Ben onu engellemistim, fake hesapla gelip bana romanlar yazmis.
Daha cevap vermedim, vermek de istemiyorum.
Sizce ne yapmaliyim?
Ben onu engellemistim, fake hesapla gelip bana romanlar yazmis.
Daha cevap vermedim, vermek de istemiyorum.
Sizce ne yapmaliyim?
Bir ilişkide sadakat ve güven önemlidir. Partnerinizin başka biriyle şans denemesi ve reddedilince size dönmesi, karmaşık bir durumdur. Ne yapmanız gerektiği konusunda düşünmeniz gereken bazı faktörler vardır:
1. Duygusal durumunuzu değerlendirin: Bu durum size nasıl hissettiriyor? Partnerinizin bu davranışı sizi üzdü mü, kızgın mı hissettirdi? Duygusal tepkilerinizi anlamak önemlidir.
2. İletişim kurun: İlişkinizde açık ve dürüst iletişim kurun. Partnerinizin neden böyle davrandığını ve şimdi neden size geri döndüğünü anlamaya çalışın. Her iki tarafın da duygusal açıdan ne hissettiğini anlamak önemlidir.
3. Sınırlarınızı belirleyin: Bu tür bir durumda sınırlarınızı yeniden değerlendirmek önemlidir. Partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında nasıl bir düşünceye sahip olduğunuzu belirleyin.
4. Güveni yeniden inşa etmek: Eğer ilişkinizi sürdürmeyi düşünüyorsanız, güveni yeniden inşa etmek önemlidir. Partnerinizle gelecekteki sadakat ve güven konusunda nasıl ilerlemek istediğinizi tartışın.
5. Kendinizi değerli hissedin: Bu tür bir durumda, kendi değerinizi hatırlamak önemlidir. Başka bir kişinin seçimi veya davranışı, sizin değerinizi etkilememelidir.
Sonuç olarak, bu durumu dikkatlice düşünmelisiniz ve kendiniz için en iyi olanı yapmalısınız. İlişkinizi sürdürmeyi düşünüyorsanız, açık iletişim ve güveni yeniden inşa etmek önemlidir. Ancak bu tür bir durumu değerlendirirken, kendi duygusal ihtiyaçlarınıza ve sınırlarınıza dikkat etmek önemlidir.
Eğer kendine saygın varsa bence öyle biriyle daha ne olursun ne de görüşürsün. Öyle Öyle adamın şahsen ben asla ne samimiyetine inanırım ne de başka birşeyine. Beni bırakıp başka kızı tercih eden adamın benim yanımda hiçbir zaman ne yeri olur ne de yurdu falan. Öyle bir adama ben aşka güvenemem.
ellerinize saglikj merak etmeyin, gozumde dustu zaten
Sanki bulunmaz hint kumaşı. Sana başka erkekmi yok. Sen değer vermeye devam edersen senden zamanla daha da çok uzaklaşır. O yüzden bu hayatta en çok kendine değer ver sonra başkasına.
Cevap
2Cevap
Aldatan insana.2. sans verilmez yapan bir daha yapar
kesinlikle
Yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştirenle işim olmaz derdim
bırak gitsin hadi ordan
çope attim aman
:) cevap belli engel:)
Engellemeden sizce guzel laf sokayim mi?
sokma boş ver kudursun :)
Kudurdu ki bir gorseniz, sessizlik insani mahvediyor bakiyorum da
aynen dvam:)
devamke. kac gundur uyuyamiyormus ama vicdan azabi cekiyormus ama dusundugum gibi degilmis. Sizzz erkekler az da degilsiniz )))
:)) bişi derdimde demiyim:)
de bakim
cıks demem boş ver iyi yapmışsın:)
Affetme asla
Affetme sakın ilerde yine aynısını yapar
Affetmeye niyetim yok ama engellemeden onun canini acitacak sozler soylemeye deger mi sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?