Aşk İlişkileri Kızlar, Erkek ne yaparsa dikkatini çekmez? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor uzakşama, soğuma sebepleri nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soruluk bi durum yoktu ama teşekkürler Kızlar, Erkek ne yaparsa dikkatini çekmez? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalan söylüyorsa, bir şeyler saklıyorsa ve en önemlisi aldatıyorsa 0 0 Yorumla
matmazel94 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yalan gizli iş çevirme ilgisizlik 3 evetle uğurlanır 👋👋 1 5 Yorumla Soran +1 yıl gizli iş ve yalan aynı kapıya çıkıyor birini değiştir bari😂 Yorumla matmazel94 +1 yıl Yo gizli iş çevirince söylemiyor yakalanıyor Yorumla Soran +1 yıl 4. şıkkı tartışacağız dur Yorumla matmazel94 +1 yıl Öyle bi şık göremedim ben Yorumla Soran +1 yıl ben öğrendim tamam 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Efendi olursa 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Efendilik kaybetti beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şahsen ben efendi olanı aldım güzel kardeşim seven varsa bilemem Yorumla Soran +1 yıl ha sen soruyu yanlış okudun tekrar bakmanı tavsiye ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen knk Yorumla
neselicivciv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Gereksiz ego 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ergenlerin en çok yaptığı hata. o yüzden olgun yani senin yaşlar Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yalan söylüyorsa, bir şeyler saklıyorsa ve en önemlisi aldatıyorsa
Yalan gizli iş çevirme ilgisizlik 3 evetle uğurlanır 👋👋
gizli iş ve yalan aynı kapıya çıkıyor birini değiştir bari😂
Yo gizli iş çevirince söylemiyor yakalanıyor
4. şıkkı tartışacağız dur
Öyle bi şık göremedim ben
ben öğrendim tamam 😂
Efendi olursa
Efendilik kaybetti beee
Şahsen ben efendi olanı aldım güzel kardeşim seven varsa bilemem
ha sen soruyu yanlış okudun tekrar bakmanı tavsiye ederim