Kızlar ilişkide sevgilisinin giyimine, karşı cinsle arkadaşlık kurmasına, nereye gittiğine vs karışmasını istemezler. Ancak bunlara izin veren kişiye modern diyen de var geniş diyen de.
Bu ikisinin ayrımı nasıl olmalı?
Kızlar ilişkide sevgilisinin giyimine, karşı cinsle arkadaşlık kurmasına, nereye gittiğine vs karışmasını istemezler. Ancak bunlara izin veren kişiye modern diyen de var geniş diyen de.
Bu ikisinin ayrımı nasıl olmalı?
Ben modern olduğumu düşünüyorum mesela benden biraz daha fazlası direk geniş oluyor bence. Modernlik misal erkek arkadaşı olabilir senin de kız arkadaşın olabilir. Aşırı abartı değilse giyimine karışmam. Bir yere gidiyorsa kimle gittiğine bakarım güvenilir insanlar mı diye, buradaki arkadaşı tekil ise kız olacak tabikide. Alkol içilecekse zaten yanımdaki kişinin limitini bilirim sapıtmaması için onu uyarırım vs. vs. bunları zaten geçtiğinde genişlik başlıyor bence.
Bu konuyu 50 farklı insan da anlatsa anlaşılmaz. Çünkü biraz zihniyet meselesi. Örnek verecek olursak benim naçizane fikrim tabi bu, eşimle sevgiliyken gittiğimiz mi kafe vardı. Bi garson kız vardı ciddi ciddi eşime yürüyordu yani bakışlar, konuşmalar o biçim… ben eşimin bensiz kafeye veya herhangi bir mekana gitmesini sorun yapmam asla ama bulunduğu ortamda o kız gibi yaklaşım yapan birisi varsa o zaman rahatsız olurum ve istemem. Şimdi ben o kafeye gitmesinde sorun görmeseydim bence ben gevşek olurdum. Fakat normal bir şekilde gitse böyle bir durum yaşanmasa o zaman istediği yere gitsin sorun değil.
Cevap
2Cevap
Kimine göre g@vatız kimine göre modern herkes bişey söyler bu konuya çok takılmamak lazım
Her olayın kendine göre bir çizgisi var
Kardeşim şimdi yüzlerce senaryo var hangi birini yazalım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?