Lütfen uzmanlar yardımcı olsun lütfen?

bunları anlatmak benim için yeterince zor. lütfen boş ve alaycı yorum yapmayın. ben 2018 de uzaktan bir akrabamızı begendim. ama asla iletişim kuramadık. aradan seneler geçti biz 2020 de yine denk geldik. sanki bu sefer onda da birşeyler oldu. ben onla iletişimde kalabilmek ve o zaman babamla kavga ettiğim için onun dayısında kaldım. zaten yakınımızlardı. birkac gün sonra diğer dayısı beni taciz etti. ertesi gün o adamla yüzleştim. ben kendimi korudum kötü bişi olmadı , hiç geri adım da atmadım. herkese dicem dedim ama kimseye demedim. kime dicektim ki zaten babamla kavga etmiştim birde hoslandıgım cocugun dayısıydı. neyse işte ben demedim aylarca. sonra bir gün aramızda hiç gizli kalmasın dedik ve ona anlattım bu durumu. özür diledi. benim yanımda oldu. anne tarafı ile arasını açtı ama hiç dayısına karşı aktıf bir şekilde davranıs göstermedi. pasif sekilde benim yanımda durdu ve ben bunu affedemedim senelerce. ilişkimizde hep bunu hatırladım. aylar sonra babam da öğrendi. çok sey yapıcanı söyledi o adama. babam zaten polisti. pasif birisi de değildi. ama onca laftan sonra o da bişi yapmadı. babamın kuzeni oluyordu o adam. annesi ise halası. halasınin cok emegi vardı babamda. babamda hiç görüşmedi o aile ile o da fiziki bişi yapmadı. seneler sonra o evinde kaldıgım dayısı öldü. babamlar cenazeye vs gittiler. ablama göre gitmemeliydiler. sonra bana sordu gitmek ister misiniz cenazeye diye bende tamam dedim. sevgilim için yani. aileler biliyordu bizim ilişkimizi. aynı adam ablamı da taciz etmiş bu arada. ama o diyememiş. dediklerimin hepsi dogru arkadaslar. babama eski sevgilime bosuna mı kızıyorum sizce? ya da ne yapmam gerekirdi? ben kendimi korudum zaten ama baskası da beni korusun istedim. yardımcı olun bana

Lütfen uzmanlar yardımcı olsun lütfen?