Kızlar, Bu erkekler ne sapik ne tacizci küfürbaz hayırdan anlamayan varlıklar ne düşünüyorsunuz?

Erkekleri ben hiç bir anlamda beğenmiyorum ne kültür açısından ne yaşam tarzı açısından nede başka konularda beğenmiyorum anladınız siz demek istediğimi bunlar ısrarla bana mesaj atıyor hayır diyorsun laftan anlamıyor tehditci sapik bir valik erkekler bir insan sapik değilse eğer bir kız ona hayır seninle konuşmak istemiyorum deyince tamam der defolur gider sülük gibi yapisiyorlar kadınlara kadın olmak ne zormuş kadınlar beni çok iyi anlar bana bütün erkeklerin iltifat etmesini istemiyorum bana mesaj atmaları beni rahatsız ediyor erkekler inanılmaz sapik olmuş gerçekten bütün kızlar zor drumdayiz otobüste yolda apartmanda sokakta yolda yürürken okul işte kursta gittiniz heryerde bizim bedenimize bakıp sapik şeyler düşünüyorlar akıllarından geçiyor ben erkekler kadar sapik bir varlık ömrümde görmedim bıktım kadınların yakasını bir bırakın cıvık cıvık iltifat etmeniz bizi tavlamaya çalıştığınız çok belli oluyor itici duruyor omurlerinde ilk defa kadın görmüş gibi kadınların bacağına yolda yürürken vücuduna uzun uzun bakıyorlar utanmadan gerçekten erkek cinsiyeti kadar sapik bir cinsiyet ömrümde görmedim duymadım kız çocuklarına terbiye vermek yerine ogullarinizi sahip çıkın adam olsalar laf atmazlar ıslık calmazlar korna calmazlar rahatsız etmezler hicmi kadın görmediniz saldiriyorsunuz ben gerçekten erkekleri hiçbir anlamda beğenmiyorum hepsinin aklı fikri iğrenç organlarında beni becermek için etrafımda kurt gibi gezmeleri beni çok rahatsız ediyor gerçekten bazen dünyada erkekler olmasa sapiklar olmayacak diye düşünüyorum gerçekten doğru her trulu sapıklık şiddet her türlü zorbalık kadınlar olarak hangi erkek tarafından oldurulecegimiz belli değil babamiz mi abimiz mi başka erkeklermi bıktım erkek cinsiyetimden bazen yok olsunlar istiyorum kadınlara el kaldırmak korkutmak kıskançlık krizine girip dövmek tehdit etmek ailesiyle korkutmak nedir iğrençlik diz boyu erkek olmuşlar ama adam değiller hepsi aynı bok hepsi hiçbirisini sevmiyorum valla hicbirisiyle ömür boyu sevgili olmayı düşünmüyorum hangi takıntılı sevgilim ben ayrıldım boşandım diye kapımı çalıp beni öldürecek derdiyle yaşlanmak istemiyorum
Kızlar, Bu erkekler ne sapik ne tacizci küfürbaz hayırdan anlamayan varlıklar ne düşünüyorsunuz?