Sınıfımda bi çocukla sürekli olarak bakisiyoruz ister istemez. Bulundugum yer sınıfın hemen hemen her tarafını görüyor benimde sınıfa bakma gibi bı alışkanlığım var surekli herkesi izliyorum yani. O çocuk da çaprazımda oturuyor her etrafa bakışımda onunla göz göze geliyoruz ayriyeten bizim resim odasında ayna var geçen gün odaya çıktık çocuk benim onume oturdu aynada önde tahtanın olduğu yerde bende kendime bakarken ister istemez yine çocukla bakistik sonra bunu fark etti arkasını donucekken ben baska tarafa döndüm çocuk sessiz bi sekilde bana mi bakiyosun dedi sesini duyurmamaya calisir gibiydi. birde bugün ders boştu herkes gurp olmus arkada dc oynuyordu ben ve bi üç kişi en önde oturuyoduk, o çocukda lavabodaydi sinifa girdi bakti arkadaşları olmasina rağmen onların yanina gitmedi sandalye cekip yanimiza oturdu yani benim karsimdaydi, bi süre sessiz kaldı ben ona baktığımda bana bakmadı tahminimce baktığımı fark etti sonra konu açıp konuşmaya calisti. Gelecek hakkında hedeflerimizi soruyodu bunu daha önce ders içinde konustuk, fakat yine sordu daha doğrusu bana sormadi cunku ben söyleyeceğim anda benim ne dicegimi söyledi.
Bazen abla diye hitap ediyo bazen adımla bazen de siniftakilerin bana taktiği lakapla. Sınıftaki diğer kızlara abla diyo ama isimleriyle hitap etmiyo ne alaka diyebilirsiniz ama biraz dikkat çekiyor. Sizce hoslaniyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazısı da uğraşıyor, bilemedim senin ondan haşlanmış olabileceğini de düşünmüş olabilir bilemedim daha çok detay lazim
Hoşlansa direk açılır sanmıyorum olabilir böyle şeyler bizde böyle tecrübeler ettik
Ölüyor sana. benve