Sehirdisindayim o arada mesaj atıyor ben bir-iki kez sordum oda içimden gelmiyerek. Seviyorum onu görünce saçmalıyorum ama rahat değilim ona karsi bazen napıyor diye düşünüyorum ama kocam olarak görmüyorum.. bilmiyorum çok değişik hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşini seviyor olmana rağmen onu arayıp sormamak içimden gelmiyor olmanın birkaç nedeni olabilir.
Soğukluk veya mesafe: Aranızdaki soğukluk veya mesafe, onunla konuşmak istemeni zorlaştırabilir. Bu, son zamanlarda yaşadığınız bir tartışma veya kavgadan kaynaklanıyor olabilir. Ya da, ilişkinizin ilk zamanlarında olduğu gibi birbirinize yakın hissetmediğinizi hissediyor olabilirsiniz.
Korku veya endişe: Onunla konuşmak istemenin bir başka nedeni de korku veya endişe olabilir. Onunla konuşmaktan korkabilirsin, çünkü onu üzecek veya kırmak istemezsin. Ya da, onun ne düşüneceğini veya hissedeceğini bilmemekten endişe duyabilirsin.
Yorgunluk veya stres: Yorgunluk veya stres de onunla konuşmak istemenin bir nedeni olabilir. Gün boyunca çok şey yaşadıysan veya çok stresliysen, onunla konuşmak için enerjin veya motivasyonun olmayabilir.
Bu nedenlerden herhangi biri senin durumun için geçerli olabilir. Eşinle konuşmamak istemenin nedenini anlamak için biraz iç gözlem yapman yardımcı olabilir. Kendini ve ilişkinizi düşünmek için biraz zaman ayır.Eşinle konuşmamak istemenin nedenini anladıktan sonra, bu sorunu çözmek için adımlar atabilirsin. Soğukluk veya mesafe sorunu yaşıyorsan, onunla konuşmak için bir fırsat yaratabilirsin. Korku veya endişe yaşıyorsan, onunla konuşmanın güvenli ve destekleyici bir ortam yaratabilirsin. Yorgunluk veya stres yaşıyorsan, onunla konuşmak için daha uygun bir zaman seçebilirsin.
Eşini seviyor olmana rağmen onunla konuşmamak istemek zor bir durumdur. Ancak, bu sorunu çözmek için biraz çaba sarf ederek, ilişkini güçlendirebilir ve onunla daha yakın bir bağ kurabilirsin.
İşte bu sorunu çözmene yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Onunla konuşmak için uygun bir zaman ve yer seç. Rahat ve sakin hissetmen önemlidir.
Onunla konuşmak istediğini açıkça söyle. Onu rahatsız etmek istemediğini bilmesini sağla.
Konuşmak istediğin şeyleri önceden düşün. Ne söylemek istediğini netleştir.
Onu dinle. Onun da söylemek istediklerini duymaya istekli ol.
Eleştirici veya yargılayıcı olma. Sadece onu anlamaya odaklan.
Eşinle konuşmak, ilişkinizi güçlendirmenin ve onunla daha yakın bir bağ kurmanın en iyi yollarından biridir. Bu sorunu çözmek için biraz çaba sarf ederek, ilişkini daha sağlıklı ve mutlu bir hale getirebilirsin.11 Yorumla
Soran+1 yılKorku ve bir duvar görüyorum aramızda diyor sen öruyorsun o duvarı benim için normal ilişki beklentin çok ve yapamıyorum diyor manevi olarak sinirli çoğu şeyde kızıp bagiriyo. Yani bazı erkekler var naif kibar bu ne desem onu bunu sevmiyorum diyor. ne bilim ben şu an. Seviyormuyum sevmiyor muyum bilmiyorum onu görünce heycanlaniyorum.. asktada inanmıyorum evlendigim günden beri çok cikmazdayim kafam çok karışık
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tutkulu olarak sevmiyorsunuz bence. Çünkü eğer onu yoğun bir şekilde sevsedyiniz bu his çok yoğun olurdu ve içinizden gelmeyerek arama sorma gibi eylemlerde bulunmazdınız diye düşünüyorum. Bir sıkıntı veya isteksizlik var belli ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum yaaa çok celiskideyim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aranızdaki ilk günkü heyecan bitmiş gibi geliyor bana. Güzel zamanlarınızı akla getirmeye çalış. Mutlu olduğunuz anlar en güzel zamanlar bunları düşündükçe belki bir nebze olsun içinden gelircesine arama ihtiyacı duyabileceksin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKocan olarak görmüyorsan o zaman sevmiyorsun. Yani insan en sevdiği insan ile hayaller kurar evlenmeden önce bile hep onunla evlilik hayalleri falan kurar. Onu kocası yerine koyar. Evlendikten sonra bile bu şekilde düşünüyorsan üzgünüm ama bence sen onu gerçekten sevmiyorsun. Belkide uzak kaldığın için sana öyle geliyor olabilir çok değişik.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sende bir şeyler bitmiş artık ve bunun yavaş yavaş farkına varıyorsun. İnsan olarak sevebilirsin ama bu sadece insan sevgisi. şu an içinde hiç bir tutkuyu barındırmıyor.
