19 yaş farkı var aramızda kendisi doktor evlilik düşünüyor maddi durumu çok iyi fakat ileride sorun olur mu?
Pişman olur muyum?
Gereksiz yorum yapacaklar uzak dursun!
19 yaş farkı var aramızda kendisi doktor evlilik düşünüyor maddi durumu çok iyi fakat ileride sorun olur mu?
Pişman olur muyum?
Gereksiz yorum yapacaklar uzak dursun!
Çok fazla yaş farkı var. Benim bir arkadaşımın eşiyle arasında 19 yaş farkı vardı. Ki aynı yanında babası gibi duruyordu. Ayrıca bazı konularda da çok zıtlık yaşıyorlardı. Bir süre sonra sevgide bir anlam ifade etmiyor. Yani çok iyi düşün derim. Şimdilik bir sorun yaşamazsın ama ilerisi için büyük sorun.
Bence çok fazla 19 yaş. O yüzden olmaz diyorum ben arada çok fazla yaş farkı var annenle baban yaşında sayılır. Kendinden yaşça büyük biri ile ilerde anlaşamazsın o yüzden iyice düşün taşın derim ben. Hem sen istesen ailen bu kadar olumlu bir şekilde yaklasacakmı böyle çok fazla yaş farkı olan bir ilişkiye.
Cevap
8Cevap
Yas farki fazla ama birazda karşılıklı beklenti me bunu anlamak ve sevgi ile bağlanmak lazim
@Snsjwjwje hayir bak yas farki benim de var 12 yas buyuk , ama senin hislerin ve onun hisleri davranışları nasil mesela sana
Yok ben illa her yaş farklı olan ilişkide aşk yoktur demiyorum. Bu kadın konum kariyer para pesinde doktor kişisi ise gençlik güzellik pesinde. Etrafımdaki tüm erkek doktorlar böyle. Belli bir yasa kadar paralarını yer hoplar zıplarlar yaşları 40 oldumu gider 20 yanındakini alırlar. Gelde golddiggerlik yapma bnlara
@Snsjwjwje soruyu soran sensin anladim pardon.
Olabilir tabi yani tanimak lazim
bu doktorlar da nedennhep kendinden kucuklarle evleniyor anlamadim
Maddi olarak daha rahat olursun ama kişiliğide çok önemli kibar biriyse neden olmasın
Tabiki pisman olacaksın. Para ve statü cazip geliyor
Doktor olduğu için bir şey olmaz.. onunki altın kaplamalı zaten...
Eleman doktor değilde pazarda maydanoz satsa düşünürüydün yine gelip sorarmiydin burada
Gerekli yorum bulamazsın be kardesim
Sırf konumu için evlenilmez
ilerde sorun olur
Sen kaç o kaç
olursun asker olarak dıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?