Aşk İlişkileri Eski sevgilim iş için olsa da beni merak ediyor. Hala seviyor olabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilim iş icinde olsa beni merak ediyir orya bazen gidip urun satiyorum yarinda gelcekmisin diyir seviyor olabilirmi? Güncellemeler+1 yıl Yorumlar... Güncellemeler+1 yıl Yorumlar lutfen... Eski sevgilim iş için olsa da beni merak ediyor. Hala seviyor olabilir mi? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eski olduğu için ilgilenir bunlar elindekini kaybedince değerleniyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hahh ay canim Yorumla Soran +1 yıl Kiymetimi bilsin birdaha benim gibi bulmamiyceginda bilitirdur Yorumla haydar2127 +1 yıl Elinizdekini kaybettirmeyin o zaman Yorumla Soran +1 yıl @haydar2127 ben deyil o kaybetti o terketti Yorumla haydar2127 +1 yıl Sana demedim feyza hanfendiye dedim 😁 Yorumla Soran +1 yıl @haydar2127 ok. Yorumla
haydar2127 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Evet hisleri devam ediyor olabilir aĝzını yokla cay icelim de oturt karsina 1 1 Yorumla Soran +1 yıl He he baska Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eski olduğu için ilgilenir bunlar elindekini kaybedince değerleniyor
Hahh ay canim
Kiymetimi bilsin birdaha benim gibi bulmamiyceginda bilitirdur
Elinizdekini kaybettirmeyin o zaman
@haydar2127 ben deyil o kaybetti o terketti
Sana demedim feyza hanfendiye dedim 😁
@haydar2127 ok.
Evet hisleri devam ediyor olabilir aĝzını yokla cay icelim de oturt karsina
He he baska