Ay ben yobaz miyim gerçekten ya?

Bakın eşimle bı gün bı yerde oturuyoruz kadinlar üç tane kendilerince konuşup bişey satın alıyorlar biz yarım saat orada durduk ve yarım saat boyunca o kadinlari izledi kadının ne aldigini falan ezberlemiş yani artık çıkarken çok beğendiysen alalım sana dedim kör mü olayım da sen soylesin de falan sokak ortasinda bana bağırmaya başladı. Hayır dışarıya kör olmayacaksan neden evlendin? Bı iki hafta önce motor kiralayacakmis kadının birinden kadınla konusmasalar da göz kontaklari asla bitmiyor ben yanlarinda değilim başka masadayim beni çağırma gereği de duymuyorlar ve sürekli gulusuyorlar. Motor kiralatacaksin ne bu kadar komik olan acaba? Söyledim sen yobazsin falan yine demedigini bırakmadı. Bugün de hastaneye gittik asansör bekliyoruz gelen hemşireleri süzüyor iki dakika boyunca bakmadım hiç kafamı kaldırdım hala hemsireye bakıyor ben dönünce kafasını çevirdi. Artık soylemek de gelmedi içimden ama zorlayinca yani kör olma fa yanimda da yapma ya yeter artik dedim şimdi o bana trip atiyor hemsireler çok yasliymis yaşlı dediği onun yaşıtı 25 yaşında en fazla bu sana bakma hakkı mi veriyor benim yanımda böyle suzuyorsan sana dışarda hiç guvenmemliyim heralde ay anlatamıyorum gerçekten ben mi yobazim ya abartiyo muyum normal mi herkesi böyle suzmesi

Ay ben yobaz miyim gerçekten ya?