kendimisi çok yormadan mantıklı bir şekilde düşünelim :) düşünelim :) senden hoş lanıyor olması olabilirmi sana olan tek taraflı bir ilgi mesela.. istemiyorsan engele kesin çözüm.. nasıl :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki neden sürekli sevgilimin kim olduğunu öğrenmek istiyor sürekli sevgilin kim diyip duruyor
merhaba :) hayatında gerçek anlamda biri var mı bunu anlamaya çalışıyor sanırım bu ısrarın sebebi... bir hoşlantı ya da yeni bir başlangıç mı acaba bu ısarar. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
takıntılıdır engelle direk
Peki neden sürekli sevgilimin kim olduğunu öğrenmek istiyor sürekli sevgilin kim diyip duruyor
kendimisi çok yormadan mantıklı bir şekilde düşünelim :) düşünelim :) senden hoş lanıyor olması olabilirmi sana olan tek taraflı bir ilgi mesela.. istemiyorsan engele kesin çözüm.. nasıl :)
merhaba :) hayatında gerçek anlamda biri var mı bunu anlamaya çalışıyor sanırım bu ısrarın sebebi... bir hoşlantı ya da yeni bir başlangıç mı acaba bu ısarar. :)
Aşırı merak ediyorum bende sevgilim var yazma dediğim zaman kim sevgilin diyor sürekli tanımazsın diyorum fotoğraf at diyor
İstediği küfrü edememişsindir bi daha düşün
S g yazma diyorum anlamıyor
Arsız çünkü kendisi
takıntılı engelle geç
Engelle her yerden şizofren
Yazmasını istiyorsun engelle
Engelleyemem değer verdiğim için arkadaş olarak görüyorum herhangi biri olsa engellerim
Anladim ama başka türlü nasıl olacak ki yüzsüz biri belli
Saplantı yapmış sana karşı
Hiç muhatap olma bırak gitsin
Engelle
Engelle
Arsız bacım arsız
Engelle
Yüzsüz
Engellee
Engelle