Ya mesela şöyle düşünün çok farklı çevreler aynı zamanda arkadaş ortamı falan çok farklı ve kavgalıyız arkadaşlarıyla, yani ortam etkiliyorsa bu kişiyi hoşlandığını belli etmeyecek bir insanın kesin olarak hoşlandığını nasıl anlarız yani hoşlanmıyorda olabilir çünkü bu kişi emin olmak için soruyorum zaten. Burcu akrep eğer burçlarla ilgileniyorsanız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dediğinizi anlıyorum sanırım, onu ortamdan dolayı engelleyen sebepler dolayısıyla size mesafeli duruyor sanırım ilgisini belli etmiyor demek istiyorsunuz. O ortamda kendini size karşı soyutluyor diyelim, ortam dışında karşılaşıyorsanız fazlaca bakacaktır, konuşmaya çalışacaktır. Sonra tekrar ortamda bakmayıp, dışarıda bakıyorsa sizinle ilgileniyordur herhalde, dediğiniz gibi belki ortamda çekiniyor, onu engelleyen bir şey vardir. Dişarida karşilaşıyormusunuz?
Hayır karşılaşmıyoruz ama şöyle mesela tek başına olduğu zaman bakıyor bana farkettirmeden fazlaca ama konuşmaya çalışmıyor geri duruyor her bakanda hoşlanıyor olmuyor ki, bunu nasıl tam anlamıyla çözebilirim kesin diyebilirim? Ayrıca teşekkür ederim cevabın için:)
Rica ederim, sağolun. Bakıyorsa 1-hoşlanıyordur ama söylemek istemiyordur herhangi bir sebepten 2-senin ilgini farketmiştir senin konuşmanı bekliyor olabilir ya sana hayır olmaz demek için ya da olabilir demek için 3-hoşlanmıyordur olmaz diyordur ama onun için değerlisondir ilgine de teşekkür için bakış ve tebessüm geliyordur içinden 4-bakışlar can sıkıntısından tesadüfen olabilir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı
Ya şöyle evet ben söylemiştim ona olan ilgimi ama ne kabul etmişti ne de reddetmişti açık kapı bıraktı, ben emin değilim hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda ama arkadaş ortamının baskısı olduğu kesin onun üstünde.
Yani şimdi biliyorsa ilginizi; -belki onun aklında baska birisi var size hiçbirseyden bahsetmek istemiyordur, kimsenin bilmesini istemiyorsur, belki onun neticesine göre size cevap verir -belki istemiyor ama size değer veriyordur siz kırılmayın üzülmeyin diye söyliyemiyordur -o da şu anda isteseydi size büyük ihtimal bir olumlu cevap verirdi bir fırsatta, ileride ister mi bilemiyorum belki düşündüğü bişey vardır. Bakışlarda ise dedigim gibi ilginizi biliyor artık ve duygulariniz icin bir karşılık, teşekkür gibi düşünüyorum.
Ya son olarak şunu da söylemek istiyorum beni merak ta ediyor mesela ben yokken soruyor nerede nesi var gibisinden. Beni ara sıra yokladigida oluyor aynı zamanda. Bu arada gerçekten teşekkür ederim üşenmeden böyle uzun cevap vermen çok güzel
Rica ederim ne demek. Siz de sagolun anlayısınız icin. Simdi merak etmesi sundan da olabilir, sizin uzaklasmaniz ayrılmanız ya da Allah korusun basiniza bisey gelmesinin sebebi kendi olacaktır ve korkuyor bunun icin. İnsani olarak da sorabilir merak edebilir tabi. Eğer hoşlanmak anlamı çıkarmak istiyorsaniz, simdi size direknhayir deyip hem arkadasliginizi samimiyetinizi hem de ileride olabilecek bir ilişkiyi şimdiden bitirmek istemiyor olabilir tabi. Belki kendisinin beklediği bir zaman durum vardir bilemiyoruz ruh halini. Ama sizin ilginiz devam ettikce ve zaman gectikçe, onda bir rahatsizlik, mahçupluk hissi olusur vicdanı rahat etmez ve size olumlu olumsuz net bir cevap verir diye düşünüyorum. Hayırlısı artık durumunuz onun atacağı adıma bağlı gibi.
Çok teşekkür ederim, umarım gönlünce olur her şey
Çok sağolun, inşallah, sizin de 👍
Hoslansa illa belli eder
Ne yaparak işte mesela?
Sen ne yaptığını soyle ben hoşlanıyor ya da hoslanmiyor diyim
Hiçbir şey anlamadım