00 YorumlaEğerki gerçekten yüreğin varsa söz kızmıycam sana Allah şahidim olsun. Az görüşelim Hatırım varsa şu an cevap verir yoksa sözüm söz kızmak yok güzel konuşma dertleşme olcak egerki cevap vermiyeceksen sözüm söz artık hiç bir yerde görmek istemem dinlemem saygıda göstermem anlamam. Uzak durucam karar şu an o kişiye bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin evlilik fena soğumuş. Otutup bir gözden geçirmeniz lazım bu evlilik ortakllğını. Evlilik bir ortaklık müssesidir çünkü. Erkeğin görevleri ayrı , kadının görevleri ayrıdır bu müessedede. Hatta evliliği yürütemeyip , boşanınca da ortak alınan tüm malları paylaşırlar aralarında. Kadın tazminat alır eşinden ayrıca.. 👍🏻
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTutku ve sevgi bitmiş, ya zamanında çok erken tüketmişsiniz bazı güzel duyguları, ya da birbirinizi yıpratıp tüketmişsiniz, şu an içinde ona karşı herhangi bir arzulama ya da aşk duygusu yok, tamamiyle insani yönden seviyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArada kopupluklar baglanti hatalariniz mevcut. Sorunlar ya da isteksizlikleriniz ya da beklentilerinizi karsilamama durumuda olabilir. Sebep nedenleri sadece kendiniz bilebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılSana hep bagirsa kızsa anlasamasaniz bı hediye almasa sarilmasa ilişkiyi bile senden beklese egoist olsa sen ben benim gibi hissetmezmisin elini kalbine koy doğru de. Sanki ben erkek o kadınmış gibi hep ben peşinden koşuyorum nerde hata yapıyorum çok değer veriyorum
- +1 yıl
Sen çok ama çok dertlisin ve herseyi sen yapmissin baglanman cok kendini unutmussu
bana da askerdeyken aynısı olmuştu. bir ay boyunca nadiren mesajlarına cevap verdim onun dısında ben nasılsın diue sormadım. aklıma gelmedi mi bilmiyorum ama onu çok sevdiğimden eminim ve o da biliyor bunu. onun olmadığı hayata alışmaktı sanırım yapmak istediğim
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgisizlik degilmi bu
Bu ne zaman dan beri böyle yakın zamanda böyle olmaya başladıysa normaldir
Bir şeytan vesevesi de olabilir şeytanı eşlerin arasını bozmak içim her şey yapar dikkat edin20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklinda baskasimi var yoksa eger adami sevmiyosun seviyo gibi hissediyosun ya da aliskanlik gibi bisey olmus
010 Yorumla
Soran+1 yılAklımda kimse yok göz ucuyla da bakmiyorum ona alışkınım
- +1 yıl
Aliskanliktan oylesin ozaman monoton bi evlilik heyecan vermeyen bi iliski cinsellik falan derken sogukluk isin zor
Soran+1 yılSeviyor gibimiyim sence
- +1 yıl
Ne sevmedi ya :)) aliskanlik oda zaten binsure sonra biticek iyice soguyacaksin dokunasin bile gelmicek
Soran+1 yılSevgi degilmi benimki
- +1 yıl
Yok aliskanlik arada sevgi falan yok bosa seviyorum falan diyede dusunme
Soran+1 yılKorkuttun beniii
- +1 yıl
Gercekler acitir ama senin en son olacak seyini soyleyim dokunamama yuzune bakamama ve bosanma
Soran+1 yılAy Allah korusunnnn. bosanmayi
Bir bebegim var.
- +1 yıl
Ozaman tekrar sevmeyi dene yakinlasmayi yoksa bu gidisin benim dedigime gider gizliden cikinca fikileselim yarin simdilik iyi gecerl
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Telefonda sıkıntı vardır bende bazı arkadaşlarımla yüz yüze çok iyiyim uzaktan yazmak içimden gelmiyorlar ama çok değerliler benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel hayatiniz kotu gibi duruyo. Sen masum numarasi yapiyosun da ne isin var burada millete soruyosun. Kocanla konus, bir de bebeginiz varmis sen burada muhabbet pesindesin. Iyy vibe'im bozuldu ya. Varosluk geldi.
