Aşk İlişkileri Seni bu dünyada en çok kim sever? tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Ben değil tabi ki 🤪😂😂💃🥳 Güncellemeler+1 yıl Cevaplar hem güldürdü hem üzdü bee 🥲Sizi sevmeyen cırcır olsun inşallahhh🤢😂😂😂 Seni bu dünyada en çok kim sever? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Lalosalamanca_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aynen cırcır olsun kabız olsun orrrr çocukları 1 1 Yorumla tortitotilla +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben kendim tabii ki 🥺 sonra da anam bubaaam 🥺 1 14 Yorumla tortitotilla +1 yıl sonra da ben 🥺 merakettimmişte +1 yıl ama soru detayına ben değil tabii ki demişsin 😔 tortitotilla +1 yıl Ama siteye genel soruyorum ya sen genel misin sen istisnasın bi kere🥺 merakettimmişte +1 yıl özel hissettir beni o zaman 😒 tortitotilla +1 yıl kalbimin 4 odasından biri senin daha ne özeli kız 😂 merakettimmişte +1 yıl vay pe çarpıldım eridim 😌 tortitotilla +1 yıl Geç baş köşeye kurul 😎😂 merakettimmişte +1 yıl prenses diana 😀 tortitotilla +1 yıl bunun türkçe okunuşu dayana mı? 😂 merakettimmişte +1 yıl dolana yar dolana😂 tortitotilla +1 yıl ahahahdjsdjsjjd kızz gözümden yaş geldi 😂 merakettimmişte +1 yıl oh sevaba girdim 😬 tortitotilla +1 yıl Sevap pointlerin bol olsun inşallah 😇😂 merakettimmişte +1 yıl Amin cancağızım 😌😀
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Düşündüm taşındım ama aklıma kimse gelmedi 😂 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Aklını başından aldığım içindir o 🤭😂 seni sevmeyen cırcır olsun MuhteşemGüneş +1 yıl Tamam öyle olsun 😅😂
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aynen de öyle, beni bu dünyada benden çok kimse sevemez. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benden başka kim sevecek beni 😄 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Çocuklarım sanırım.. onada şimdi sanıyorum 😀 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl yaaaa 😇 en çok onlar sever arada takışsanızda anaların yeri hep bambaşkadır en değerli hazinesin onlar için 😍 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Allah razi olsun ❤ Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben severim 😂 1 14 Yorumla tortitotilla +1 yıl heh işte bu yaaaa 😂😂 aranılan yorum Yorumla Saddov +1 yıl Harbi niye kimse yazmamış 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl parası olmayanı anası bile sevmez demişler yıkıldım yaa 😂😂 bu bir dram 😭 Yorumla Saddov +1 yıl Ya 25 yaşına kadar da fakirsen bir şekilde çabalayıp bir yere gelebilirdin. Bence hayatta bir baltaya sap olamamanın bahanesi. Yorumla tortitotilla +1 yıl 🥺🥺 gerçeklerin acı olma gibi bir özelliği var 😪herkes nasıl bir hayat yaşadı bilemeyiz elbette. Sadece suçu başkasına atmasınlar yeterli Yorumla Saddov +1 yıl Hayır hepimiz birçok hayat görüyoruz. Cidden büyük zorluklar yaşayan birisinin KS'de parasız erkek yazacağını sanmıyorum. Tüm gün evde oturup bunu yazacaklarına kendilerini geliştirsinler. Sanayide bile olsan zanaat öğrenir para kazanırsın. Yorumla tortitotilla +1 yıl Doğru, çok haklısın. Bir şeyler için çabalamak istemiyorlar. Keşke benimde gökten önüme inse😭 Yorumla Saddov +1 yıl Para mı? 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Benim parada hiç gözüm yok 😇 Mümkünse altın 😂😂😂 Yorumla Saddov +1 yıl Para çaba göstererek kazanılır. Çok para ise çalarak 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahha daha kaç kere hak vereceğim sana? Doğru söyleyip durmasana 😂😂 Yorumla Saddov +1 yıl Susuyorum 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Bir sonraki haklılığında görüşürüz 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Görüşürüz reis 😂 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Param olmadığı için annem dicem ama oda tartışılır 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bilmem var 15-20 kişi 1 0 Yorumla
