Bugün 12 de sinemaya gidecektik. Yağmur yağınca iptal ettik. Sonra hava açtı bu konuşmayı yaptık. Gel bir yüzünü göriyim demesini beklemiştim, kalbim kırıldı. 23 yaşındayım, bu adam 40 yaşında çocuk böyle davranmaz. Kim haklı? Bende yanlış var mı?

Bugün 12 de sinemaya gidecektik. Yağmur yağınca iptal ettik. Sonra hava açtı bu konuşmayı yaptık. Gel bir yüzünü göriyim demesini beklemiştim, kalbim kırıldı. 23 yaşındayım, bu adam 40 yaşında çocuk böyle davranmaz. Kim haklı? Bende yanlış var mı?

Adam trip atmamış arkadaşlar öyle yazmış ama... Tribi sen atmışsın kank. Adam da 40 yaşında bence öyle triplere gelemez :D Ama buluşmak istememesi saçma. Belli ki başka bir durumu var ama nedir bilmiyoruz.
Cevap
10Cevap
Olur mu canım olgun o olgun😂🤣 Karının kızın halinden en iyi onlar anlar😂 sevmez olur mu bak çok seviyor seni çok 🤣🤣
Şu cümleleri tek tek kelime kelime mesaj atmayın. Okurken anksiyetem kalktı Allah'ım sana geliyorum
Herifte tık yok ta 40 yaşında zaten. Aradaki yas farkina bak. Kendi yasitin birini bulsana
Yaşıtım eski sevgilimin yaptığı zulümlerden hiç bahsetmiyim bana acırsınız bunun yaşla alakası yok
Yaşıtlarınla konuşsana ablacım babanyaşındaki adamla takılma iyi misin ya
Bu zamana kadar yaşıtlarımla konuştum noldu hepsi beyinsiz çıktı bunun yaşla alakası yok. Ben demek ki kimseyle uyum sağlayamıyorum tek olmam lazım
Bitmiş ilişki okeye dönmeye çalışıyorsun hiç çabalama adamın eli bitik açar birazdan elini.
40 yaşındaki adam ergenle uğraşıyor gibi geldi daha doğrusu
Ergen mi bu? Sinemaya gidebilirdiniz abartmış baya
40 yaşında olup ergen gibi davranan adamımı seviyorsun gerçekten?
+999 niye uğraşıyorsun ki tek tek yazan hiç kılını bile kıpırdatmayan adamla 🙄
Adam full TM yazmış ztn o daha komik haghgqhsv
Evet ya ne saçma nfmdmd ne sıkıcı tip tamamına TM kardeş 😀
Yatak teklif et bakalim cvp ne olacak
Ediyorum onu da kabul etmiyor erteleyip duruyor
Bence hiç olmaz bundan
Adam trip atıyor açık açık :D
değersizsin onun gözünde
Kaç değersiz olduğun yerden
40 yaşında evli adamla ne işin var mk
Bekar çocuğu falan yok. Detayda evli yazısı önü gördün mü okuyun ya
Evlidir ondan buluşmuyordur