♾️ Çok sevdiğiniz ve elde etmek istediğiniz birisi oldu mu? ya da sizi seven birisi.

♾️ Çok sevdiğiniz ve elde etmek istediğiniz birisi oldu mu? ya da sizi seven birisi.

Ben duygularını her zaman net bir şekilde ifade eden bir insan oldum ve her zaman için de karşı taraftan olumsuzluk içinde cevaplar aldım, bazı zamanlar duygularım yerine mantıklı hareket etmeyi daha fazla sevdim, en azından daha az üzüldüm, mesela olmayacak bir insana duygularımı açtığım zaman vereceği tepkiyi bilerek ifade etmeyi yanlış buldum. Çünkü bedensel engelli olduğum için bir çok kişi söylemiyor olsa bile bu nedenden istemeyen çok insan ile karşı karşıya kaldım ama yadırgamıyorum.
Bir soruda yazdığı yanıtında uzaktan ilişki yaşayamayacağını okuduktan sonra vazgeçtim. Kimseye istemediği şeyi yaptıramam haddim değil. Reelde de kimseye aşık olmuyorum zaten ilgimi çekmiyor kimse.
Hayır elde etmeye çalıştığım kimse olmadı, “benim olmalı” diye hareket ettiğim kimse de olmadı. Ama aşkın olayım demişimdir 😅 zaten hoşlanıyoruzdur birbirimizden falan filan
Teşekkür ederim 🥳🩵
Rica ederim 🩵👸
Hayatta demem
Cevap
13Cevap
Elbette oldu aşkın olayım dediğim birisi 😅 aşkı yaşadım elimden geldiğince aynı şimdi yaşadığım gibi
Demekle olacak bir şey değil o yüzden hiç böyle bir şey demedim..
Bu şarkı çıktıktan sonra demedim
Aşkın olayım demedim ama seni seviyorum demiştim ve reddedilmiştim
Ben değil ilk o fotomu gördüğü an bu benim olacak demiş evde ailesinede demiş bu kızla evlenecem ☺🤭
Sonrada bende olur dedim
Aşkın olayım
Gelde sarayım...😍
Hayır demedim kimseyi o pozisyona layık göremedim 😄
Diyemedim maalesef ama ilk defa demeyi düşünüyorum...
Aşkın olayım demedim. Çok sevdiğim ve isteyip elde edemediğim biri de oldu.
ben çok sevgi doluyum sevgimi şimdilik sadece kedime aktarıyorum fjsdhkjf çok elde etmek istediğim biri olmadı ama bakalım
Yok aynı cümleyi farklı kelimelerle söylemişimdir.
Bu zamana kadar kimseye aşık olmadım belki bende sıktı vardır taş kalpli bir insanım
Demedim hayır ama şarkıyı çok severek dinlerim😃
Evet dedim
Evet dedim ama olamadım.
Evet dedim
Evet oldu ama devamını getiremedik
Kimseye demedim..🍀🗝️
Demedim kezban karilar demis 😂
Demez olaydım
Cıks olmadı.
Hayır olmadı.
Hiç demedim ya
demedim