Aşk İlişkileri Hangi aşk unutulmaz, sizce hangisi daha değerli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor lise aşkları mı unutulmaz üniversite aşkları mıı? lise aşkı üniversite aşkı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi aşk unutulmaz, sizce hangisi daha değerli? Cevapla Lise Soruları Üniversite Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Hiç bir aşk unutulmaz değildir.. ya da hiç bir kişi unutulmaz değildir.. ama üni diyim 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Benim hiç sevgilim olmadı ama sevdiğim oldu o yüzden lise aşkları 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Lise be. Masum, çocuksu ve ilk heyecanlar. Sonra üniversite sınavları her şeyi silip süpürüyor. 0 0 Yorumla
Celo05 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Çocuklukta ki ilk aşk duygusu vücut ile buluştuğu için daha özel oluyor sanırım o yüzden 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Lise Öcük kafasıdır anısı olduğu için unutulmaz, asıl aşklar üni de başlar 0 0 Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. ne lisesi ne ünisi ilk okul aşkı unutulmaz yaağ ay bazen karşlşıyoruz yolda 🤭😂 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hepsinin yeri ayrı. Özellikle yatakta beni mutlu eden aşklar 😈 0 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ergenlik döneminin ilk ciddi tanışmaları lise çağlarında başlar ve hep hatırlanır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lise diyenler daha ergenlikten çıkamamış. Unutulmaz olması için, gerçek bir aşk olması lazım. Lisede aşk sandığımız çoğu duygu aşk değil. 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ben ilk aşk asla unutulmuyor. 2 1 Yorumla haydarhay +1 yıl Bence. Yorumla
kullanmiyomevet Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl malum şahıs için lise seçeneğine inanmak istiyorum 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gerçek aşk.. 3 3 Yorumla AlmanPrens +1 yıl +1 Yorumla 54srp +1 yıl @AlmanPrens 🙂🦋 Yorumla AlmanPrens +1 yıl 🌹🍀 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lise 1 2 Yorumla Soran +1 yıl üniversite de ben erkekler daha ciddi bakar diye düşünüyorsum alakası yokmus Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Ciddi bakma meselesinden çok anılara bağlı. Şahsen, lisede sevdiğim kız günümüzdeki birçok kıza göre daha olgun ve temiz ( kişilik) biri. O hep aklımda olacak. Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kavusamadigin😀 kafayi yedirtir jss 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İlkler güzeldir ancak unutmak zorundayız. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Lise bence ya. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hiç bir aşk unutulmaz değildir.. ya da hiç bir kişi unutulmaz değildir.. ama üni diyim
Benim hiç sevgilim olmadı ama sevdiğim oldu o yüzden lise aşkları
Lise be. Masum, çocuksu ve ilk heyecanlar. Sonra üniversite sınavları her şeyi silip süpürüyor.
Çocuklukta ki ilk aşk duygusu vücut ile buluştuğu için daha özel oluyor sanırım o yüzden
Lise Öcük kafasıdır anısı olduğu için unutulmaz, asıl aşklar üni de başlar
ne lisesi ne ünisi ilk okul aşkı unutulmaz yaağ ay bazen karşlşıyoruz yolda 🤭😂
Hepsinin yeri ayrı. Özellikle yatakta beni mutlu eden aşklar 😈
Ergenlik döneminin ilk ciddi tanışmaları lise çağlarında başlar ve hep hatırlanır.
Lise diyenler daha ergenlikten çıkamamış. Unutulmaz olması için, gerçek bir aşk olması lazım. Lisede aşk sandığımız çoğu duygu aşk değil.
Ben ilk aşk asla unutulmuyor.
Bence.
malum şahıs için lise seçeneğine inanmak istiyorum
Gerçek aşk..
+1
@AlmanPrens 🙂🦋
🌹🍀
Lise
üniversite de ben erkekler daha ciddi bakar diye düşünüyorsum alakası yokmus
Ciddi bakma meselesinden çok anılara bağlı. Şahsen, lisede sevdiğim kız günümüzdeki birçok kıza göre daha olgun ve temiz ( kişilik) biri. O hep aklımda olacak.
Kavusamadigin😀 kafayi yedirtir jss
oysa ilkokul yazman gerekirdi
İlkler güzeldir ancak unutmak zorundayız.
Ben hepsini unuttum
Her aşk unutulmaya yü tutmuştur.
Lise platonik aşkım 😔
liise
lise aşkı tabiiki
Hepsi unutuluyor valla
18-23 yaşları arasındaki aşklar genelde..
ihanetle biten aşklar unutulmaz
üniversite aşkı
lise aşkı
Lise aşkı unutulmaz
biraz daha birşeylerin farkındasındır
Lise bence ya.
Üniversite
Bence uni
Lise aski
İlk aşk
Son aşk ❤️