Aşk İlişkileri Sevgilim pakizeye yazdığım hasret şiir'im sizce döner mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yıllar geçti gelmedin soldu gülümseni öperken ağzın kokuyordu ölümpakizem... sensin en bıyıklı idölümgelde bu haster son bulsun. sarı sarı gülümserdi dişlerin banaderi'n katır gibi olmuş götüreyim hamamahaber salayım, tezyemle halamagelde bu hasret son bulsun saçlarından çıkar yumurtaya yağbir sarılsan kokudan ederim figanu ahbeni görenler halime çekiyor vah vahgelde bu hasret son bulsun Güncellemeler+1 yıl pakizee nerdesin güncelime gel Güncellemeler+1 yıl ……. Sevgilim pakizeye yazdığım hasret şiir'im sizce döner mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Döner bence 1 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Aşk bir sabun iseKöpürt beni PakizeBunu da eklersen döner bence. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :D:D: Yorumla
Seductive1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mide öz suyum agzima geldi sayende 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aşk kokuyor şiir Yorumla
karameleeeek Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. kesin döner hahahahahahaahhahahhahah 1 0 Yorumla
mevsimlerdegeçer Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sana şiir yazarım bak ona göre artık lskjdflksjdf Yorumla mevsimlerdegeçer +1 yıl İstemiyorum gerçekten korkutuyor beni şiirlerin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Döner bence
Aşk bir sabun ise
Köpürt beni Pakize
Bunu da eklersen döner bence.
:D:D:
Mide öz suyum agzima geldi sayende
aşk kokuyor şiir
kesin döner hahahahahahaahhahahhahah
😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