Gayet düşünceli gibi duruyor böyle erkek bulursanız kaçırmayın gızlar

Gayet düşünceli gibi duruyor böyle erkek bulursanız kaçırmayın gızlar

Böyle insanlar hayatta ne istediğini bilmeyen insanlardır belki birileri tarafından ihanete uğramıştır belki aşk konusunda birden fazla acı çekmiştir hiçbir insan annesinden dünyaya geldiği gibi bu şekilde olmaz yani hep aldatan insanlar ya da flörtöz olan insanları suçluyoruz ama hiç kimse böyle olmayı tercih etmez Hayat bir yaşadığı şeyler belki de insanın o şekilde mutlu olmasına neden oluyordur.
Ben doğru olduğunu söylemiyorum ama insanların hayatını bilmeden yorum yapmak herkes için çok kolaydır
Sevgisinin olmadığı, saygisının olmadığı, dürüst olmayan birisi ve sığ ilişkilerin insanı derim..
Yıllar sonra kimseye güvenmeyecek ve bu yüzden yüksek ihtimal yalnız öleceğini düşündüğüm insanlar tipi.
Kimseyi kırmak istemeyen ve herkese yeterli ilgiyi gösterebilen çoookkk genişşş gönüllü bir erkektir. Helal olsun denilip alnından öpülür
İkidir çok yerinde tespitlerrr
Ben bu işi biliyorum sanki
Hiç bozma aynen devam
Hep düşünceden bunlar. İstiyor ki kadınlar arasında ayrımcılık olmasın hiçbiri kendisinden mahrum kalmasın jdkckkdksk
İşte eğitimci farkı. d
Cevap
2Cevap
karaktersizdir tabi ki de
ben bunu gercrkten dert etmiyorum ya. flortluk bi tanima surecidir, ayni anda birden fazla kisiyi tanıyabilir kadin da erkek de. aralarindan birine duygusal seyler hissedersen digerlerini hayatindan cikarirsin. gayet okayim. birden fazla flortumun oldugu zamanlar oldu acikcasi, Şu an biriyle birlikteyim. genellikle konustugum erkeklerin konusmak istedigi tek kiz oldugum icin 🙃 birden fazla flortlerden biri olmuyorum. tek oluyorum. bu bi yaristir kizlar. en iyisi olun.
Bir insan 20 kişiye nasıl flört edebilir ki sırtında taş taşıssam o kadar yorulmam
Çok duygusal, anlayışlı, güvenilir bir erkektir (!)
Şeref yoksunudur. Çok kibarım bu kadar yazabildim
Bana da sevecen geldi bak şimdi
Sevmek için gelmiş dünyaya.
İlgi ve sevgisini fazlaca dağıtan bir bey
Tabikide karaktersizdirrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?