Bir kıza aşık olup sevebilmeniz için o kişinin nasıl biri olması gerekir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dindar ve zeki olması yeterli 😂 ama işte ben pek ağzı laf yapan kendimi pazarlayan biri değilim. kızlar sosyal erkek istiyor sosyal sayılmam 🥲 vs.
sen de sosyalles biraz :D
Özü sözü bir duruşu olan hedefi olan
sadece bu aşık olman için yeterli mi yani
Yeterli özü sözü bir dobra birisi ise zarar gelmez eminsem tabikide bundan
burcun ne merak ettim
Balık sizin
ben terazi
Uyumlu iki burç 😁
terazi herkesle uyumlu :D
Balıkla akrep ve teraziler yüzde yüz uyumlu
Ağır başlı olması lazım
evet doğru ama cok az kaldı insanlar cozutmus
Ekonomi ve teknolojik çağın hızla ilerlemesi bunun sebeblerinden yanlızca 2 si az kalanlar eski kafalı dediğimiz kişiler olarak biliniyor maalesef
ben de öyleyim ama eski kafalı degilim gayet de acık gorusluyum
İşte öyle biliyorlar bizi onu demek istiyorum
Abd vatandaşlığı olursa iyi olur
maalesef başka özellik yok mu :D
Avrupa vatandaşlığı da olur
maalesef :D
Öyleyse aşk buraya kadar hoşlantı olur en fazla
ne tarz kişilerden hoslanırsın o zaman hahaha
Bilimle uğraşan kendi ayakları üzerinde duran hobileri olan arada zaman ayıran kişilerden bana
bilimle ugrasmasa olmuyor mu :D
Olmaz
tebrikler bekar kaldınız adskhadfhjsl
Kalabilirim dünyayı çok sevdigim söylenemez
neden kova burcu musun
Evet de ne alaka
hjhasgjdfak bildim mi cidden :D cunku tam bir kova bakıs acısı
Biryerden görmüşündür
yok be nereden gorucem ahaha soruyu ben sordum bi kere sen geldin
Başka sorudan görmüşündür
hayır ya oyle olsa neden saklıyım ki derim
Zeki görünmek için
burada zeki gozuksem ne olur gozukmesem ne olur kaldı ki gizliyim :D burclarla ilgiliyim hissettigim icin kova burcu dedim ozellikle iliski beklentindeki son yorumundan sonra
Burası önemli bir mecra küşümseme
kucumsemiyorum da ben öyle gozukmeye cabalamam hele de gizliyken ne alaka hadjagg
Gizli zeki görünen birisin
hayır ya bence sen tam bir kovasın
Ne özelliği var kovanın
hayatındaki kisinin bilgili ozguvenli kendi ayakları ustune basan hobileri olan birisi olmasını ister. cıvık ilişkilerden hoslanmaz ozgurlugune duskundur ne kısıtlar ne kısıtlanmaya gelir. rahat bir kafa yapısı vardır. kendini bu dunyada degilmis gibi hisseder. yani buraya ait degil gibi. surekli bir seyleri sorgular bilimsel olarak ya da varolussal olarak bir sorulara cevap aramaya calısır. duygusal biri olmasına ragmen fazla ilişki insanı degildir asık olmak istemez daha dogrusu baglanmaktan cekinir muhtemel yanlıs kisi olacak korkusuyla yoksa cok severse bırakmak istemez ilişkiyi. biraz ayran gonullu olabilir. onun dısındaaa seyahati yeni yerler gormeyi sever degisik hobiler edinmeyi vs aktif olmaktan hoslanır arkadaslarına da cok duskundur
Yatak arkadaşlığına uygun öyleyse bu burç
sana uymuyor mu bunlar
Çok cilveli herkesle konuşan sosyal çevresi geniş hep flörtü olan kişilerdi terazi burcu kızlar çevremde
teraziler öyledir biraz flörtöz bir burçtur
Sevişgenler mi öyle görünüyor ama
bilemezsin orada biraz karakter de devreye giriyor ama flört tarzından anlayabilirsin bunu
Ne bileyim anlaşılmıyor ki geri çekiyor çoğu kızların ileri gidince de yapışıyor bırakmıyor seni
nasıl yani anlamadım hem cekiyor hem itiyor diyorsun :D hangisini istiyorsan o sekilde davran işte
Yedeği çok oluyor ondan emin olamıyorum
bir sure flort edersen anlarsın zaten yedek var mı yok mu eger sana genel ilgisini veriyorsa senden hoslanmaya baslamıs demektir iletişimi devam ettir sen de aynen hoşlanıyorsan. sonrası gelişir zaten yavas yavas ama teraziler estetige cok duskundur onlara dusunceli jestler falan yaparsan hosuna gider
