Hayır ben sevdiğim biriyle evlenmek istiyorum.
Görüşüp konuşuruz iyise neden olmasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki evlenirim anlaştıktan sonra neden olmasın üstelik bir şey söyleyeyim ailelerin bulduğu kişiler tamam bazen olumsuzluklar olabilir yani evlilik işi biraz kumar işi ama ailelerin tecrübeleri bizden daha fazla mesela evlilik konusunda ben anneme babama güvenmek isterim çünkü mesela ben belki birini bulsam doğru desem bambaşka çıkar sonra mahcup olurum ama ailelerin tecrübeleri öyle değil
Elbette hayır. Kiminle evlenip evlenmeyeceğime ailem ya da bir başkası karar falan veremez. Hayat benim hayatım kiminle birlikte olup olmayacağıma sadece ben karar veririm ben sevmiyorum öyle görücü usulü evlilikleri falan. Aşktan yanayım ben her zaman. Ya aşk evliliği olsun ya da hiç evlilik olmasın. Sevmediğim biriyle yapamam ben asla.
Tavsiye veremez mi
Tavsiye verebilir elbette ama hayatına karışamaz. Bence kimseyle evlendiğine falan ailen karar vermemeli. Ben şahsen ailemin istediği biriyle olamam. Bu hayat benim hayatım çünkü.
Evet aileler tecrübeli oluyor iyiyi kötüyü ayırt edebiliyor en azından şans vermek gerek. Şahsen kendi tanıyıp sevdiğimden bir hayır gelmedi ailem haklı çıktı bundan sonra aile sözü dinlemeye karar verdim. Şahsen bu zamanda sevipte evlenenlerin boşanma oranı daha çok. En azından aileyle olunca mantık çerçevesinde ilerliyor
Mantıklı aile daha iyi araştırıyor
Sana yorumum gelmiyor mu yazmadın hala Ayten diyer aysimayyy hesabımdan konuştuk ama oraya giremiyorum
herkesle görüşür bir çay kahve içerim ama hiç kimseyle evlenmem
O nasıl zihin ofis hanim
dışarıdan gelen yorumlara duyarsız bir zihin cengo bey
Böyle daha itici durmaz mi ofis hanim
Cevap
7Cevap
Hayır ben evlenmem kendim seçerim her zaman
Olabilir hayirli kismetin nereden gelecegi belli olmaz ailem secti diye onunla anlasamicam sevemicem anlmina gelmez, ön yargili olmamak gerek
Aradığım yorum
🌸🌸
Sevdiğim kişiyle evlenmek isterim yani. Ailemin (Amcaların) tavsiye ettiği kişiyle evlenecek olsaydım kuzenimle evlenmiş olurdum ama banane..
Yaş 33 çok durmussun sanki
Yaş gelip geçici yani. Nice insanlar biliyorum 46 yaşında evlenipte mutlu olan vs.
Hatun çocuk ne zaman olacak en azından murvetini gör
Büyütmek de zor oluyor yaş ilerledikce
Peki sevmediğim biriyle mi evleneyim sırf çocuk için vs
Kusursuz dost arayan dostsuz kalirmis
Hayır kendi bulduğumla da evlenmeyi düşünmüyorum
:))
Ne yapmayı düşünüyorsunuz efenim buzdolabına mi saklayacaksiniz
Her insan evlenmek zorunda mı anlamadım yani
Hep bekar hayatı yaşayarak nereye kadar efenim
O benim tercihim
Günah günah
Evet katil olucammm çok günah haklısınız
Sanane
Bazen sevdiğim hakkında ailem ne dese haklı çıkmalarına şahit olduktan sonra şimdiki aklımla elbbete bı insan taniyabilirim
Güzelsin alimlisin inşallah karşına iyiisi çıkar
Nişanlıyım ama gelin ata binmiş ya nasip demiş ins hayırlısı olur diyelim düşün istagramı faceboku olmayan bı kız bu sitede millete çok bilmişlik yaparak kafa dagittiriliyor , herşeyin hayırlısı
maalesef dünya baya değişti edep ahlak konusunda gerideyiz
Edepsizligim kimseye olmamamistir diye düşünüyorum ama keşke insanlar kıymetli olsa da saçma sapan şeylere vakit harcamasa
Nerdeee eğitim ailede başlar ama maalesef aileler bozul
Kendim bulmam veya ailemin bulması biseyi değiştirmez. Sevmem, güvenmem ve içime sinmesi lazım. Kararı ona göre veririm
O zaman sen zor evlenirsin
Böyle bir sonuca nasıl vardın?
Hayır tabi onunla evlenmem onunla arkadaş olurum o kadar fazlasıda olmaz.
iyi biri bile olsa onunla evlenmem.
Ya bir tanı
Görüşüp konuşup anlattıktan sonra neden olmasın
Tamam hazırım hocam
Hahahhahha alemsiniz
Hocam ciddiyim
Anladım
Hayr tavsiyeyle evlenmem ama kendi zevkime de güvenmiyorm of napicam ben
Evde kaldım evde kaldınnmm
Ne guzel moral veriyosn
Ya şaka bir yana Allah kısmetini ayağına getirir yeterki sabret kuzum
istediğim gibi birini bulabilirler mi emin değilim : (
Arayan belasını da bulur
Mantık iyidir sevdiğiniz insan herzaman yarı yolda bırakır hiç şaşmaz bu
Olmuş sanki 🥺
Geçmiş olsun 😒
Tavsiye etti zaten evlenmedim. Kendisi subaydı.
Peygamber olsa istemem
Tövbe tövbe o nasıl yorum gerrrriu
Ailemin en güzelini bulmasındansa ben kendi bulacağım en kötüyü isterim demek.
Tamam iste de yorumu düzgün yap carpilacan
Saçmalama istersen. Ne var yorumumda? neresi yamuk?
Allahın işi gücü yok o kadar pislik insan dururken ben şunu dedim diye beni çarpacaksa ne diyim.
Bir peygamber i basit cümlene alet ediyorsun Allah karşısında sen her sözün hareketin hesapta
Allah değilsin ya hani sana hesap vermicem yani sorun yok ve seni alaka eden bir şey de yok en en en müslüman olan kardeşim.
Kafalarımız uyuşuyorsa gözden geçiririm
Kafalar uyusur sonra bozulur
Allah kerim artık 🤷♀️ kendi sevip görüştüğüm kişiyle de bozuşmayacağının garantisi yok sonuçta
Dikenli bir yol
Kendim sevdiğim kişiyle evlenmek isterim
Zor sorular …. Beğenimde çok zor ….
Duruma göre değişir.
Değişmeyen tek şey değişim
Bakariz
Hep bakariz bakariz nereye kadar
Düzgün birini bulana kadar ☹️ ben aile tavsiyelerine de bakiyorm bu şekilde de tanisanlar oluyo görüyorum diye. Ama boş
Ne olacak bu hal
Cengaver bı bilsem ilk sana soylicem
Yasin geçiyor dişlerin sarariyor saçların dökülüyor yeter dimi
Evlenmek mi istyosn nerde yasiyosb ki
Sana yakınım nerdeysen
Soyle ben de evlenmek istym belki konusuruz
Ankara
Hayır kesinlikle
Yokkkk
Duruma göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?