Mdrıeujddj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Beni sevmeni isterdim tortitotilla 1 3 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ben sadece kendimi severim 😂 öyle kötü bi huyum var Yorumla Mdrıeujddj +1 yıl Keşke benimde böyle bir kötü huyum olsaydı Yorumla tortitotilla +1 yıl Denersen çabalarsan olur, hiç zor değil Yorumla
Denizimsiii32 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen tabi kiiiiii 1 8 Yorumla tortitotilla +1 yıl yaaaaaaaaa 🫠😍Ben tabiki en en en çok ben tabi ki 😎😍 Yorumla Denizimsiii32 +1 yıl Ötesi olabilemez ki zaten 😅🥰 Yorumla tortitotilla +1 yıl Herhalde kızım 😎 olursa yakarım bilirsin 🤪😂😂 Yorumla Denizimsiii32 +1 yıl Önce bizim yanması gereken başka şeyler var ya neyse açmayım konuyu 😅😅 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahahahdjsjdsd çok incesin ama sen 😂 Yorumla Denizimsiii32 +1 yıl İnceliğimi seveyim 😅 Yorumla tortitotilla +1 yıl Sevmeyen cırcır olsun 😂😂 Yorumla Denizimsiii32 +1 yıl Çok çok Amin 😅😅 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Annem ve babam. 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Annem… 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Annem :) 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kimse 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Annem sever bir tek 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kşmse sevmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aynen cırcır olsun kabız olsun orrrr çocukları
😂😂😂
ben kendim tabii ki 🥺 sonra da anam bubaaam 🥺
sonra da ben 🥺
ama soru detayına ben değil tabii ki demişsin 😔
Ama siteye genel soruyorum ya sen genel misin sen istisnasın bi kere🥺
özel hissettir beni o zaman 😒
kalbimin 4 odasından biri senin daha ne özeli kız 😂
vay pe çarpıldım eridim 😌
Geç baş köşeye kurul 😎😂
prenses diana 😀
bunun türkçe okunuşu dayana mı? 😂
dolana yar dolana😂
ahahahdjsdjsjjd kızz gözümden yaş geldi 😂
oh sevaba girdim 😬
Sevap pointlerin bol olsun inşallah 😇😂
Amin cancağızım 😌😀
Düşündüm taşındım ama aklıma kimse gelmedi 😂
Aklını başından aldığım içindir o 🤭😂 seni sevmeyen cırcır olsun
Tamam öyle olsun 😅😂
Aynen de öyle, beni bu dünyada benden çok kimse sevemez.
Benden başka kim sevecek beni 😄
Çocuklarım sanırım.. onada şimdi sanıyorum 😀
yaaaa 😇 en çok onlar sever arada takışsanızda anaların yeri hep bambaşkadır en değerli hazinesin onlar için 😍
Allah razi olsun ❤
Ben severim 😂
heh işte bu yaaaa 😂😂 aranılan yorum
Harbi niye kimse yazmamış 😂
parası olmayanı anası bile sevmez demişler yıkıldım yaa 😂😂 bu bir dram 😭
Ya 25 yaşına kadar da fakirsen bir şekilde çabalayıp bir yere gelebilirdin. Bence hayatta bir baltaya sap olamamanın bahanesi.
🥺🥺 gerçeklerin acı olma gibi bir özelliği var 😪
herkes nasıl bir hayat yaşadı bilemeyiz elbette. Sadece suçu başkasına atmasınlar yeterli
Hayır hepimiz birçok hayat görüyoruz. Cidden büyük zorluklar yaşayan birisinin KS'de parasız erkek yazacağını sanmıyorum. Tüm gün evde oturup bunu yazacaklarına kendilerini geliştirsinler. Sanayide bile olsan zanaat öğrenir para kazanırsın.
Doğru, çok haklısın. Bir şeyler için çabalamak istemiyorlar. Keşke benimde gökten önüme inse😭
Para mı? 😂
Benim parada hiç gözüm yok 😇 Mümkünse altın 😂😂😂
Para çaba göstererek kazanılır. Çok para ise çalarak 😂
ahahahha daha kaç kere hak vereceğim sana? Doğru söyleyip durmasana 😂😂
Susuyorum 😂
Bir sonraki haklılığında görüşürüz 😂
Görüşürüz reis 😂
Annem sever
Kimsee bi annem herhalde
Kim neden sevsin ki beni
Param olmadığı için annem dicem ama oda tartışılır
bilmem var 15-20 kişi