Yapmam ben odunluğu severim
neden ki hoslandıgın kisiyi mutlu etmek istemez misin yani
Karşılıklı olmuyorsa tek taraflı etmem
yani ondan mı guzel seyler beklersin anlamadım genelde bu tarz seyleri erkeklerin yapması ya da ilk seferlerde erkeklerin baslatması en azından daha guzel gozukuyor yani kızlar bunu gormeyi seviyor hatta erkekler de kendilerinin hoslandıgı kisiye surprizler yapıp o kisinin mutlu olmasını onemser diye dusunuyorum yanlıs mı zaten oyle samimi bir ortam olusuyor
İlk yapar ama sürekli erkek yapınca olmuyor
işte ilk başlarda yap dedim zaten :D baktın karsı taraftan olumlu seyler gormuyorsan bırak git bir anda ileişimini kesersin
Senşn taktik iyi
ben yapmıyorum ki bunları senin icin dedim haha yani erkek olsam yapardım ama kadınlar ilk karsısından bekler dogru olan bu bence. senin hoşlandığın biri yok mu cevrende
Yok kimse hoşlanan vardır ama adım atmıyorum
neden atmıyosun onlar mı atıcak sanki senin baslatman gerek
Öyle şu an vakit ayıramam
onun yerine neye vakit ayırıyorsun
Science
ne üstüne
Genetic
neler yapıyorsun peki işin mi bu
Zeki
şişman ve cirkin de olabilir yani
Güzellik, çirkinlik, zayıf veya şişman olmak falan bunların bana faydası veya zararı yok. Ben aşık olduktan sonra dünyanın en çirkini olsa bile ben o kişiye baktığımda dünyadaki en güzel en özel insanı görürüm. Gerçek aşk böyle bir şey... Yani senin anlayacağın güzellik çirkinlik ayrımı yapmaz aşk.
anladım haklısın aslında ama insanlar dısını begenmediklerinin icini merak etmiyorlar genelde
Herkes aynı değil
sadece zeki olması yeterli mi yani baska bir ozellik yok mu
sürekli kendini geliştirmesi, alçakgönüllü olması, hayvanları sevmesi gibi gibi bir sürü şey var saymakla bitmez. Zeka sadece bunların içinden sadece biri.
Anladım evet kendini geliştiren mütevazi bir insan olması önemli bu herkesin ortak düşüncesi. bu arada senin burcun nedir
Kova
anladım. peki baska önemli olan sunlar olmazsa olmas dedigin seyler yok mu
En önemli olanları saydıklarım işte.
bu dediklerine sahip herhangi bir kisiye asık olabilirsin o zaman dogru mu?
İhtimal yüksek
dış görünüşten pek etkilenmezsin yani bunların yanında görünüşünün iyi olup olmamasını umursamazsın?
Sen neden bu kadar umursuyorsun ki dış görünüşü. Bir mobilya olsa veya buzdolabı veya bir araba onun dış görünüşüne önem verirsin ama Allah öyle yaratmış, onu yargılamak çok garip ve saçma geliyor bana.
merak ettiğimden sordum. ben karsımdkinin yüzüne o kadar olmasa da fizigine önem veririm sonucta o biraz olsun kendi elinde olan bir sey o yuzden ben de o konuya takıntılı oldugum icin sporumu aksatmamaya calısırım yani illa muthis kaslardan bahsetmiyorum bu arada ama en azından biraz fit olabilir. böyle bir beklentin yok mu mesela senin
Her zaman kişinin elinde olmuyor o hormonal veya hastalıktan dolayı olabiliyor
anladım tabi durum oyle olmadıgındaki durumlar icin demistim bu biraz da kendine bakan ve kendine onem verdigini gosteren bir sey benim icin belki ondan da oyle dusunuyorum takıntılıyım bilmiyorum. ama dediklerine ek olarak boyle bir kişi olsa senin icin artı bir sey degil mi yani kendi fizigine onem veren birinin bu cabasını onemsemez misin sana gore onemsiz bir sey mi
Bu senin söylediğin fazladan bir artı olur. Disiplinli olduğunu gösterir
fazladan bir artı ama onemsiz bir artı mı onu sormak istedim aslında :)
İşte söyledim ya fazladan bir artı, disiplinli olduğunu gösterir. Önemli fakat olmasa da olur.
