Sosyal medyada yeni savcı olan olan biriyle tanıştım. Ben de hukuk okuyorum.
çocuk şu an doğuda görev yapıyor ve tek yaşıyor. Birbirimizi tanıdıkça karakterimi anlayışımı vs çok beğendiğini ve beni kaybetmek istemediğini söyledi. Bir süre birbirimizi görmedik sonra o bana kendi fotoğrafını attı ama ben ona başka birinin fotoğrafını attım. Çünkü bir arkadaşıma sorduğumda sen makyaj yapmıyorsun çok süslenmiyorsun ve bu halinle 6/10’luk bir kızsın ama fotodaki 9/10’luk dedi. (Kız bayağı süslü kokoş biri) ben de komplekse girince o fotoğrafı attım.
derken çocuk sıralıyor işte yok gözlerin çok güzel bilmem ne. Ben de üzüldüm hem onu kandırdığıma hem de durumun saçmalığına ve ortadan kayboldum. 1 ay geçti hesabımı yeniden açtım ve bana yazdı. Çok üzüldüm gittiğine, birkaç gün tanıdım seni ama önemli gördüm ve kaybetmek istemiyorum dedi. Ben seni üzerim dedim. “seninle üzülme fikri bile beni senden uzaklaştırmıyor” dedi. Yine de çok zorladım ve “sosyal medya kullanmıyorum ama bu hesap açım kalacak bir gün dönmek istersen seni bekleyeceğim” dedi.
şimdi ne yapsam bilmiyorum. Bir sürü güzel kadın var aramızda mesafe var. Sadece attığım kızın yüzünü beğense bu kadar diretmez. Karakterlerimiz aşırı derecede uyumlu ama ruh olarak gerçek beni tip olarak başka birini seviyor mevcut durumda. Gerçeği söylemeli miyim yoksa bir daha hiç dönmemeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer