Mesaja görüldü atan , aramalara cevap vermeyen , geri dönmeyen sevgili neden yapıyordur bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSohbet muhabbet ortamında bende telefonla ilgilenmem bakmam telefona genelde ama görüldü atacak kadar elime aldıysam telefonu ben şurdayım bunu yapıyorum müsait olunca döneceğim yazabilirim parmaklarım kırılmadıysa o an 😅. Hiç mesajını vs görmemiş olsaydı takılma diyebilirdim de iki saniye sürmezdi sana cevap vermesi muhtemelen umursamaz bir abimiz bu bey
02 Yorumla- +1 yıl
Ayıp etmiş açıkcası
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle ki arkadaşlarımla beraberken ben de hiç telefonla ilgilenmem, telefonla ilgilenen de saygısızlık yapıyordur. Ama kenara geçip 2 dk da olsa sana dönebilir. Sana umduğun kadar değer vermiyor olabilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Demek istediğim o zaten ben sürekli benle konuşmasını sürekli telefonla oynayıp bana yazmasını istemiyordum , bı sağlık sorunu vardı bugün o yüzden sık aradım sık dediğim de iki kere çok değil iyiyim şunu yapıyorum dese yeterdi yazacağı iki kelimeydi hicbi zaman darlamam sıkmam
- +1 yıl
Benzeri bir durum yaşadım bence hiç ısrarcı olma, bir adım atana bir adım at.
- +1 yıl
Ayrılman daha sağlıklı olur, hakkında hayırlısı olsun
+1 yılSeni kaybetme korkusu yaşamadığı için.. bu ilgisiz tavırlarından sonra da, sana ulaşacağını bildiği için.. sana değer verse senin duygularını önemserdi..
07 Yorumla- +1 yıl
🙄 hiç gülmedim
- +1 yıl
Ağdalı.. Seni böyle bir duygunun içine soktuğunu da emin ol farkında.. ama umrunda değil ki senin ne hissettigin.. üstelik senin ona olan duygularıni bile bile bunu yapıyor olmasi... boş ver.. değmez
- +1 yıl
Kesinlikle 👍 umarım her şey gönlünce olur..
+1 yılÇünkü Adı üzerinde arkadaşlarıyla olduğu için olamaz mı yani arkadaşlarıyla zaman geçiren bir insan eli telefonda niye olsun ki Akıl var mantık var
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
21Cevap
+1 yılYapamaz bunu yapıyorsa sıkıntı vardır beni arkadaşlarından gizliyor ya da bir iş çeviriyor algısı yaratır olay çıkar yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü size değer vermiyor arkadaşları sizden daha önemli ve öncelikli demek ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Arkadaşlarına saygı duyuyordur, onlarla 1-2 saat vakit geçirse ne olur?
11 Yorumla- +1 yıl
Bak arkadaşlarıyla vakit geçirsin ben sürekli benle konuşsun beni arasın yazsın istemiyorum ki hicbi zaman darlamadim onu sıkmadım , arkadaşlarıyla çıktığı zaman doğru düzgün yazmam bile bugün bı sağlık sorunu vardi merak ettiğim için aradım iki kere neden yanlış anliyosun bu kadar ben darlamiyorum ki bana yazacağı iki kelime şurdayim iyiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunda yanlış olan bir şey göremedim olması gerekeni yapıyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Değer kıymet vermiyor umusamıyor kaybetme korkusu yok başkalarıyla muhabbet etmekten senle ilgilenmiyor. Sevgili bile sayılmazsınız ceptesin sen.