önemli fakat olmasa da olur :D değişik bir cümle oldu :D
Olsa da olur olmasa da olur işte
nasıl olmasa da olur ya hahahah ben hic boyle konusan bir erkek duymadım :D peki giyim tarzı ile alakalı?
O yaştaki biri nerede ne giyeceğini bilir zaten
hayır tarz olarak :D
Ona da pek dikkat etmem
ne giydigini onemsemez misin yani guzel giyinmis ya da pacoz gibi gibinmis falan diye en azından uyumlu uyumsuz
Kendine saygısı olan insan zaten güzel ve uyumlu giyinir
diyeliim ki öyle giyinmedi senin hoslandıgın kişi bu sorun olmaz senin için yani?
Bazen istisnai durumlar olabilir fakat sürekli öyle ise bir sorun vardır. Bunun ne olduğunu bulup çözmeye çalışırsın ve çözersin yani.
zevksizse genel olarak :D
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Anladım
Merak ettiğin başka bişi var mı 😀😀
Bu kadar seçici olmamak enteresan geldi sadece😂
İnsan olsun hani gerçek anlamda insan yani. Gerisi için zaten bir orta yol bulunur. İnsan sevince yapmayacağı şey yok.
Peki kendini sürekli geliştiren dedin bunu açar mısın biraz hobi edinmek gibi de mi aynı zamanda
Herhangi bir şeyde kendini geliştiren. Kendi mesleği hakkında olsun, diksiyon olsun, dil öğrenmek veya az bildiği dili geliştirmek olsun veya bilmediği birşeyleri öğrenmek için çaba göstermesi de olabilir.
O kişi ile hayatımı paylaşmayı planlıyorsam eğer bu gibi şeylere yönelmesi benim için de iyi olur. Benim göremediğim şeyleri görür belki onun sayesinde bende kendime birşeyler katarım
Anladım aynen bunlar olması gereken seyler her insanda. Sen daha çok kişinin kafa yapısına bakıyorsun sanırım
Aynen öyle. Güzel olmak bu söylediklerimi sağlamıyor bana.
Sen hayatını paylaşacağın kişiye bir şeyler hissetmeyi mi daha çok umursarsın yoksa sana bir şey katmasını mı yani daha yoksa ikisi de olmazsa olmaz mı
Zaten bana birşeyler katmaya başlarsa bende birşeyler hissetmeye başlarım doğal olarak. Benim yapım bu çünkü
Anladıım ama sürekli bir şeyler katmasını mı bekliyorsun yani yoksa denk geldikçe mi
Kimse her zaman yapamaz tabiki denk geldikçe
Aynen öyle peki sen biriyle konuşmaya başladın diyelim arkadaşça ama tanımaya calısıyorsun birkaç ay boyunca konuştun ama bir anda araya bir soğukluk girdi ne sen mesaj atıyorsun ne de o. sen bir süre sonra tekrar iletişime geçer misin ne oldu vs diye
İletişime geçerim ve aynı zamanda onun tepkilerini tartarım halen soğuk yapıyor veya konuşmadan kaçmak için bahane arıyor gibi bir hali varsa arayı açarım
Ne kadar sonra iletişime geçersin mesela ya da sen de mesaj atmamaya başladıysan bir şeyden soğuduğun için mi mesajı kesmiş olursun yoksa aniden hevesin kaçtığı için mi
Benden uzak duruyorsa benden hoşlanmıyordur demekki. Benden hoşlanmayan kişinin peşine gitmek boşa zaman kaybı benim için. Hayat beklemiyor... Zaman akıp gidiyor
Hayır öyle bariz uzak durmuyor son konuşmalarınızda bir sorun yoktu diyelim ama birden bıçak gibi kesildi konuşma mesela bu neden olur senin tarafından da iletişim yoksa neden iletişimi kesmiş olursun ya da illa karşıdan mı beklersin
Tamam işte benimle konuşmayı kesti ise başkası ile konuşmaya başlamıştır. Bazen ben adım atarım bazen ondan beklerim adımı.
