Aşk İlişkileri Ortada hiçbir şey yokken durduk yere engel atıp sonrasında geri kaldıran erkek neden yapar? lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ne alakaydı o hareket? Güncellemeler+1 yıl mesajına 1 saat bakmadım diye yaptı su hareketi ne alaka? Ortada hiçbir şey yokken durduk yere engel atıp sonrasında geri kaldıran erkek neden yapar? Cevapla Erkek Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. ergendir uzak durun 0 0 Yorumla
giiizemeliiif Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Şimdi ne kadar sure de açtıgına baglı. Eğer bir kaç saat sonraysa çocukca saçma slk hareket yapmıs ama bır kaç gun sonraysa baskası vardır gönlünü gün edip tekrar sana dönmüştür. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olgun olmamış ergen tehlikesi İİİ İİİ KIRMIZI ALARMM ❗❗❗ 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çoluk çocuktur ondan 😆 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Karınca dağa kerkinmiş, dağın haberi yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne istediğini bilmeyen biri büyük ihtimalle 0 1 Yorumla jcmxmdmmdmxm +1 yıl Benim annem 55 yaşında Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Şüpheli hareket. 0 1 Yorumla lesvinya +1 yıl nasil yani
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Regl olmuştur 0 1 Yorumla lesvinya +1 yıl dusunmedim degil zira su sekilde trip atan erkek reglda oluyordur kesin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. ilgi çekmek istiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ergendir uzak durun
Şimdi ne kadar sure de açtıgına baglı. Eğer bir kaç saat sonraysa çocukca saçma slk hareket yapmıs ama bır kaç gun sonraysa baskası vardır gönlünü gün edip tekrar sana dönmüştür.
Olgun olmamış ergen tehlikesi İİİ İİİ KIRMIZI ALARMM ❗❗❗
1 saat ne ya insanj işi gücü olur duşta olur vb
Çoluk çocuktur ondan 😆
Kendini değersizleştiriyor.
ergensel haraketler bunlar
Karınca dağa kerkinmiş, dağın haberi yok
Lan senmiydin o kız
Psikolojisi bozuk erkek deriz biz
Sana engel atan da ne biliyim
Ne istediğini bilmeyen biri büyük ihtimalle
Benim annem 55 yaşında
Şüpheli hareket.