Kendinizin hiçbir vasfı olmasa dahi bekliyor musunuz?
O zaman erkek de sizden bekaret, el değmemişlik ve güzellik bekler. Dengeler böyle işler. Madem eşitlikçi kafada biriyseniz bir erkeği olduğu gibi kabul edin, onlar da sizi edicektir.
Kendinizin hiçbir vasfı olmasa dahi bekliyor musunuz?
O zaman erkek de sizden bekaret, el değmemişlik ve güzellik bekler. Dengeler böyle işler. Madem eşitlikçi kafada biriyseniz bir erkeği olduğu gibi kabul edin, onlar da sizi edicektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadın güç, erkek güzellik ister. Bu isteyen kişinin o özelliklere sahip olup olmamasıyla alakalı değil
Tamam işte erkek bekaret de ister :D Kendisi yapmış olsa dahi. Bu da erkeğin doğasındandır kızlar saçma sapan konuşunca rahatsız ediyor beni
Dogru ama nasip olur mu o kısmı var bi de. Herkes en güzelini en iyisini ister yoksa. İstemekte sınır yok
"Kendinizin hiçbir vasfı olmasa dahi" ne demek oluyor?
Sizin İyi bir iş, meslek, maddi imkanınızın olmamasına rağmen erkeğin iyi bi meslek sahibi olmasını bekliyor musunuz demek istedim.
İyi de iyi bir işim, iyi bir maaşım ve kendime ait bir evim var.
İşte öyle olmayıp karşıdan bekleyen kız çok sonra erkek bekarete takılınca sorun yapıyorlar. Herkesin evleneği insandan beklentisi var. Evlenecek kız bakire aranır çok eşitlikçi insansa bu kızlar beş parasız adamı da sevsinler.
Bu soruyu Müslüman olarak yanıtlayacağım.
Zina yapmak her iki cinse de günah. Bana göre kadın da erkek de evlenmeden zina yapmamalı.
Erkek de isterse milyarder olsun. Eğer Müslüman olduğunu iddia ediyorsa zina yapmayacak.
Ama toplum nezdinde erkekle kadın bir tutulmuyor kaıdnların maddiyat gibi şeyler beklememesi lazım çok eşitlikçiysek.
Ayrıca bazen insanlar işine geldiği zaman dini ileri sürüyor gibi hissediyorum.
Kendi adıma konuşursam ben kendime denk birini isterim.
Eğitimli, kültürlü, mali birikimi olan, ev sahibi biriyim. Aynı şeyleri kocam olacak kişiden de beklerim. Bana denk olsun isterim.
Valla mantıklı ama şu toplum düzeninde cinsel yaşantısı olmayan çok az erkek kaldı. 25 yaş altında vardır ama 25+ çok azdır bakir erkek.
Allah herkese kendi dengini nasip etsin kardeş.
Zina yapana zina yapmış olanı, ahlaklı olana ahlaklısını versin.
karşındaki kadına dürüst olduktan sonra kabul ederler. kızlar sorun etmiyo bunu
erkek yapmayıp ne yapsın ki sanki erken evlenebiliyoruz.
Ben sorun ederim. Ahlaksız ve zina yapmış birini hayatımdan istemem.
Tevbe etmiş olabilir günahsız kul var mı
Kumar, zina, alkol gibi bazı günahları Allah affetse dahi ben tolerans göstermem sanırım. Bana denk değilse vaktimi harcamasın.
valla yapmayan erkek çok zor benden demesi. tipsiz olur öyle adam bence.
Kişi kendinden bilir, benden demesi. İyi akşamlar.
Çok sinirli konuşuyorsun :D
Evet
onlar da bekaret ister güzellik ister ama.
İsteyebilir
tamam ama adam bakir de olmayabilir adam sağlam kariyeli biri bakire ister güzel de ister :D
hayır