Sevgilim artık istemediğini söyledi tartışırken.
Ufak bı olaydan bahsedicem erkek arkadaşımla biraz karşılıklı olarak toksik bir ilişkimiz var Bir yıldır bir beraberliğimiz var inişli çıkışlı gelgitli ama son 5 aydır bana bu durumu düzelteceğini artık şeyleri değiştireceğini Emin adımlar atacağını söylemişti her şey çok güzel ilerliyordu. Ama geçen gün uyumadan önce bana yazmadığı için ben uyuyorum diye haber etmediği için t tripliydim ve sabah birbirimize kısa kısa yazıp çok konuşmadık bana ne yaptığımı nerede olduğumu sormadı sonuç olarak ve ben o gün okula girmedim sevgilim de bizim okul çıkış saatimize yakın arkadaşıyla ben arkadaşım ve onu sevgilisiyle otururken yanımızdan gecti daha sonra ben olduğumu anladı ve yanımıza geldi ve direkt bana bağırdı tartıştık o an ama ben açıklama yapma gereksiniminde bulunmadım söylediğine göre arkadaşıyla konuşurken beni bugün çıkışta alacağını o yüzden onlarla beraber olamayacağını söylemiş ve bundan 5 dakika sonra beni parkta otururken gördüler Bir erkek olarak küçük duruma düştüğünü arkasından iş çevirdiğini kötü hissetmiş arkadaşının yanında ama bunu kavga ederek söyledi daha sonra yanımdan gitti ve ben onu eve gidene kadar aradım tartıştık Eve gittikten sonra telefonda konuşurken bak çok geriliyorum bak seni seviyorum kırmak istemiyorum bak bir tanem diyerek cümleye başladı ne hissettiğini bana teker teker anlattı ve bana o an neden açıklama yapmadığını sordu ben de bağırdığı için kafamı kaldıramıyorum ya diye bir cümle söyledim ve benden utanıyor musun diyerekten sinirlendi kapattı ve beni her yerden engelledi ondan bir gün sonra bizim okul çıkış saatimizde defalarca yanımdan geçti ama konuşmadık ve sevgilimi çok seviyorum ne yapmam gerekiyor sizce artık olmaz mı çünkü bana artık istemiyorum beni bu duruma düşürüyorsun beni küçük duruma düşürüyorsun ben uğraşamam seninle bunu konuşmuştuk gibi şeyler söyledi benim onun gönlünü almam için ne yapmam gerekiyor arayamıyorum çünkü her yerden engelledi beni lütfen biri yardımcı olsun...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer