bunları anlatmak benim için yeterince zor. lütfen boş ve alaycı yorum yapmayın. ben 2018 de uzaktan bir akrabamızı begendim. ama asla iletişim kuramadık. aradan seneler geçti biz 2020 de yine denk geldik. sanki bu sefer onda da birşeyler oldu. ben onla iletişimde kalabilmek ve o zaman babamla kavga ettiğim için onun dayısında kaldım. zaten yakınımızlardı. birkac gün sonra diğer dayısı beni taciz etti. ertesi gün o adamla yüzleştim. ben kendimi korudum kötü bişi olmadı , hiç geri adım da atmadım. herkese dicem dedim ama kimseye demedim. kime dicektim ki zaten babamla kavga etmiştim birde hoslandıgım cocugun dayısıydı. neyse işte ben demedim aylarca. sonra bir gün aramızda hiç gizli kalmasın dedik ve ona anlattım bu durumu. özür diledi. benim yanımda oldu. anne tarafı ile arasını açtı ama hiç dayısına karşı aktıf bir şekilde davranıs göstermedi. pasif sekilde benim yanımda durdu ve ben bunu affedemedim senelerce. ilişkimizde hep bunu hatırladım. aylar sonra babam da öğrendi. çok sey yapıcanı söyledi o adama. babam zaten polisti. pasif birisi de değildi. ama onca laftan sonra o da bişi yapmadı. babamın kuzeni oluyordu o adam. annesi ise halası. halasınin cok emegi vardı babamda. babamda hiç görüşmedi o aile ile o da fiziki bişi yapmadı. seneler sonra o evinde kaldıgım dayısı öldü. babamlar cenazeye vs gittiler. ablama göre gitmemeliydiler. sonra bana sordu gitmek ister misiniz cenazeye diye bende tamam dedim. sevgilim için yani. aileler biliyordu bizim ilişkimizi. aynı adam ablamı da taciz etmiş bu arada. ama o diyememiş. dediklerimin hepsi dogru arkadaslar. babama eski sevgilime bosuna mı kızıyorum sizce? ya da ne yapmam gerekirdi? ben kendimi korudum zaten ama baskası da beni korusun istedim. yardımcı olun bana
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet haklısınız, mekanı cehennem olsun 🤲
Yalnız, taciz eden dayısı mı ölen?
Siz tavrınız konusunda kesinlikle haklısınız 👍
Hayır diğer dayısı. Taciz olayından sonra dayısı beni diğer dayısı ile yuzlestirdi işte. Böyle bişi varsa ortaya çıksın vs demiş. Şimdi ben napicam? Babamı da eski sevgilimi de affedemiyorum
Hangi dayısı demişti?
Taciz etmeyen
Eski sevgilin bu olayın neresinde? Baban hâlâ konuşuyor mu o dingille?
Babam hiçbiri ile konuşmuyor ama cenazeye gitti ama orada da çok soğuktu. Sevgilim de tüm anne tarafı ile görüşmeyi kesti. Araya mesafe koydu. Ama kimse açıkça hesap sorması fiziki vs bişi yapmadı bende buna kirildim
Ama şimdi cenaze evinde de hır gür çıkarmak etik olmaz, bırak zaman biraz geçsin. Babana da eski sevgiline de intikamını alana kadar soğuk yap tavrını belli et, zamanla onlar da senin iyiliğin için o dingilin icabına bakar bence.
Kimse bişi yapmadı. Sevgilimle ayrıldık arada bir hala konuşuyoruz. Ben bu olay yüzünden ona kötü davrandım kabul ediyorum onun da zamanla 3 senede sevgisi bitti. Artık sevmiyorda ne yapicam bilmiyorum. Babamla bu konuyu hiç konuşmadık konusabilxegimi de sanmıyorum. Sizce neden fiziki bişi ya da ne biliyim hesap sormak gibi bişi yapmadı? Polis yani birde anlayamıyorum
Şimdi sevgiliniz kelek çıktı diyelim de babanız geniş açıdan bakıyor, uygun zamanı bekliyor gibi. Öfkeyle kalkan zararla oturur diyordur benim de babam polis çok da sinirlidir ama gerçekten bazı konularda benden bile daha sabırlı.
Sevgilim hiç biri ile yani tüm anne tarafı ile 3 senedir görüşmüyor. Sizce bu yeterli bir tepki mi? Birde yurtdışında yaşıyor onlar. Türkiye'ye geldiklerinde onlarla tatil yapmamak için ailesi ile de yapmıyor benim yanıma falan geliyordu. 3 kere oldu böyle
Bence bu bile güzel bir tavırdır. En azından onları kökten silmiş atmış, ama gerisini yapamıyor işte belki gibi yetmiyor hukuken uğraşmak da başına bela almak da istemiyordur.
belki *gücü yetmiyor
ama bunu bilince sanki güçsüz bir erkegın kadını olmak istemiyorum gibi. yani belki şey olucak ama onun kadını olmak sanki beni aşağı cekiyor gibi. güçlü bir erkegım olsun istiyorum. yani ben cok cabalıyorum cok sey yapıyorum karsımdakı kişi de oyle olsun istiyorum. ben böyle bişi olsa arasında dag gibi dururdum
Dediğim gibi, elinden bir şey gelmiyor olabilir, en azından şimdilik. Ama karar takdir sizindir tabi ki.
zamanla bana sevgisi azaldı ve bitti. ayrıldık birkaç hafta önce. şimdi onu geri kazanmak istiyor muyum bilmiyorum. aklım başkasına kaydı bir ara. bunu ona da dedim biraz. o da bundan birkaç ay sonra artık beni kıskanmadıgını vs söyledi ve o sekilde ilişkimiz bitti. şimdi onu nasıl geri kazanabilirim bilmiyorum. zaten uzagız. birde benden ev hanımı vs olmamı istiyor. o eski türk erkekleri gibi değilki benimde oyle olmamı niye bekliyor bilmiyorum
Şahsen ben eşimin ev hanımı olmasını yeğlerim onda problem yok gibi, ama ayrılın bence araya ayrılık girmiş artık 🤷🏻♂️
benim için çok mantıklı biri. bunu maddi anlamda demiyorum. ince düşünceli beni severken gercekten prensesler gibi baktı. o yüzden bu kararsızlıgım. kendine ailesine yapmadıgı maddi manevi şeyleri benim için yaptı.
Aynen 👍
Şuanda ise o kadar yabanci ki. Sevgisi bitmiş ve ben ne yapsam geri gelmedi o sevgi. İyi gidiyorum olmuyor kötü gidiyorum olmuyor. Benle arkadaş bile kalmak istemiyor. Ne desem kötü tepki veriyor. Bu gece tamamen hayatından çıkmamı istedi. şu an ne yapmalıyım sizce? Hayatından çıkmış olmak sanki kaybetmişim gibi hissettiriyor. Hayatımda bana çok avantaj sağlıyordu şimdi hiçbiri yok bu çok kötü bir kayıp gibi
Kendi isteği, bence bu yara kapanmaz. Sizi görmek istemiyor gibi artık. Karar sizin tabi ki.
Ama neden nötr değil. Yani insan neden öylesine bile konuşmaz ki? Ben normal konuşsam bile tepki veriyor. Sanki onun peşinden koşuyorum gibi davranıyor. Kendim iyiyim mutluyum dedikçe ona batıyor
Daha iyilerine layıksınız o zaman 😌
Sanki dayısı yüzünden vs bana bir güç katıyordu. Onun ailesine karşı yani. Birde yurtdışında olması ayrı bir havalı geliyordu. 3 dil bilip kültürlüydu. Yani sanki bylabilcegim en iyisi gibiydi. Bende boş biri değilim ama bana denk olması çok hoştu
Ne olursa olsun, mutluluğunuzu kıskanan biriyse sizi hak etmiyordur, ama karar sizin tabi ki.
Ulaş