Aranızda bu burçdan bir erkekle arkadaş sevgili ya da yakınınız olan var mı?
Hangi farklı özellikleri oluyor?
Aranızda bu burçdan bir erkekle arkadaş sevgili ya da yakınınız olan var mı?
Hangi farklı özellikleri oluyor?
İkizler burcuyum ama burçlara inanmıyorum. İkizler burcu arkadaşlarım da var, tanıdıklarım da oldu. Apayrı insanlarız. Gözüme çarpan detay, genelde ikizler burcu iyi, masum gözüküyor ama aklından bin türlü p*çlik düşünüyor ve uyguluyor. Dengesizlikler de çok var. Bir tane arkadaşım mesela nişanlısını çok sevdiğini söylüyor ama iğrenç ötesi durumlar dahil kaç kez aldattı. Burcuna göre bir insanı yargılamak çok yanlış olur o yüzden.
Orası öyle ikizler olup düzgün olanda var serseri olanda
Ben sadece genelde ikizlerin en çok ortak özelliği ne oluyor sizce merak ettim
İkizler konuşkan olur ama ben değilim. İkizler savurgan olur ama ben değilim. İkizler çapkın. flörtöz olur ama ben neredeyse hayatımda flört bile etmedim. İkizler hareketli, enerjik olur ama ben sakin biriyim. İkizlerin duyguları değişken olur, evet benim de oluyor. Sabah mutluysam, akşam intihar etmek de aslında hiç de fena bir fikir değilmiş haa diyebiliyorum 😄😄 (Şaka yapıyorum tabii ki de, bi' 5-10 sene daha beklerim, o kadar da gaddar değilim kendim için 😅)
😂
Kendi sorumun cevabını sizin cevap sayesinde buldum
Ortak özellik çok eğlenceli ve zeki olmalarıymış
Burç gibi şeylerle boşuna kafa yorma. Hepsi yalan dolan. Karşındaki insanı tanımaya çalış. Her insan birbirini benziyor zaten. Kimimiz iyiyiz, kimimiz kötü. Çok da büyük farklar yok aramızda. Sen iyi ol, karşındaki iyi olsun, yeter
Aynen abi
Burça takılsak ohoo 😂
Bu sitede bana abi diyen ilk kişisin galiba 😄😄 Ne ara yaşlandık ya. Geçen yıllarda, 17 yaşındayken bu sitede takılıyordum. Ne ara 9 sene geçmiş. Zaman çabuk akıp gidiyor. Aramızda pek bir fark yok. Hâlâ o dünyaya masum gözlerle bakan bir çocuğum ben 😄😄
Ben yaşınıza hiç bakmadan abi dedim benden küçük olmanıza bile takılmazdım ben hitap ettiğim tüm erkeklere abi diyorum 🙃
İkizler burcu erkeği, hareketli, değişken ve entelektüel bir yapıya sahiptir. Zeki, meraklı ve öğrenmeye açıktır. Aynı zamanda, sosyal ve arkadaş canlısıdır.
İşte İkizler burcu erkeğini tanımlayan bazı özellikler:
Hareketli ve değişken: İkizler burcu erkeği, her zaman yeni şeyler denemeye ve yeni deneyimler yaşamaya isteklidir. Bu nedenle, sık sık değişiklik yapma eğilimindedir.
Entelektüel: İkizler burcu erkeği, öğrenmeye ve yeni şeyler keşfetmeye çok meraklı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, genellikle entelektüel konularla ilgilenir.
Sosyal ve arkadaş canlısı: İkizler burcu erkeği, sosyalleşmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı sever. Bu nedenle, genellikle arkadaş canlısı ve girişken bir karaktere sahiptir.
İkizler burcu erkeği, aşk hayatında da hareketli ve değişken bir yapıya sahiptir. Genellikle yeni şeyler denemeye ve farklı deneyimler yaşamaya isteklidir. Bu nedenle, genellikle kısa süreli ilişkiler yaşar. Ancak, doğru kişiyi bulduğunda, oldukça sadık ve bağlı bir partner olabilir.
İkizler burcu erkeğiyle birlikte olmak isteyen kişilerin, onun hareketli ve değişken yapısına uyum sağlaması önemlidir. Ayrıca, onun entelektüel ihtiyaçlarını karşılamak ve onunla sohbet etmek için zaman ayırması gerekir.
İşte İkizler burcu erkeğiyle birlikte olmak isteyen kişiler için bazı ipuçları:
Onun hareketli ve değişken yapısına uyum sağlayın.
Onun entelektüel ihtiyaçlarını karşılayın.
Onunla sohbet etmek için zaman ayırın.
Ona özgürlük verin.
Onun zevklerine saygı gösterin.
İkizler burcu erkeği, doğru kişiyi bulduğunda, oldukça eğlenceli ve keyifli bir ilişki yaşayabilir.
Teşekkürler
Bende öyle yapıyorum ona ilişkide gerçekten sadık doğru bir partnerdir 😉
Teşekkürler :)
Zor hahah …. Kalbi iyi ama zor insan
Aynen
✨
Cevap
9Cevap
İkizlerim ama tanıyanlar öyle olmadığımı söylüyorlar. Burçlardan çok anlamıyorum olan bilgim bu 🤣
Doğum tarihini yaz ben derim
23.05 tarih ikizler de huy değilmiş 😳
İkizler ama Mayıs ikizleriyle Haziran ikizleri arasında fark oluyor 🙃
Mayıs ikizleri mi daha iyi huylu Haziran ikizleri mi acaba 😳
Ben farkı bilimsel olarak bilemem ama Haziran ikizleri olan Sevgilim mükemmel biri diye bilirim 🙃
Allah bozmasın efenim 💐 takılıyorum ben burç işlerinden anlamam söylediğim gibi ilgim de yok 🤣
teşekkür 🙃
Amin
Biz taninmasi gereken burcun erkegiyiz
Senin burcun ne
♋
69 okudum ben onu ya 🙈
Çok komik eglencelidir
Bencede 🤗
Biraz agresifler... ve nettirler
İkizlerim 😊 Neyi öğrenmek istiyorsun😊
Bizzat kendim. İkizlerim hiç bulaşma
Allah belalarını… diye tanımlarım
Aa sebep 🤔
Aşırı sıkılgan, flörtöz, ghosting de yapar nadirdir memnun olanı. Kime sorsan çok zor olduğunu söyler
Hmm
Belkide hepsi öyle değil Haksızlık etmeyelim Adam gibi adam İkizlere 🙃
Tamam öyle olsun, ama sen dikkatli ol sakın kendini kaptırma wallahi acımaz
Acımazsa o acımasın başkasının acımasından iyi
Kaptırma kelmesinide sevmem Çünkü aşk bağlanmaktır körkütük hemde...❤
Cevabınıza saygı duyuyorum teşekkür ederim
Rica ederim bebeğim çok haklısın, kaptırma derken sürekli kaptırma demedim bir süre iyice tanıyınca iyi olduğuna kanaat getirirsin kaptır tabii ki. Eğer iyisinden bir ikizler burcuna denk geldiysen dünya da cennet
Aynen öyle cane
Allah nazarlardan saklasın bizi ❤🧿
Sana cenneti yaşatan bir kalbe denk gelmen dileğiyle iyi akşamlar
Amin teşekkür ederim bal, iyi akşamlar
Ben ikizlerim sor cevaplarım
İkizler burcyum
abazayız bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?