Aşk İlişkileri Şu emojiyi ❤️ göndereceğiniz birileri var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Konu benle bağımsız 🙄Şu emojiyi ❤️ göndereceğiniz birileri var mı? Şu emojiyi ❤️ göndereceğiniz birileri var mı? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Yok ben bunu atıyorum 🩵 buzdan galpp 1 8 Yorumla Soran +1 yıl 🥶 dondum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kalın giy Yorumla Soran +1 yıl Uzun sweet var zaten 🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İyi üstünde ne var demedik, dondum dedin kalın giy dedik 😃 Yorumla Soran +1 yıl Pijamamı giydim gri.. sweette beyaz nike 😐 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İstanbullu sormadım yazdımmmm sormadımmmm 😃 bana ne üstündekilerden Yorumla Soran +1 yıl Kalın giyin demedin mi bende söyledim alla alla 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ne kadar heveslisin ya :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır kimse yok.. 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet var.. ☺️Birisi @_elyise ❤️Birisi de bende kalsın.. ☺️ 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Manit olarak mi sordun? Ay yok arkadaşa falan atarim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk 🤭 Yorumla
Rumbik Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kız arkadaşlarıma ailemdekilere gönderirim arada. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sana göndereyim ayıp ediyon ❤️ 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Var @tatlikizzzz34 var ☺️♥️ 2 1 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Oyşş kuzum benim.. ❤️🥰 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Var da sevgili babında değil. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bissürü. Sevdiğim herkese atıyorum ben 😂 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kimse yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu sana satim mi kimse cvp vermedi 😂 Yorumla Alessapl +1 yıl Az cevap gelmiş sorular daha güzel Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Maalesef yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok ben bunu atıyorum 🩵 buzdan galpp
🥶 dondum
Kalın giy
Uzun sweet var zaten 🤔
İyi üstünde ne var demedik, dondum dedin kalın giy dedik 😃
Pijamamı giydim gri.. sweette beyaz nike 😐
İstanbullu sormadım yazdımmmm sormadımmmm 😃 bana ne üstündekilerden
Kalın giyin demedin mi bende söyledim alla alla 😂
Ne kadar heveslisin ya :D
Hayır kimse yok..
Evet var.. ☺️
Birisi @_elyise ❤️
Birisi de bende kalsın.. ☺️
Manit olarak mi sordun? Ay yok arkadaşa falan atarim
Aşk 🤭
Kız arkadaşlarıma ailemdekilere gönderirim arada.
Sana göndereyim ayıp ediyon ❤️
Var @tatlikizzzz34 var ☺️♥️
Oyşş kuzum benim.. ❤️🥰
Var da sevgili babında değil.
Bissürü. Sevdiğim herkese atıyorum ben 😂
Orjinali bu 🫀 değil mi ya 🤔
Evet var
Kimse yok
Soruyu sana satim mi kimse cvp vermedi 😂
Az cevap gelmiş sorular daha güzel
Hayır yok..
Ne gerek var diyecek kadar uzağım😂😂