LGBT Mantık dışı birşeydir bir erkeğin başka bir erkekle birlikte olması durumu kadar iğrenç bir şey olamaz kadınlarında öyle kadın erkek için erkek kadın için vardır bu illet insanoğlunun soyunu kurutur nesillerimizin devamı için LGBT ye karşı çıkmalıyız
Yanlış düşünüyorsunuz sizde aksini düşünüyorsunuz diye dinsiz olun o zaman 😂 inancım yok sadece bir yaratıcının varlığına inanıyorum ama inancım yok diye de lgbt yi destekleyecek değilim bakış açısı meselesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde nasıl tipler oluyor bu erkek diye nitelendirdiğin insanlar
Bilmiyorum yakisikli birini begenmeyebilirim ama cirkin bi erkek gozume hos gelebiliyor
Tehlikeli ve çirkin erkekler anladığım kadarıyla
Peki semptomlarda sürekli bakışma gibi bir durum varmıdır?
Hayir alakasi yok her tip erkegi begenebilirim illa soyle olsun dedigim bi tip yok. Gorunce anliyorum
Anladım psikolojik bir destek almanız lazım
@Horus_Nefertem neden?
LGBT Mantık dışı birşeydir bir erkeğin başka bir erkekle birlikte olması durumu kadar iğrenç bir şey olamaz kadınlarında öyle kadın erkek için erkek kadın için vardır bu illet insanoğlunun soyunu kurutur nesillerimizin devamı için LGBT ye karşı çıkmalıyız
@Horus_Nefertem böyle düşünen biri biraz dindar demektir
Yanlış düşünüyorsunuz sizde aksini düşünüyorsunuz diye dinsiz olun o zaman 😂 inancım yok sadece bir yaratıcının varlığına inanıyorum ama inancım yok diye de lgbt yi destekleyecek değilim bakış açısı meselesi
Anladım
zor ya bu duygularla yaşamak kendine çeki düzen ver
Aktifim ben de
Ne guzel
tanışmak istersen gizliden çıkayım
Olur
Yaz bana
nur topu gibi bi topişimiz daha oldu hayirli olsun
Herkesin kendi hayatı kimseyi ilgilendirmez
Vercrnn
15 yil oldu vermeyeli
Kaç yaşındasın