Ama ya o da senin kestiğini düşündüyse senden bekliyorsa böyle düşünmez misin ya bi kere daha adım atmaz mısın ne oluyor diye düşünüp
2-3 hafta sonra küçük bi mesaj sadece ne yapıyorsun veya nasılsın. Gerisini getirirse konuşurum gerisini getirmezse zaten konuşmak istemiyordur
Birkaç hafta sonra atarsın yani son kez denemek için? Bitti diye tamamen kesmezsin kafadan
Birkaç tafta sonra yine kestirip atarsa ben de tamamen bitiririm kafamda. Olmuyorsa zorlamayacaksın nihayetinde zorla güzellik olmaz.
Evet ama zorla olsa zaten kısa ve soğuk cevap atar anlarsın onu. Peki birkaç hafta sonra mesaj attığında ne dersin mesajda ya da hiçbir şey olmamış gibi mi yazarsın
bir şey olduysa anlatır zaten. Anlatmıyorsa kendisi soğumuştur.
Nasıl yani neyi anlatmasını beklersin anlamadım
Neden o kadar süre iletişim kurmadığını
Ama bunu sen sormazsan o niye desin ki durduk yere
Belki o da senden bekliyordur yani
Yazacağım veya arayacağım dönüş yapmayacak iki üç hafta sonra ben bir daha iletişim kurmaya çalışınca o adımı halen benden bekliyor olacak... Çok saçma
Hayır hayır en sonustugunuzda bir sorun olmadıgını düşün gayet güzel eğlenceli konuşmanız oldu ama birden ertesi günden itibaren sen de yazmadın o da yazmadı ve bu böyle uzadı. 2-3 hafta sonra sen yazdıgında belki o da senin onca zaman neden yazmadıgını dusunuyordur o yüzden neden durduk yere neden yazmadıgını söylesin ki
Öyle bir şey olursa sorarım ama olacağını da zannetmiyorum. Güncel eğlenceli konuşma olursa takip eden günlerde mutlaka yazarım veya ararım
Anladım peki oldu ki bunu sordugunda hangi cevabı alman seni mutlu eder
Onu bende bilmiyorum, daha önce böyle bir şey yaşamadım ve bu kadar derin düşünmedim
Yani sen sormasan nerelerdeydin kayboldun gibisinden o buna cevap vermez özellikle. Yani istek naber basıl gidiyor dersen ona cevap verir muhtemelen sen de soruna karşılığı beklediğin gibi alamamış olursun
İki sorarsın üç sorarsın ondan sonra salarsın
Peki dedin ya eğer güzel geçtiyse konuşma o zaman ertesi gün de arar ya da mesaj atarım diye. Eğer aramadın ya da mesaj atmadın diyelim bunu neden yaparsın yani ne olursa sen de konuşmayı kesersin
Çalışıyorumdur, önemli işim vardır ve üstüne eve gelir gelmez saat 7 de uyuakalmışımdır. Ancak öyle hadi ikinci gün de akşam saçma sapan işlere koşturdum dönüş yapamadım üçüncü gün mutlaka dönüş yaparım
Pekii eğer 1 hafta ya da 2 hafta dönüş yapmamışsan bu neden olur yani neden yapmazsın sebebi ne olur yazmamanın
Kaza yapmışımdır yoğun bakımda bilinç kapalı yatıyorumdur başka açıklaması yok 😀
Bir veya iki haftanın bende başka açıklaması olamaz.
Hahaha ya mantıklı bir cevap bekliyordum ama her şey normalken bir anda mesaj atmayı kesmek neden olur
Dedim ya kısa süreli ise yorgunluk veya iş uzun süreli ise yoğun bakım. Daha öncesinde öyle bi kaza geçirdim ben. Üç ay pipetle beslendim ben. Sütle ıslanmış ekmek içi yemek bile canımı acıtıyordu... Bir daha olmayacağı ne malum
Aa Allah korusun ya çok geçmiş olsun umarım iyisindir şuanda😯
Üstünden baya zaman geçti çok şükür iyiyim şimdi. Fakat zerre akıllandıysam ben bişi bilmiyorum
Yani benim de mesajlastıgım biri vardı aynı senin tarzında biri yani düsünce olarak çok benzettim o da kova burcu ama bir anda yazısmalarımız durdu sebebini de anlayamadım
Çok şükür. Nasıl yani neden akıllanmadın ne oldu ki
Mesaj at sor ne oldu de ayran içip ayrı mı düştük de
