Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye'de kadın , çocuk olmak çok zor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukken tecavüze uğradım. Kimseye bahsedemedim malum çocukluk korkmuştum bana inanmamalarindan. Büyüyünce de söyleyemedim. o kişi de zaten akraba. Baya travmalar yaşamadım psikolojim bozuldu yıllarca. Ben ve o hariç kimse bilmiyor. ileride Evlenmeden eşime söylemeli miyim yoksa söylemesem de anlar mı bu durumu? 😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence söyle
Söylemeyip yıllar boyu vicdan azabı cekmektense
Haklısınız
Dostum benim cocuklugumdada boyle değil ama cok farkli ozel bir konu var bence tabi senin gibi insanlari dislayanlar utansin bu senin utancin değil ama evet soylemelisin
Ya evlilikten vazgeçerse. Evlenme aşamasına gelmişsek muhtemelen aşık olduğum kişidir. Eğer vazgeçerse ne yaparım?
Yapcak bisi yok ayrilmak zorunda kalirsin
büyüdünüz ve bunu söyleyebilirsiniz en azından o kansızın başka akrabanıza yapmasını önlemiş olursunuz.
Allah'ın dan bulsun
allah bazen kulun eliyle buldurur, belkide sizi bekliyor buldurması için
ona şeref*size bir mesaj at ve sana yaptıkların yaz, o eğer mesajda herşeyi söylerse senin için kanıt olur ve onu hapise bile attırabilirsin.
Böyle yapmayı düşündüm ispata bile gerek yok inanırlar ama. Herkes benim tacize uğradığımi bilirse bana çevredeki bakış açısını düşünemiyorum bile. Söylersem sadece eşim olacak kişi bilir baska kimseye söylemem. Böyle olaylarda zaten erkeklerin korkusu olsa yapmazlar. olan biz kadınlara oluyor. O adam da hapiste birkaç hafta hadi birkaç yıl yatsın çıkarılacak...
Mal degilse bakire olmadigini anlar bekaret takintili biri ise sorun olur takintisi yoksa durust oldugun icin cok sever seni
Ama evlilikten vazgeçedebilir? Sen böyle bir eşin olmasını ister miydin. Hangi erkek ister ya da? Büyük ihtimalle söyleyemeyeceğim istesem bile. Zaten travmaların etkisiyle kimseye bahsedemedim bugüne kadar.
Isterdim cunku bir yalnisi yapan sen degilsin iki namus bacak arasinda bir zardanda ibaret degil sevgide kalpde olur bacak arasinda sevgi olmaz zaten seni zarin icin sevecekse hic sevmesin onemli olan senin durust olman dir
Kesinlikle söyle ama kesinlikle hatta istersen benimde yaşadığım Bi durumu söyleyebilirim bide şu an evlilik var sanırım değilmi
Evli değilim şu an
Yani yaşadığın durum gerçekten kolay değil bugüne kadar içine atıp kimseye anlatmadıysan bundan sonra da anlatmamanı en doğrusu olur.
Esas soru şu cinselliğe soğuk bakmana sebep oldu mu?
Korkmama sebep oldu
İşte eşin çok mağdur olur
Bu korkular aşılabilir. Sonuçta aşık olduğum kişiyle olacak
İşte öyle diyorsun da öyle olmuyor. Biraz konuşalım mı?
?
Nasıl olmuyor?
İyi yapamıyorlar
Olay olduğunda 5 yaşındaydım... zaten olay anını da çok hatırlamıyorum. Hatirlasam belki dediğiniz gibi daha çok panik olurum iyi yapamazlar
Şimdi yaş kaç
19
Arzulu musun?
Ya o. cocugu kız tacize uğradım diyor hâlâ burada arzulu musun diyorsun seninde Allah bin belanı versin inşallah istekli köpekler
Soylemelisin anlayısla karsılar belki karsılamazsa da kendisi bilir ama ciddi düşündüğün ilişkide evlenmeden once soyle en daha doğru olur cunlu evlenince bazı seyler geç olabilir
selam hanfendi ilerde eşin olacak kişi egerki anlayışlı biri olursa ama cok severse belki söylersiniz
Genelde tür olaylarda etkisi altında kalınca ilgisi oluyor ama başka şeylerde
Nasıl, anlamadım
Yani yasak olan şeylere ilgisi oluyor
Akrabanmıydı geçmiş olsun
Evet akrabamdi ve ben 5 yaşındaydım
Geçmiş olsun be Allaha havale et takma kafana kardeşim
Söylesen daha iyi olur.
Ya evlilikten vazgeçerse?
Geçmez yanında olur. Aynisi kız arkadaşımında basına gelmişti.
Bak kiz arkadaşın henüz. nişanlın veya eşin değil. Sen böyle bir eşinin olmasını ister miydin?
5yillik sevgilimdi... sonuçta kendi isteği ile olmamış.
Söylemelisin kaç yasindaydin
şu an evli değilim 19 yaşındayım
Olay olduğunda kaç yaşındaydın
5...
Maalesef ki durum bu
söylemelisin
Çok kötü