00 YorumlaO zaman onu sevmiyorsun bu sevgi olamaz
Peki başkasıyla bir birlikteliğin olduğu oluyormu04 Yorumla
Soran+1 yılİlgiliyim ama görünce mutlu oluyorum konuşmak istiyorum çocuk gibi oluyorum onunla hayır olmadim
+1 yılAşkooo uzak olunxa öyle oluyor sanıeım bende ayrıyım aynı durumdaız iltşm gç nnle
06 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir abi Bikac gün sonra gelicek yanıma eve gitcegiz düğün için ayriyim şu an düğünde bitti
- +1 yıl
Birliktelik durumunuz nasıl bende gdip gelşyorum ama o hayatımız öldü
Soran+1 yılÇoğu şeyi benden bekliyor öyle seviyormuş kadın ilk adım atsa
- +1 yıl
Ne gibi çoğu şeti senden bekliyor mesela
- +1 yıl
Bana yesn konuşabiliriz istersen
- +1 yıl
Seninki biraz alışkanlık olmuş galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOndan soğuyacagin hareket mı yaptı yoksa öyle bir özelliği mı var
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum seviyoruz pek anlaşamıyoruz ben Ankara derim o konya bide sınırlı çok bağırıyor
- +1 yıl
Tamam işte soğumuşsun ondan ve sanırım söğüdün insandan çabuk uzaklaşıyorsun
Soran+1 yılOna alışkınım
- +1 yıl
Alışkınsan neden soğudun
Soran+1 yılHiç bilmiyorum 😂anlamio bni hep bagiriyo kiziyo konusamioruz pek ondan belkide
- +1 yıl
E biraz bekleyin o zaman kafanızı dinleyin
Soran+1 yılMesela sordum özledim seni dedi
Bende seni dedim
Ama halbuki öyle bir özlem yok bende. bilmem değişik onu goruncede seviniyom😂😂😂- +1 yıl
Beynim yandı 😁, biraz kafanızı dinleyin derim sonra yoluna girer belki olmazsa sağlık olsun diyelim
Soran+1 yıl😳tm oyle yapiorum eşim bı kaç gün sonra gelip bni alicak evimize gitcegiz inşallah anlasabiliriz.
- +1 yıl
Mutluluklar 👋
Soran+1 yılÇok sagoll
+1 yılİlginc yasmıssın ayrılman lazım ama cekingelerin korkuların mı var anlamadım seviyorsan ara canın istemiyorsa sevmiyorsundur
013 Yorumla
Soran+1 yılYani abi çok olgun davranıyor aileden sevgi ortamı görmemiş çoğu zmn tartışmalarımiz olmuştur seni seviyorum diyemiyor ama ekmeğini yemez sana bolusur aklında olursun üstünü örter sen ne istesen yapar ama duygularını ifade edemez ve çok yoruldum. Ayrılmam seviyorym bebeğimde var
- +1 yıl
Oy masallah ama bu dediklerinle bu evlilik yurumez yatakda iyiyse guzel yoksa yakında aldatma olur gidisat bu
- +1 yıl
Kadının saydığı özellikte kaç erkek kaldı? Tek problemi ifade etmekte zorluk yaşaması. Bu dediklerinle bu evlilik yürümez tepkisi neden? Şiddet aldatma mı var? Kafayı yemissiniz. Sırf çamur atmak için bir iki cümle fazla konuşmak için yemeyeceginiz halt yok
- +1 yıl
@Adamlikfarki kocam olarak görmüyorum yazmıs senin kafan mı guzel bu cumleyi eşimden duysam bosanalım derim aramak istemiyor icimden gelmiyor diyor kime ne anlatıyorum
- +1 yıl
Peki yatakta iyi olması ile aldatma arasında ne âlâka var? Yatakta iyiyse tamam evliliğe devam deyip kötüyse ayrilacak mı? Bağlantısız mantıksız bir yazı
- +1 yıl
Ayrıca "seviyorum" da demiş
- +1 yıl
@Adamlikfarki yahu senin anlıycagın konu değil bir ilişkide kafada bitmişse ki bitmiş kocam olarak görmuyorum demesi yeterli sadece cumle seviyorum diyor seksde yoksa aldatma baslar ya da ayrılık olur
- +1 yıl
Yav ayrılmam demiş, bebeğim var demiş, seviyorum demiş, beni düşünüyor demiş, onu görünce hâlâ heyecanlandigini söylemiş, aile ortamından dolayı böyle diyerek böyle davranmasının sebebini bile bildiğini söylemiş anlayışlı bir kadın. Her evlilikte büyük küçük problemler olabilir. Sen büyük resme bakmayip "kocam olarak görmüyorum" kısmını cimbizla çekip olayı bitirmissin. Bu kısım dışında her şey mükemmel. Velhasıl kelam anlayacağın konu değil. Kafada biten bir şey yok olay sadece buhran yaşanması
- +1 yıl
"İlgiliyim ama görünce mutlu oluyorum konuşmak istiyorum çocuk gibi oluyorum onunla"
Al bak mesela aşağıda birine bunu yazmış - +1 yıl
Ok
Soran+1 yılÇok cinsel hayatımız var çok kiskan im birde
Soran+1 yılKocam olarak görmüyorum derken nasıl desem yabancı gelio bana buda belki hem kızdığı için di anlaşamıyoruz bazen
- +1 yıl
👍
+1 yılSeviyosun ama şunu diyebilirim ki siz birbirinizden uzak kaldığınız için bi soğuma oluyor aslında yakin olsanız daha iyi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. neden böyle hissediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSana hep bagirsa kızsa anlasamasaniz bı hediye almasa sarilmasa ilişkiyi bile senden beklese egoist olsa sen ben benim gibi hissetmezmisin elini kalbine koy doğru de. Sanki ben erkek o kadınmış gibi hep ben peşinden koşuyorum nerde hata yapıyorum çok değer veriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Soğuk birisin ondan olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılCoook cana yakın birinim