Hatta çağır çay kahve içmeye yüz yüze iken sor. Bende çok iyi şeyler yaşamadım son zamanlarda. Bu yüzden dedim ağır bakım falan. Sanki hiçbir şey olmayacakmış gibi canımın değeri yokmuş gibi sürüyorum. Benim sonum ya kamyon damperi ya da bariyer... Başkasının ki öyle olmasın hiç değilse
Yok ya sormam ben öyle hiç tarzım da değil. Arkadaşça konuşuyorduk ama ilgiliydi yani ilgi alanlarımı falan soruyordu ne biliyim ilgilenmesem ben sormam kimseye yani kendimden yola çıkarak düşünüyorum. 3 ay boyunca konustuk bazı günlerde aralık oldu ama kısa 1-2 gün falan. Sonra gecenlerde 1 hafta aralık girdi ben yazdım. Ondan sonra 2 gün ara girdi yine ben yazdım. Hiç arama yok sadece mesajlasıyorduk bu arada. O son mesajlastıgımızda ilk kez telefonla aradı geçen hafta işte ben de şaşırdım hiç aramamıştı daha önce diye işte konuşmaya başladık 1 saate yakın sürdü güzel geçti konusma yani genelde güldük eglendik. Ondan sonra kapattık ve bir haftadır ses seda yok. Ben de mesaj atmak istemedim artık ama o da atmadı böyle işte
Yok çağırmam onu bu kişi yurtdışında yasıyor arada mesafe var maalesef 😕 bu arada Niye öyle sürüyorsun ki? Dikkatli ol yani aileni falan düşün bence bu kadar düşüncesiz olmana gerek yok🤷🏻♀️
Duygusal anlamda acı çektin mi hiç bilmiyorum ama o duygusal anlamdaki acıyı dindiriyor... Hız yapmak duygusal bir ağrı kesici gibi... Sonrasında eve gelince daha rahat uyuyorum
Ailem ise kendi çıkarı olmadıkça beni arayıp sormaz hiçbiri. Bir can borcum var Allah'a. En fazla onu ödemiş olurum bir şey kaybetmem yani
Anladım ne demek istediğini de bence tehlikeli bir yol bulmuşsun onun yerine spor yapıp enerjini atabilirsin bu daha etkili olur bence. Enerjini atınca zaten rahat hissedersin. Ailen neden çıkarı olmayınca aramıyor yani sen tek çocuk musun yoksa diğer kardeşlerine de mi aynı şekildeler?
Bu arada önceki attığım mesajı okudun mu uzun olanı. Sen nasıl yorumluyorsun bu durumu🙄
Spor zaten yapıyorum, onun faydası olmuyor. Aileye gelecek olursak diğer üçü benden büyük en küçük benim hangisi olurss olsun işi düşmezse arayıp sormazlar
Neden öyleler peki🤔
İnan bunu bende bilmiyorum.
Sorabilirsin onlara sebebini
Değişen bir şey olmayacak sorsam bile
Nedenini bilirsen değişir belki
Onlar çoğunlukla maddiyata düşkün ben değil tek bildiğim bu.
Anladım kendi anne babanın böyle olması kötü hadi diğer akrabalarını anlarım da
Annemi küçük yaşta kaybettim. Babam zaten çok bir şey istemez fakat abilerim öyle.
Nur içinde yatsın annen. Babanla dertleşmiyor musun belki o bir işe yarar. Her ailede bu tarz kişiler oluyor en çıkarcı olanla arana mesafe koy mümkünse ortak bir iş yapma
Öyle yapıyorum zaten 👍👍
En iyisi. Kız kardeşin falan olsa iyi olurdu ama boş ver kafana takma onların yaptıklarını kendi yoluna bak
Ablam var bir tane İstanbul'da ona yakın olmak için düzeni İstanbul'da kurdum zaten
aa güzelmiş bak o farklıdır bence digerlerinden. abilerin nerde yasıyor ki
Onlar Adana'da
anladım uzak olmaları iyi olmuş. bırak ne halleri varsa görsünler
Aynen öyle valla 👍
Cok kolay
hahahah burcun ne yengec falan mı :D
Yio neden oyle dedinki djd
merak ettim cok kolay bi yengec bi balık olur :D seninki ne
Yani bi taktik vereblirim aslinda bi kiz beni bu sekilde baya frna etti kendine sirilsiklam asik olmusum sonradan farkettim
Burcumda balik valla nasıl bildin helal
nasıl yani ksdfk
Yani kiz etti beni işte kendine asik taktjk falan yapti harbiden etti yani😀
nasıl davrandiginimi anlat diyorsun tam
normal biri,
hahaha ülkede kalmadı maalesef
Zeki
evet en onemlisi
İstemem
Masun masum bakmali
sadece bu mu
Evet