Aşık olmak istememenizin sebebi nedir?

Aşık olmak istememenizin sebebi nedir?

Aşık olduğun insanın sana aşık olmaması, aynı yoğun duygular içinde olmamanız, bazı durumlarda kavuşamamak, arkadaşlarının ikinci plana atılması, 7/24 aklını işgal etmesi, saçma sapan şeylere gülümserken kendini yakalaman ve tabii bazı kısıtlamalar.
Aşık olmanın çoğu insan için büyüleyici ve mutluluk verici bir deneyim olduğunu söylemek mümkün, ancak her deneyimde olduğu gibi aşkın da bazı zorlukları olabilir. İşte aşık olmanın bazen zorlayıcı yanları:
1. Hassaslık ve Kırılganlık: Aşık olduğunuzda, duygusal olarak daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Partnerinizin davranışları veya sözleri sizi daha fazla etkileyebilir.
2. Belirsizlik: Aşk, belirsizlikle dolu bir duygu olabilir. İlişkinizin nereye gideceği veya nasıl sonlanacağı konusunda endişeler yaşayabilirsiniz.
3. Bağımlılık: Bazı insanlar aşkı bağımlılık gibi deneyimleyebilirler. Bu, partnerinizin sizin mutluluğunuzun tek kaynağı haline gelmesi anlamına gelebilir.
4. İlişki Sorunları: İlişkilerde anlaşmazlıklar, çatışmalar ve sorunlar kaçınılmazdır. Aşıkken bu tür sorunlar daha da stresli olabilir.
5. Zaman ve Enerji: Aşk, zaman ve enerji gerektiren bir duygu durumu olabilir. Diğer alanlarda dikkatinizi dağıtabilir ve önceliklerinizi yeniden değerlendirmenize neden olabilir.
6. Reddedilme Korkusu: Aşık olurken, partnerinizin sizi reddetme veya ilişkiyi sonlandırma ihtimali nedeniyle endişeler yaşayabilirsiniz.
7. Bağımsızlık Kaybı: Aşık olduğunuzda, bazen bağımsızlığınızı kaybetme korkusu yaşayabilirsiniz. Bu, kişisel alanınıza veya hobilerinize ayırdığınız zamanı azaltabilir.
8. Gelecek Belirsizliği: Aşk, geleceğinizi belirsiz kılabilir. Evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi büyük kararlar alırken daha fazla düşünceye neden olabilir.
Bu zorluklar, aşkın insan hayatının doğal bir parçası olduğunu yansıtır. Ancak bu zorluklar, birçok insan için aşkın getirdiği mutluluğun ve anlamlılığın yanında kabul edilebilir. İlişkinizin sağlıklı ve dengeli olmasını sağlamak için iletişim, sınırlar belirleme ve kendi ihtiyaçlarınıza dikkat etme önemlidir.
Hiç kötü yanı yok her türlüsü güzeldir sizin kötü dediğiniz sabırsız ve hazmedeme leriniz bunu kötü yapıyor aşk birinden hoşlanmak onu elde etmek sarılmak değil ki sevdiğinin başkasıyla mutlu olabileceğini biliyorsan onun iyliği için ondan vaz geciyorsan bu aşk varlığından haberi yoksa onu kaybederim diye kendini gizliyorsan uzaktan seviyorsan bu aşk bir fotoğrafla kendini avutuyorsan ona ait bir eşya bir mendili kokluyorsan bu aşk şimdiki aşklar sahte
Aşk gerçek olmadığı için genellikle çıkara bakar kötü yanı da çıkar bitince ilişki de biter. mesela para bitince veya cinsellik bitince ya da elde ettiği alınca ayrılık gelir. bazıları da zaten hoşlanmayı aşk zannediyor. ama dış görünüşten etkileniyorlar.. verdiğin değerin karşılığını da göremiyorsun ya da ilgisizlik oluyor yalan oluyor aldatma oluyor bunlar varken de aşk olmanın kötü yanı daha çok
Cevap
19Cevap
Benim için kötü yanı yok. İstememe gibi durumumda yok ama ilişkide o sorumluluğu alamıyorum. Hovarda da takılamıyorum. İyice emekli asker gibi oldum.
Erkekler gibi iğrenç mahluklar yüzünden canımız sıkılıyor yemek falan yiyemiyoruz birkaç gün de olsa 😄
Bir erkek yemekten kesilmekkk ne kadar gereksiz xncjdb
Orası öyle ama yine de aldatılınca falan istemsizce iştahın kaçıyor 😄
Bilirim 5 günde 6 kilo 😒
Ayyyy Allah'ın belaları ya ne hale sokuyolar bizi iğrenç yaratıklar 🤮
Allah kahretsin onları sonra gel aşka inan 😒
Aminnnnn. İnanma inanma yok öyle bişiy yokkkk 😄
Aynen kuzum hep yalan dolan jxxjd
Kesinlikleee dkdmxmdöxld
İyi kötü yanı aşık olunana bağlı.. Rezil eden de vezir eden de o..
Bence aşık olmanın en kötü yeni karşılığı yoksa ve sevdiğiniz kişi sizi sevmiyorsa hiçbir şey anlam ifade etmez, ya da insanların yaşadığı birçok duyguyu aşk sanmasi kaynaklanıyor
Mutluluğunda zirve yapması, mutsuzlugunda dibi boylatması... Hem ilaç hem zehir olması yani. Yüksek düzey kalp hasarı...
Geri kalan bilmem kaç milyar kadına karşı aseksüel olmak
Sana anlatılan her masala bile bile aldanmak
(bkz:buray)
Anlamlı bir ilişki içinde olduğunuz sürece en kötü kısım diye bir şey yoktur.
Kaybetme korkusu taşıyorum. Bu yüzden çok taviz veriyorum, çok alttan alıyorum. Kendimi yok sayıyorum. Kısacası mala baglıyorum 😏
Sahip olamayacağın bir kişiyse yer bitirir seni.
Verdiğin değerin karşılığı pek az olması
Kişiye göre değişir böyle durumlar insan sevinince sevdiğini düşünür başına bir şey gelmemesini ister diye bilirim
Beyin devre dışı kalır. Dakika başı "error" verirsin.
Aşık olup beklenen kabulü alamamak reddedilmek
Bile bile lades demek.
Karşılıksız olma ihtimali
Kıskançlık ve Stalker olmak
Acı çekmek
Birbirine baglanmak
Aşık olmak işte ;?
Bağlanmak ve unutamamak💔
Yanlış kişiye olma ihtimalinden dolayı
Sonu kötü bitiyor.
karşılığı olmaması
Aptallaşmak.