Erkekleri ben hiç bir anlamda beğenmiyorum ne kültür açısından ne yaşam tarzı açısından nede başka konularda beğenmiyorum anladınız siz demek istediğimi bunlar ısrarla bana mesaj atıyor hayır diyorsun laftan anlamıyor tehditci sapik bir valik erkekler bir insan sapik değilse eğer bir kız ona hayır seninle konuşmak istemiyorum deyince tamam der defolur gider sülük gibi yapisiyorlar kadınlara kadın olmak ne zormuş kadınlar beni çok iyi anlar bana bütün erkeklerin iltifat etmesini istemiyorum bana mesaj atmaları beni rahatsız ediyor erkekler inanılmaz sapik olmuş gerçekten bütün kızlar zor drumdayiz otobüste yolda apartmanda sokakta yolda yürürken okul işte kursta gittiniz heryerde bizim bedenimize bakıp sapik şeyler düşünüyorlar akıllarından geçiyor ben erkekler kadar sapik bir varlık ömrümde görmedim bıktım kadınların yakasını bir bırakın cıvık cıvık iltifat etmeniz bizi tavlamaya çalıştığınız çok belli oluyor itici duruyor omurlerinde ilk defa kadın görmüş gibi kadınların bacağına yolda yürürken vücuduna uzun uzun bakıyorlar utanmadan gerçekten erkek cinsiyeti kadar sapik bir cinsiyet ömrümde görmedim duymadım kız çocuklarına terbiye vermek yerine ogullarinizi sahip çıkın adam olsalar laf atmazlar ıslık calmazlar korna calmazlar rahatsız etmezler hicmi kadın görmediniz saldiriyorsunuz ben gerçekten erkekleri hiçbir anlamda beğenmiyorum hepsinin aklı fikri iğrenç organlarında beni becermek için etrafımda kurt gibi gezmeleri beni çok rahatsız ediyor gerçekten bazen dünyada erkekler olmasa sapiklar olmayacak diye düşünüyorum gerçekten doğru her trulu sapıklık şiddet her türlü zorbalık kadınlar olarak hangi erkek tarafından oldurulecegimiz belli değil babamiz mi abimiz mi başka erkeklermi bıktım erkek cinsiyetimden bazen yok olsunlar istiyorum kadınlara el kaldırmak korkutmak kıskançlık krizine girip dövmek tehdit etmek ailesiyle korkutmak nedir iğrençlik diz boyu erkek olmuşlar ama adam değiller hepsi aynı bok hepsi hiçbirisini sevmiyorum valla hicbirisiyle ömür boyu sevgili olmayı düşünmüyorum hangi takıntılı sevgilim ben ayrıldım boşandım diye kapımı çalıp beni öldürecek derdiyle yaşlanmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Her erkek de kötü değil herkesi aynı kefeye koymayın lütfen her türlü insan var mesela bende bunları yaşadım hep benle yatmak istediler kuzenim zaten küçükken zorla sahip olmaya çalıştı kardeşi kurtardı bir kaç kere denedi Allah kurtardı bu sene yine istedi ama demedi hareketler çekti falan acaba hamile kalacak kız mı yok çok merak ediyorum üstüne arkadaşı iki kere yatmak istedi turdaki de istedi küçükken komşumun oğlu birşeyler yapmak istedi çaycı kurtardı ama demiyorlar yatacaklarını hareketlerle belli ediyorlar niye çünkü fiziğim çok düzgün boyum uzun sesim güzel başka belki gözler belki yüz bu yüzden yatmak istiyorlar daha yeni bu sene yine kuzenim yatmak istedi işte insanlar şerefsiz herkesi o... sanıyor
ayn öyle bi de kendi özelliklerine bakmadan kızları kötülemeye çalışıyorlar hatta bazıları kız hesabı açıp kızlar hakkında kötü paylaşımlar yapıyor
Kız olmak çok zor ya inanılmaz zorlanıyoruz o kadar haklısın ki çoğu kız hesabı açıp lezbiyeniz diyecek kadar alçak ama ses kaydı ve ses teyidi olmadan asla inanmıyorum erkekler çok pislesmis bazende kız hesabı açıp dediğin gibi kızlara küfür edip hakaret ediyorlar bir aralarda kızlara tecavüz edelim diye iğrenç hestegler aciyorlardi twetterda belki gormussundur hepsi şerefsiz ya bir tane düzgün adam yok bu dünyada hepsi kadın düşmanı yemin ediyorum birgün erkekler tarafından öldürülecegim diye çok korkuyorum Özgecan aslan gibi Emine bulut gibi olmak istemiyorum eminim sende benim düşüncelerime katiliyosundur
o dediğini ilk defa duydum Twitter kullanmıyorum ama bi tanesi vardı başka bi konuda bi erkekle kızlar hakkında konuşurken sürekli reddedildiğinden falan bahsetti dedi en sonunda birine tecavüz etcem ciddi ciddi savundu bi de düşüncesini
Babama abime bile güvenmiyorum akıllarından bizi görünce ne pislik geçiyor bilmiyoruz erkek dogsmular ama adam değil hiçbirisi kadınım ben kadın benim bedenim cin. sel obje degil önüne gelen sapik bana dokunamaz iğrenç ayrıca hiçbir kadın sende dahil boşal. mak için cin. sellik için erkek organına ihtiyacımız yok mastürbasyon aşırı zevk veriyor erkekler kendi organlariyla dünyaya hükmetme pesindeler hepsi ataerkil beyinli yaratıklar kadınlara küfür edip iftira atıp namusuna laf eden zavallılar hepsi
böyle de mallar işte
onlar kızlara bu konuda laf ediyorda kendileri de farklı olsaydı buna bağlı talep gören genelev gibi yerlerde olmazdı kendi pisliklerini örtmek için başkalarına laf atıyorlar ama oralara nasıl 11-13 yaşındaki çocukları sattıklarını söylemiyorlar
Sapik şerefsizler iyice çoğaldı sokağa çıkmaya korkar oldu kadınlar valla ben korkuyorum hangi sapik takıntılı manyak peşime takilacak beni kaçıracak diye kızkardeşinin başına gelmiş tanımadığı adam arabasıyla takip edip zorla arabasına bindirmeye çalışmış eğer bagirmasaymis götürecekmis şerefsiz sapik dikkat etmeliyiz kendimize öldürülmekten çok korkuyorum her kadının başına geliyor özellikle sevgili olan ve evli olan kadınlardan uzak duruyorum belalarida erkek arkadaşları da benden uzak dursun yaşamak istiyorum
Aynen öyle genelevdeki kadınlara bacım. bu diyen erkekler onları bu işi zorla döve döve yaptırdıklarını söylemiyor kız çocuklarını zorla evlendirip sattiklarini hiç söylemiyorlar