Güncellemeler
+1 yıl
Aramız bozuk dünden beri konuşmuyoruz bakalım ne olacak ben onu düşünüyorum evet ama hiç adım atmaya niyetim yok zaten sanırım çok seven o ben değil
Görüşmek için uygun zamanı konuşuyoruz, illa bugün olsun dediği için bende yarın olsun bugün işim var dedim diye bir ton kavga ettik. Bugün de yine görüşelim diye başladı sabah bende yine kavga çıkacak diye tamam dedim bu seferde tembihler başladı bende kızdim ne yapacağımı söyleme çocuk gibi diye yine bir ton kavga ettik gitmedim vazgeçtim. Birde sen söylesin böylesin diyor üstüne konuşmuyoruz şu an kim haklı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zıtlaşmayın orta yolu bulun gitsin, çocuk musunuz siz
Konuda bu ya, hep böyle şeylerden her gün kavga yaşımız olgun bıktım deyince de kavgadan yine kızıyor
Gelecek planlarınız var ise ikinizden biri alttan alacak. Başka bir yol yok maalesef.
Onun var ama ben istemiyorum bir şey fakat her gün basit şeyden böyle kavga çıkıyor
ALLAH yardımcınız olsun zor bir ilişki.
Zaten hiç yürümedi bugüne kadar yine başladık bakalım ilk gün iyiydi şimdi yine aynı. Görüşme yapmıyoruz her zaman itiraz ediyorsun işin var diye kıyamet koparıyor of yoruldum ama bunu deyince de bir ton laf
Çok yorucu ve ortak yol bulunamıyorsa bazı seyleri gözden geçirilmesi gerekir.
Zaten ben olmuyor diyorum ama sabah hiçbir şey olmamış gibi yazıyor yine kavga akşama kadar
Takıntılı biri bir yol bulup yolları ayırmayı deneyin o zaman çünkü başka bir yol yok. İleride daha kötü şeyler olmasın dikkat edin
Zaten kaç kez ayrıldık bugüne kadar sadece 1 kez yüz yüze gelip görüştuk buna da kızıyor zaten yıl oldu biz daha 1 kez görüştük diyor zaten ayrıydik oysa
Tuhaf biri ne yaptığını bilmiyor, çocuksu, ergen gibi.. umarım her şey gönlünüzce olur
Birde kabul etse o normal ben değil ona göre birde, en iyisi yine görüşmeyi bitirmek sanırım
Bence olması gereken bu. İki taraf birbirini anlamalı, anlaşabilmeli, idare edebilmeli.. bunlar olmuyorsa yollar ayrılmalı, yoksa çok yıpranılır. Herşeyin hayırlısı olsun.
Biliyorum bunu ama bakalım yine ne zaman engel gelecek sabır diyorum. ya da biri olsun omuz olsun bana dediğimde oluyor iki ucu bklu değmek. İşin kötüsü kimse kimseye omuz da olmuyor yıllardır tekim zaten bunu da deneyeyim bir ilk olsun bana dedim bu da böyle çıktı ben mi abartıyorum sorun bende mi diye düşünerek açtim soruyu ama
Sen veya o suçlu aramak yerine konuşulmalı çözüm veya yol gösterici fikirler ortaya çıkmalı. Eğer bunlar olmuyorsa o suçlu mu yoksa ben mi suçluyum soruları yerine ilişkiyi bitirmektir. En doğrusu budur, tecrübe sahibiyim böyle zıt biriyle ben yollarımı ayırdım. Sonradan pişman olmak yerine en iyisi bitirmektir.
Kaç kez bitirdim ama her seferinde zaten birkaç günden öteye gitmedik birliktelik olarak yüz yüze de sadece 1 kez sayılır ama bakalım bu sefer kaç gün sürecek daha 4. Gündeyiz iki gün iyiydi iki gündür aynıyız yine puf
İşiniz çok zor ALLAH yardımcınız olsun. Doğru yerde doğru kararı bir şekilde vermeniz gerek.