Hiç sevgilim olmadı çünkü doğru zaman doğru insan dedim öyle pek kimseyi de sevemedim. 24 Yaşında koca bir sıfır var elimde...
Sizce de bi halta yaramıyor mu böyle olmak?
Hiç sevgilim olmadı çünkü doğru zaman doğru insan dedim öyle pek kimseyi de sevemedim. 24 Yaşında koca bir sıfır var elimde...
Sizce de bi halta yaramıyor mu böyle olmak?
Hiç bir şeye yaramaz, artık günümüzde kızların çoğu veriyor ayrıca özel üniversite okumak için ailesinden ayrılıp başka bir şehre giden kızlar okul bitene kadar sağlam 8 ila 10 erkek bulup masraflarını karşılatıp o erkeğin gönlünü hoş ediyor. Bu şartlarda kim zor hatunla uğraşır ki?
Cevap
11Cevap
Bence bu senin karakterin istesende degistiremezsin ayrıca böyle olman çok güzel bence diğerlerine göre
Ortam Şe. refsiz erkolarla doldu hayatta ancak bu şekilde kalabiliyoruma ncak bir sorun var o da yalnız olarak hahahha
Ahshsjsjs bır yerden sonra insan yalnız kalmaktanda bende öyle oluyim diyo sonra kişiliği uymadığı için onu ds yapamıyor demi
yess
Sıkma canını elbet çıkar ya bizimde nasibimiz de birisi olmalı inşallah sjshdhd
Ahaha zor olsan ne olmasan ne yani knk saçma bir düşünce egon seni ele geçirmiş
kardeşim o anlamda zor değil. HErkesle konuşamak onunla bununla görüşmemek , işte hafifmeşrep değilm temiz kalmak
Evet kapana kısıldım işste hahaha kimseyi de bulamadım herkes olmuş. şerefsixz. Sev. işemeyecekleri kadını kimse artık istemiyor
bunu destekliyorsun yani
Çok yalnızım sevmek sevilmek istiyıorum bu bir ihtiyaç. Ben de bir kadınım.
:D
O neye yarıyor çapkınlar çok şansını dener yatmak için başka işe yaramıyor
Zor kadınla işm olmaz
Hayda hahaha
Yani hayat zaten zor hicbir erkek bir de senle ugrasmaz
Yürüyün gidin lan ben de uğraşmıyorum kimseyle zaten sksmsksks
Sana brotish bir kedi alalım bu kafayla maks o hayatı yaşarsın
Olur alın
Adres alalım
Önce kedi sksksks
Yok abi bu burada bile zor la kediyi aldık diyelim adresi vermedin uzaya mi gönderecez hey sabır
HAHHAHA kahkaha attım
Aslan veya koc burcu musun sen
Yuh koç burcuyum :D
Tr de kimse zor kadınla uğraşmaz iş hayatı ve boğucu sosyal yaşam varken
alla sizç karetmesin o anlamda zor değil. v. eran kızalrdan değilim kardeşim. Böyle de açık açık yazdım oldu mu
Öyle zazten kim düşünüyor ki bu devirde
Nasibinde varsa elbet birgün gelir bulur seni temiz kalmaya devam et ki nasibinde temiz olsun
Böyle böyle kuruduk hahaha
Hiç bir halta yaramaz. Zor olunca ne oluyor neysen o ol.
karsı tarafa cektırmeye ama zoru basardınmıda keyfınden yenmıyo
yaa illaki vardır biryerlrde birileri
nirdeee nirdeeee
Büyüksün abeeyy
Karakterin buysa degistiremezsib
Zor olan herseyi severim 😉
Amaaan salla gtsn
İlerde yarayabilir
Hiç sanalda oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?