10 Yorumla
+1 yılBenim ki de yapiyo ama haber verir her türlü evden çıkınca eve girince arkadaşlarının yanında ararsam acar müsait olmadığını söyler bende tamam derim bazen sık sık arayıp rahatsız ederim o zamanda arkadaşlarına actirir telefonu sinirlenir ve kalbimi kırmak istemez ona sadece giderken ve gelirken haber vermesi gerektiğini söylersen sorun çıkmaz ben böyle böyle halletmistim umarım yararı olur :)
15 Yorumla- +1 yıl
Bile isteye yapıyorsa da al karşına konus ben konuştum sonra anlayis gösterdi seni seviyor olmam senden önemli olmadığım anlamına gelmez dedin mi biseyler dank eder kafasında etmezse de doğru kişi değildir
- +1 yıl
Yol ver nasıl olsa geri gelir
- +1 yıl
Eğer kabul ederse ayrılmayı at gibi gitmeyi tercih eden it gibi dönmeyi de biliiirrr babyyy
+1 yılNormal değil mi? İnsanların kendine ait özel alanları vardır bu arkadaşlarıyla vakit gecirmek te olabilir nefret ettiğim şeydir arkadaşlarla takılırken böyle zırt bırt aranması nerde olduğunu söylemişse bir salın ya şu adamları lütfen
00 YorumlaKonuşmalardan anladığım kadariyla sağlığında sorun var yanlış anlama ama bişey olsa bile senin aramanin hicbirseye faydası olmaz ki başına bişey gelirse arkadaşları haber verirdi sorun yaşarken seni arayıp böyle oldu diyemez sonuçta ya da ne zaman sorun yaşayacağını bilemez sadece anı bölüyor evet kötü bir niyetin yok ama can sıkıcı onunla konuşup birbirinizi dinleyin bence
05 Yorumla
+1 yılArkadaşlarımla vakit geçirirken beni arayan daraltan sevgili olmaz olsun, nerede ve kimle olduğum bilgisi dışında sevmiyorum yazışmayı odağım arkadaşımda oluyor benim genelde
04 Yorumla- +1 yıl
Sana arkadaşlarıyla buluşurken herhangi bir info vermiyorsa akşam eve geri döndüğünde sana yazdığında bence sende onun canı sıkılana kadar kendini tut yazma görsün o zaman
- +1 yıl
Uuu işte bu
Sevmiyor değer vermiyor böyle yaptığı zmn sende aynisini yapsana aynı duyguyu yaşat sonra uzaklaş biz kadınlar için ilgi, değer, sevgi, saygı, güven çok önemlidir. Bana böyle yaparsa yüzüne söylemedan bunun aynisinin iki katını yaşatirırim yoksa içim rahat etmez.
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarıyla dışarı çıkan insandan da bi ilgi beklemeyin, darlamayın, bi salın ya. Nedir bu ilgi arsızlığı, ilgi yetmezliği, 3 saat ilgi görmezse ölecek sendromu?
00 Yorumla Arkadaşlarıyla olduğu için başka bir açıklama mi beklisorsunuz yoksa? Bir salın adamlar nefes alsın ya
01 Yorumla
+1 yılÇok basit dışarı çıkınca seni unutuyordur yani O kadar önem vermiyoruz ya da seni onlardan saklıyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
Ozman dışarı çıkınca sana ihtiyacı kalmadığı için seni iç dünyasına almıyor telefonun ucundaki biri olarak kalıyorsun hep
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onun için yeterince değerli değilsin...
06 Yorumla- +1 yıl
Ve sen ona sevgilim mi diyorsun? Hala?
- +1 yıl
Şu dk dan itibaren mi? Geri adım atma da iki gün sonra😅
- +1 yıl
En doğrusu inşallah fikrinden caymazsin. Herkes ederi kadar yol ver...
