Biri aldatır erkek ve kadinlar fark etmez gerçekten seven kalmamış öyle sorular varki ve yorumlar kimse sadık kalmayı ve sevmeyi oğrenememiş

Biri aldatır erkek ve kadinlar fark etmez gerçekten seven kalmamış öyle sorular varki ve yorumlar kimse sadık kalmayı ve sevmeyi oğrenememiş
Korkuya mahal yok. Herkes sahih sorular sormuyor. Kimisi sadece eğlenmek maksatlı sıradışı sorunlar yaratıyor ve insanları teste tabi tutuyor. Bu yüzden çok ciddiye almayın insanları. Allah'a güvenip tevekkül etmeniz yeterli. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet çok ama çok haklısınız gerçekten ama insan belli bir süre sonra etkileniyor hasass miyim bilmiyorum Allaha güvenen yarı yolda kalmaz misli size olsun
Teşekkürler
Rica ederim
@momo profiline bir baktım bir kaç yorumuna denk geldim insanlara çök yardımcı oluyorsun tahmin ettiğim kişimisin bilmiyorum ama daha önce hesabın varmiydi?
Korkman normal.. Benimde kimseye güvenim yok. Nasıl evleneceksek artık
Amin ya inşallah. Hayırlısı olsun. Önceden evlilik istiyordum hemde çok. Şimdi acele etmiyorum illa olsun demiyorum
Aynen valla bende öyle yaptım.. Her nasip vaktine esirdir 🙏🥀
🙏Âmin inşallah
Cevap
2Cevap
Sorulara aldanırsan hayattan soğursun. O yüzden buraya bakıp hayatına yön vermen çok saçma olur.
Buraya bakma sen
Buradakilerin çoğu günlük yaşamlarındaki kişiliklerinin tam tersini gösteriyor o yüzden aslında gerçekte öyle kişilikler yok.
Ah bir bilsem keşke
AMİN
Haklsin katiliyorum sana herkes yalanci olmus nerde gercek asm
Ben Allaha teslim oldum gerisini düşünmüyorum.
Amin seninde
Burdaki soruların çoğu troll
Bro korkacak daha mühim şeyler var emin ol
ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar