Yani ben bunu açıkçası problem haline getirmezdim yani Ama tabii eşim böyle sürekli pimpirikli işte yok temizlik hastası aman dokunma Ama şunu yapmam ama bunu yapma diyeceksin diyen bir insan olsa zaten bunu başında anlarım ona göre önlemimi olurdum sonuçta nasıl olacak evleneceğiz aynı yatakta yatacağız ilişkiye gireceğiz ne yapalım yani aramızda maske mi koyalım ya da bir buçuk mesafe sosyal mesafe mi yapalım yani bazı şeyleri tamam kabul edebilirim ama bazı şeyleri de abartılı olmamak koşuluyla edebilirim
Öpüşmese sorun olurdu benim için çünkü her açıdan öpüşmenin anlamı büyük benim için. İğrenmem ama ağız bakımına dikkat etmeseydi rahatsız olurdum bu durumdan.
Bu bilgiyi bende ogrenince sasirmistim. Hic opusmeyen ciftler varmış. Hatta malum seyi nasil yapiyorlar o zama diye dusunurken onda da diger yerler temas ediyor, dudaklara gerek yok gibi bir yorum almıştım birinden. Yani ön sevisme falan yasamayan evet zatencok var ama dudagi dudagina degmemis, opusmemis olan da cok varmis...
Bende Fatma’nın suçu ne dizisinde öğrenmiştim 😂😂şaka maka bi tarafa ben öyle bir insan biliyorum adamın karısı adama söylemiş senden iğreniyorum diye bence bi erkeğe denilecek son şey olmalı o ne iğrenecen iğreneceksen evlenmeyecektin insanlar değişik 😂
Bu arada Aşkı Memnu da böyle bir repliğin söylendiğini hatırlamıyorum🤔
Soran
+1 yıl
Replik söylenmediki aşko ben söylüyorum😂🤦🏻♀️
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Esım cok aldattı ve bakımsız dıslerını fırcalamaz o yuzden hıc opmuyorum bazen mutlu etmek ıcin biraz operım ama dudakları cok soguk ve itici geliyor bende ıgrenen tayfadayım mlsf ve boyle yasamak benim için cok zor
Bence de yaa eşler arasında da öpüşme önemli.. aşka enyakin temas bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kapıdan içeri girer girmez duvarla aramda kalmayan eş te ne bileyim :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı kadınların ağzı gerçekten çok leş oluyor ya kül tablası gibi dışardan görsen çok şık çok elit dersin ama içleri iğrenç çıkıyor bazılarının maalesef
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya ben saatlerce bile öpebilirim öpüşme seansı falan 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşimin agzının kokusunı bile seviyorum tiksinmeyi bırak
@familo öyle bir şey varsa o bir hastalıktır yani. Veya psikolojik bişeydir. Hani evli değilse öpmek istemeyebilir inancı gereği ama evliyse seviyorsa öpmek ister yani. İstemiyorsa bir problem vardır