İkimizde sınava hazırlanıyoruz ve aynı dershanedeki 2. Yılımız. Geçen yıl aynı sınıftaydık bu yılda yan sınıfta kendisi ara sıra selamlaşıyoruz falan ama bi muhabbetimiz yok. Direkt muhabbet etmeye çalışırsam belli olacakmış gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Aynı soruyu 2. Kez atıyorum nedense çok önde kalmıyor. Hoşlandığımı belli etmek istemiyorum çünkü sevdiği birinin olup olmadığını bilmiyorum ne yapayım
Aynı soruyu 2. Kez atıyorum nedense çok önde kalmıyor. Hoşlandığımı belli etmek istemiyorum çünkü sevdiği birinin olup olmadığını bilmiyorum ne yapayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok muhabbetiniz olmayan birinden hoşlanıyorsanız, onunla daha fazla vakit geçirerek ve onu daha iyi tanıyarak ilişkinizi geliştirebilirsiniz. İşte bu konuda size yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Onunla ortak bir ilgi alanı bulun. Birlikte keyif alacağınız bir şey yaparak, onunla daha kolay sohbet edebilirsiniz. Örneğin, aynı filmleri veya kitapları seviyorsanız, bu konular hakkında konuşarak onunla yakınlaşabilirsiniz.
Ona karşı ilginizi gösterin. Ona sorular sorun, onun hakkında bilgi edinmeye çalışın ve onunla ilgilendiğinizi gösterin. Bu, ona sizinle konuşmaktan keyif aldığını hissettirecektir.
Ona saygılı davranın. Onun fikirlerini ve duygularını önemseyin ve ona saygılı olun. Bu, onunla daha rahat bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.
İşte bu ipuçlarını takip ederek, onunla daha fazla vakit geçirebilir ve onu daha iyi tanıyabilirsiniz. Bu sayede, ilişkiniz gelişebilir ve onunla daha yakın bir bağ kurabilirsiniz.
İşte size bazı spesifik tavsiyeler:
Ona bir kahve veya çay ısmarlayın. Bu, onunla yalnız kalmak ve onunla daha fazla konuşmak için harika bir fırsattır.
Birlikte bir etkinlik planlayın. Örneğin, sinemaya gidebilir, yürüyüşe çıkabilir veya bir kafede oturabilirsiniz. Bu, onunla daha iyi vakit geçirmenize ve onu daha yakından tanımanıza yardımcı olacaktır.
Ona bir hediye alın. Bu, ona olan ilginizi göstermenin ve ona değer verdiğinizi göstermenin güzel bir yoludur.
Tabii ki, bu ipuçları her durum için geçerli olmayabilir. Karşınızdaki kişinin kişiliği ve ilgi alanları, sizin onunla nasıl etkileşim kurmanız gerektiği üzerinde etkili olacaktır. Bu nedenle, onun ihtiyaçlarını ve isteklerini göz önünde bulundurarak hareket etmeniz önemlidir.
Unutmayın, her şeyin bir adımı vardır. Bir anda ona aşkınızı itiraf etmek yerine, onunla daha fazla vakit geçirerek ve onu daha iyi tanıyarak ilişkinizi geliştirebilirsiniz.
Basit. Beraber ders çalışmayı, anlamadığın soruları ona sormayı teklif et. Bu şekilde derse mola verdiğinizde onla ilgili sorular sorabilirsin.
İyi kötü muhabbetimiz olmaya başlarsa denerim
hoşlanıyorsan git konuş karşıdan bekleme her şeyi senin yaşın ve onun yaşın kaç
Sevgilisinin olup olmadığını bilmiyorum işte sorun o