktu bana hadi ordan git yazma faln dedi ne oldu anlat dedim bekle anlatıcam dedi bekledim
Evlilik konusu açıldı bana seninle bir gelecek olur mu dedi ben evlenmek istemiyorum sana güvenmiyorum sürekli kızlarla görüşüyorsun dedim oda hayır seninle konuştuğumda beri kimseyle konuşmuyorum hiçbir mesaj isteğine cevap vermiyorum dedi sonra dedim ki ben seninle yatamam senin olduğun şehre ayağına gelemem ama ben yatmiycağim biriyle nasıl ciddi ilişki yurutuyum nasıl o kadar bekliyim o zaman yolları ayıralım dedi
Birbirimizin vaktini çalmamiş oluruz dedi tamam dedim engelledim ama dayanamadım ertesi gün 17 gibi engeli telegramda kaldırdım 1 saat sonra faln profilim olmadığı halde Aaa engeli kaldırmışsın falan dedi tekrar sohbet açtı bende nasıl olsa geleceğimiz yok o yüzden kendi vaktini boşa harcama dedim başlarım senin vaktine az dur sohbet ediyoruz dedi o akşam birşeyler oldu ona işiyle ilgili sorunlar bana gitmemi söyledi çok ofkeliydi bana ona gitmiyceğimi derdini dinliyceğimi söyledim tam 3 saat onu bekledim sakinleşmesi için
oho kaç kızla konuşmuştur yalan söylüyor peki barışıcan mı sen yani sevgili olcak mısın
Sonra bana değer veriyor gibi beni avutma dedi
Bekle kız atıyorum daha
tamam dedim sinirliyken kendime hakim olamıyorum sana zarar vermemek için git dedim dedi sonra tekrar birşeye sinirlendi durduk yere bana küfür etmeye başladı bende defol git dedim sonra bana olan duygularını sordum duygum yok ama seni çok özledim sen yokken vs dedi
Bir erkek niye biz şimdi neyiz, ileride ne gibi bir şey olur bizden olur mu biz olur muyuz sevgili , evli olur muyuz gibi soruları sorması neyi gösterir aşık olduğunu mu? Ve de evlenince koynumdayken kulağıma şarkı söyler misin diye söylemesi aşık olduğunu gösterir mi? Çünkü bana bunları söyledi
orada mısın 😣
Aşkım?
Gözlerim ağrıdı seni beklemekten
Aşkolsun gerçekten bu saatte derdimi o kadar döktüm benimle ilgilenmiyorsun 😣
kusura bakma canım göremedim düğündeyim
bence aşık değil gidicek yeri kalmamış kürkçü dükkanına geri dönüyor sakın barışma onla
O zaman o evlilik lafları biz neyiz gelecekte ne oluruz ben bizi düşünüyorum ara sıra geleceğe dair demesi üstelik bunları sesli mesaj attı öyle söyledi gergindi masaya birşeyi vuruyordu sürekli yani ne bileyim
Ben onunla evlenmek istiyorum 🙄 ama her yönden çok imkansız
Kız yaşıyor musun
Bana akıl ver üstte soru sordum en son o zaman diye başlayan yorumum , ona yorum yap kız kafam allak bullak