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İhtiyacınız oldugun da ne yapıyorsunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlişki oluyor
Soran+1 yılEşiz sonucta
- +1 yıl
Bence sizinki sadece ihtiyaç göndermelik olmuş kimse sevmediği kadına adama dokunmaz en azından kadın dokunmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiye kadar kocanı aldatmayı hiç düşündün mü?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide seviyorum ve bu bana. Ters
Sevgisizligin ilgisizligin kanıtı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgiliyim ama görünce mutlu oluyorum konuşmak istiyorum çocuk gibi oluyorum onunla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrısınız soğukluk girmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılOnunlaykende öyle bak abi sacmaliyorum mutlu oluyorum ama dediklerim gibiyim
- +1 yıl
Gerçekten çok saçma ve değişik bir durum
Soran+1 yılEvet misal şu an hem özledim yüzünü hem de aman boswer diorum
- +1 yıl
Sende var bir şey
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Düşünüyorumm
Bende de var o his kendimi suçluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSence bizimki sevgimi
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılsen daha belanı mı arıyosn
10 Yorumla Tutarsız birliktelik net;
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe olarak görüyorsun arkadaş mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlilik bu?
00 Yorumla
+1 yılKaç senedir berabersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabır versin. Zor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya meyillisin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgi yok
Sadece tipini beğeniyosun10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır esini sevmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte oluyor musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaskalarimi ilgini cekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılozlemedin mi canin cekmiyor mu onu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aklında başkası olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Onu sevmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgiliyim ama görünce mutlu oluyorum konuşmak istiyorum çocuk gibi oluyorum onunla
+1 yılOlur öyle uzun evliliklerde takma
07 Yorumla
Soran+1 yıl2021 Temmuz sonu evlendik
- +1 yıl
Hmm pek uzun değil, aslında ne diyeceğimi bilmiyorum da yuvanı yıkma Allah sabır versin
Soran+1 yılSağol abi yok be sevdigini biliyorumm. Zor bir ailede büyümüş sevgisiz bir ortamda yani çok farklı biri
- +1 yıl
Yaşım 18, senden küçüğüm kesin ama rica ederim abla 😊
Soran+1 yıl24 ben😊 saygıdan abi dedim kusura bakma
- +1 yıl
Yok ya hoşuma gidiyor abi denmesi ama biraz garip oldu 😂
Soran+1 yılAnlıyorum😊
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kaçamak mıı yapıyon
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikide yollu degilim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıltutku yok demek ki
00 Yorumla
+1 yılNasıl varlıkşarsınız siz. Çözemedim
00 Yorumla
+1 yılNeden kaynaklı sence?
00 Yorumla
+1 yılDeğişiksin cidden
00 Yorumla
+1 yılsen kaçamak yapmaya bahane arıyorsun
00 YorumlaDemekki gerçekten sevmiyorsun ya da sıkıldın
00 Yorumla
+1 yılGüvenle alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılO zaman ayrılın
00 Yorumla
+1 yılBoş ver takıl öyle buraya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman evlendiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl2021 28 Temmuz
- +1 yıl
Özel değilse neden ayrı yerdesiniz
Soran+1 yılDüğün vardı geldimde bitti gelip bni alacak eve gtcgz
- +1 yıl
Musadeniz olursa tkp rica edeceğim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverek mi evlendin yoksa görücü usulü falan miydi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen öyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılKendin için yaşa
01 Yorumla- +1 yıl
Karım sa bana karsi oyle
+1 yılNe hissediyor sun
00 YorumlaNeden öyle?
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi seviyorum ama arayıp sormak içimden gelmiyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler