İnternetten biriyle tanıştım sonra yok tarzım değil istemedim. Anlattığına göre çok zenginmiş inanmadım da neyse. Ben ayrıldıktan bir gün sonra Babası mal varlığını elinden çekmiş dediğine göre benim yüzünden çekmiş, bu konuşurken sinirlenip bayılmıştı babası demiş kimin yüzünden falan... yanımda olsaydın elimden tutsaydın deyip duruyor Allah aşkına iki gün konuşmuşuz ben neden elinden tutuyum ki x? Rahatsız edip duruyor evsiz kaldım falan diyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne tarz bir manyakla konuştun sen kızım
Valla bitti zaten sosyal medyadan tövbe ettim
Bulaşma yaaaa, ya manyak ya sapık hepsi
Aynen çok sıkıntılı çıkıyor sosyal medya tövbe ettim. Bu kere daha buluşmuştum sosyal medyadan bütün hesabı bana kitlemişti normal çıkmıyo
Çok geçmiş olsun hanımefendi , tecrübeyi fullediniz bundan sonra karada ölüm yok size
İki kere daha buluştuğum olmuştu 😂 bgxgbğbg biri kendi kartı elime verip sen öde diyordu siparişi sen söyle diyordu hesap ödemekten iletişime geçmekten utanıyordu. 😂😂
Doğruyu söyle başka var mı !!! ☺️
Bir tanesi arabasına binmeye ikna etmişti halbuki araba olmaz demiştim neyse benim korktuğumu anlayınca lüks yarede götürmedi çiğ köfte aldı 😂 amacı lüks yerdi ara sokaklara falan gidiyor. Ekşınlıydı 😂
Daha zorlamak istemiyorum 😣 yoksa bir tanesi de … diye başlayacaksın yine
Haa son bi tane kaldı. Çoçukla buluştuk güya bu çok aşık oldu falan ben korkudan evimin yerini falan demedim. İş yerimi farklı yer demiştim. İntihar edeceğim diyo ağlama emojisi gönderiyor bir sürü falan engelledim bir ay sonra başka uygulamadan yazmış ordanda konuşup engelledm benden sonra kimse olmamış
Korkmaya başladım biliyor musun , ya sen bütün manyak ve değişikleri kendine çekiyorsun ya da seni tanıyan manyak oluyor , paranormal bir durum
Ya hepsi değişikti. En değişik olmayan eğitimde bi çocukla tanışmıştım o niyeti belli çocuğun cinsellik. En korkunç ve kötü olmayan benim vaktimi çalmayan oydu. Ona göre gel kardeşim diyor açık açık bn buyum demişti. Sonra bitirince tamam deyip kestirip atmıştı zaten öyle olsunlar ya
Yani ben anladım niyetini açık açık söylemedi de 😂
Ben şok 😳
Delisin ☺️
Niye 😂
1 soru ve 7 cevabına bakınca ( adayların ve başına gelenileri ömrümde ilk defa duyuyorum ) sende de bir miktar delilik olduğunu tespit etmek zor değil hanımefendi 😉
Biri daha takıntılıydı bana diyor sen paramı yedin kullandın şimdi bitti diyorsun diyor. Bende dedim en ucuz şeyi istedim ayrıca kafede içecek istememe rağmen iç diye zorladın dedim. O da arkadaşlarına numaramı verip rahatsız ettirmişti. Watsapa bi baksan kaç kişiyi engelledim. Geri yazdım buna şikayet ederim seni dedim ben yapmadım diyor yalancı da bida kimse rahatsız etmedi.
Daha neler neler
Ay sus tamam , 528 tane kişiyle çıkıp kanlı bıçaklı olmuşsun , ne çiğköfteler yemiş ne kavgalar etmişsin hanımefendi yaaaa
Hahahhahaha 😂😂 normal sevmiyorlar kardeşim ne bu takıntı
Manyak şey ☺️
Engelle gitsin bekletme fazla
Anneme yazıyor instasını bulmuş. Oha yazmasın diye engellemiyom bitti deyince onu rahatsız ediyor.
Onu da engelle yapacak bir şey yok. Mesaj özelligini kapat. Şikayet et.
Kaç kere engelle dedim anneme hatta instanı sil dedim yapmıyor daha çok bela olur diye korkuyor sanırım. Çocuğa dedim anneme sakın yazma diye tamam diyor yazıyor saldım artık geç cevap yazıyom anlar memleketine gelcem falan diyo istemiyorum yüzsüz müdür nedir
Ben bitti deyinçe yazıyo
İşi savcılığa kadar götürecen anlaşılan. Emin ol. onun gibiler hiçbir şey yapamaz. Sizin bı defa korktuğunuzu görmüş ya o ona yeter tamam. Engelle hićbir şey yapamaz
İş yerime hediye seçti gelecek istemiyom diyom neyse rahatsız etmiyo artık çok geç yazıyom. Yaşı da büyük ha ergende değil bitti zaten bida sosyal medya yok
İnternetten mı tanışmıştınız
Ya karışık aslında bi arkadaşıma önermişler o da bana dedi. Nerden bulduysa bunu
İlk başta konuşurken hiçbir şey verilmez. Sadece adını bilecek senin. Güvendikçe söylersin artık. Ama korkma gereğini yap bir halt da yiyemez
ağır ruh hastasıymış kurtulduğun iyi oldu
ee sonuc
Yazıp duruyor bana yazmasa annemi bulmuş instadan ona yazıyor. Anneme yazmasın diye engelleyemedim
yokmu olm evinizin erkegi iki laf etsin kamile
Ya anlattıklarını bi duysan çoğu akrabası ceza evinde babası mafya babasını tanıyor falan korktum bi de canım gibi nerde çalıştığımı söylemiştim farklı memlleket zaten diyerekten dedim
Yahu kedidir o kedi böyle sindiginizi belli etmeyin daha cok üsteler. cevap vermeyin hic bir sekilde bi yerden sonra anlar
Tersliyom zaten geç cevap yazıyorm arıyo falan. Film izliyom diyom film benden daha değerli diyo Allah aşkına kimsin sende değer veriyim sana