Onun gözünde zerre degerin yokmus demek ki, umarim hala sevgilin değildir.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine. Sosyal vakit ayiriyor aslinda normal
02 Yorumla- +1 yıl
Bak ayırsın hiç bı sorun yok kafasını dağıtsın mutlu olurum , ben sürekli darlamiyorum ki onu çoğu zaman nerde olduğunu bilmem bile arkadaşlarıyla çıktığında doğru düzgün yazmam bile sırf böyle hissetmesin diye ama bugün bı sağlık sorunu vardı iyi mi değil mi merak ettiğim için iki kere aradım bu yani
- +1 yıl
Ozaman baska bir kadinla gorusuo olma ihtimali var veya sana yeterli deger vermiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılArama sende arkadaşları ile çıkınca. Şarlama. Aldatmak istese arayarak durdurabileceğini mi sanıyorsun
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama bence yine de aramadan mesaj atsaydın müsait olduğunda konuşalım diye
Cevap sahibi+1 yılİşte aramayacaktın
- Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBende dışarı çıkınca yazmam. Telefonun kölesi olamam
00 Yorumla Ortama odaklanıyor erkekler iki işi bir arada yapamıyor bazen maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim nişanlım ne olur olsun açar. Arkadaşlarıyla olsa bile arıyorsamm açıyor. Sadece abi diyor yani ismimi asla demez onların yanında.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAskim maaleseff ikinci plandasındır seceneksin onun için öncelik değil😔 aldatmayla biter genelde bu olay hiç şaşmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki de arkadaşlarıyla dışarı çıkmıyordur, belli de sen öyle biliyorsun?
00 YorumlaBunda gülümecek bir durum yokki zaten ama abest gelen bir durum ama maalesef dünyada düşünce özgürlülüğü diye bir gercekte var günümüzde artık cevapları sosyal medyadan alırda olduk
00 YorumlaKötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Zirt pırt telefonami baksın biraz alan bırakın.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Neden onun sosyal alanına saygı duymuyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyuyorum ben sürekli bana yazsın benle konuşsun demiyorum ki dışarı çıkınca benle irtibatını kesiyor çocuk nerde kimle ne yaptığını bilmiyorum yazacağı iki kelime. benim en güvenilir arkadaşımla çay bahçesinde oturmama bile kızıyor ne hissedersiniz böyle durumlarda siz ya kendi mesaj yazmaktan aciz ama. ben bı dışarı ciksam dünya burnumdan geliyor ne yapıyım
Arkadaşlarının erkek olduğuna eminmisin
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. tüm motivasyonunu arkadaşlarına verdiğinden
00 Yorumla
+1 yılSeninle mi ugrssacak baska kari kiz varken
00 Yorumla
+1 yılSeks yaparken nasıl yazsin
00 Yorumla
+1 yılikinci plandasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok net. Değer vermiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO artık sevgili değildir
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni önemsemediği için
01 Yorumla
+1 yılKıral adamdır hiç korkma güvenebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana aşık olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimbilir ne bok yiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamıyor çünkü
01 Yorumla
+1 yılKıskanılır
01 Yorumla
+1 yılSanaldan mı tanıştınız
019 Yorumla- +1 yıl
Artık yok sanırım
- +1 yıl
Sen neden yazıyorsun ki o yazmıyorsa
- +1 yıl
Bundan sonra ne yapacaksın
- +1 yıl
Sende yazma o zaman senden soğusun
- +1 yıl
Ayrılınca üzülür müsün seviyor musun halen
- +1 yıl
Bu hesabı bu soruyu sormak için mi kurdun
- +1 yıl
Geçmiş olsun artık sevgilinden daha büyük bir sorunun var
- +1 yıl
burada ki insanlar biraz sıkıntılı
- +1 yıl
Aslında senin durumunu kendimle kıyasladım ve sen de çok daha şanslısın benim de benzer bir durumum var istersen anlatırım
- +1 yıl
boş ver ya da vazgectim teşekkürler
+1 yılOdun olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl çok saçma tavrı
01 Yorumla- +1 yıl
@sonfilozofm kızların çoğu tipten kaybediyor erkek bulduğuna sukretsin
+1 yılSeninle konuşmak istemiyordur artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılkomik
00 Yorumla
+1 yılBenimkide öyle yapıyordu şu an evliyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok umursamıyordur
00 Yorumla Avlaniyordur
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sevmiyordur
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlarıyla dışarı çıkınca hiç yazmayan sevgili, bunu neden yapıyordur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne