Güncellemeler
+1 yıl
Yardım
Beraber aynı yerde çalıştık. Sonra ikimizinde başka yere tayini çıktı. O önce beraber çalıştığımız yerin bahçesindeyim şu an. Bir iş için geldim. Oranın fotosunu atsam sizce konuşma başlatır mı? İşe yarar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Durum at, isterse başlatır
Zaten boşta olsa yazardı ya
Ben bir çılgınlık yapıp 2 hafta kadar önce onu takipten çıktım, o da iki gün önce beni takipten çıkmış ama nasıl olacak :/
O boşta kalmaz, zeus gibi adam , ayrıca bende boşta değilim, ama kalbim , duygum herşeyim onda. Yapamıyorum dayanamıyorum
Valla sen kaşınmışsın seviyorsan niye takipten çıktın
Çünkü sürekli fotolarına bakmaya başladım, kimi takip ediyor diye sürekli kontrol etmeye başladım. Saplantıya dönüşecek gibi hissettim , ondan çıktım.
Öyleyse fotoda atma, kapat gitsin
Cevap vermezse yine başa sarıcam
Ya o seviyorum dedi bir kaç kez, ama ben duygusal olmadığını cinsellik için olduğunu düşündüğümü söyledim, baya fırçaladım adamı. Çok özür diledi filan ama ara açıldı ister istemez. Sonra karşılıklı olarak bir birimizi kıskandırmak için saçma sapan hamleler yaptık. İşi iyice çıkmaza soktuk. Onunla konuşmayı seviyordum. Boşluğa düştüm resmen. Sevgili olmasak bile hayatımda olsun istiyorum. Ama o da samimi konuşunca biz olduk sanıyorum ben o çizgiyi koruyamıyorım , yoruldum dedi. Ben netim sen ne istediğini bilmiyorsun diye baya saydırdı o da bana
Bence bitmiş olay yürümez
Daha öncede böyle bir bitti gitti, sonra tekrar geldi, tekrar bitti, tekrar geldi, yine olur gibi ama benim adım atmam gerekiyor gibi geliyor
Araya başkası girmiş bunlar hep sorun olur
Onda da girdi ama , tatile gitti kadınla, bende başkası ile tatile gittim
Ohooo herseyi de yaşa sonra gel devam de, ancak fb olur ilerisi olmaz
Bulaşma hiç mi diyorsun , ama o bana her adım attığında benim zaten hep sevgilim vardı. Zaten hep başka amaçla mı geldi sence? Ayırmak kendi sevgili olmak için değil de oynaşmak için mi dersin sadece?
O zamanı bilmem şu an için ciddi ilişki yürümez
İlişkisi olan birine yürüyen adamın herhangi bir durumda ciddi olma ihtimali var mı
Ee ciddi olmasa da kabulün mu
Hayır değil işte , ondan gönderdim ya diğer geldiğinde de. Ya aslında yapmam gereken doğru şeyleri yaptım biliyorum , ama niye yanlışa gitmek düşmek için bu kadar ısrar ediyorum bilmiyorum
Valla yürümeyen ilişki için ısrar etme ancak aci çekersin
İşte takipten çıkmakta doğru adımdı, hep doğru adımları attım aslında. Ama niye yanlış yapmışım kendime haksızlık etmişim gibi hissediyorum
Öğretmen misin
Birde çok reddedilen biri değil, sizce benim reddetmiş olmam onda hiç farklı bir etki yaratmaz mı? Gururu bile zedelense benim hoşuma gidecek , mazo sadoya gidiyor bu iş sanki tövbe
Yes
Bence rwd yiyordur ama bunu sen bilemezsin,
Anladım , o zaman oradan da bir etkin yok etkisiz eleman diyorsun :)
Galiba bana rahat battı, acı çekesim var üffff ya
Evet öyle battı sanırım 😊
Amannnnn bana karı mı yok
At bakalım :)
Ters teper mi ki? ya da cevap yazmayabilir mi
Yok gerçek durumu öğrenmiş olursun, eğer cevap verirse demek ala bi şeyler var, cevap vermezse bitmiş demektir yoluna bakarsın sen de
Cevap vermezse depresyona girerim ama biliyorum kendimi
O zaman kendini en kötü duruma hazırla, en azından üzülmemiş olursun
Ben şimdi matematikçiyim, PC yi açtım onun adının olduğu soru, kitabı açtım onun adının olduğu soru. Onları atsam çok mu saçma olur? Bu soruların cevabı sende sanırım diye :/
İlişkiniz nasıldı? Yani ne düzeydeydi ve nasıl bitti? bu duruma bağlı biraz
Ya o seviyorum dedi bir kaç kez, ama ben duygusal olmadığını cinsellik için olduğunu düşündüğümü söyledim, baya fırçaladım adamı. Çok özür diledi filan ama ara açıldı ister istemez. Sonra karşılıklı olarak bir birimizi kıskandırmak için saçma sapan hamleler yaptık. İşi iyice çıkmaza soktuk. Onunla konuşmayı seviyordum. Boşluğa düştüm resmen. Sevgili olmasak bile hayatımda olsun istiyorum. Ama o da samimi konuşunca biz olduk sanıyorum ben o çizgiyi koruyamıyorım , yoruldum dedi. Ben netim sen ne istediğini bilmiyorsun diye baya saydırdı o da bana
Takip atabilir misin?
Hayır ya ne alaka