Güncellemeler
+1 yıl
Hadi onlar hormonları gereği veya doğuştan kendilerini kız gibi hissetmiyor erkek olmak istiyor onlara kızmıyorum yanlış bedende doğmuş erkek olsa bana ne zararı var kendi bedeni banane ama kızlar bunlarla sevgili oluyor ya hicmi akıl yok sizde annenizi babanızı hicmi düşünmüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar siz annenizi babanızı hicmi düşünmüyorsunuz bak onlar ameliyat olmasa yaşayamaz onları anlıyorum ben kızamıyorum ellerinde olan bişey değil kadınlara ilgi duyuyorlar peki kızlara soruyorum onların size ilgi duyduğunu bildiğiniz halde nasıl onlarla konuşursunuz yalakalık sizde ben erkek gibi hissediyorum diyor hala onla konusuyorsan bende seni istiyorum demiş oluyorsunuz ailenize yazık benim kızım böyle birine aşık olsa evlatliktan silerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kimsenin hayatı bizi ilgilendirmez.
Size dert olan nedir?
Erkeklere ne demeli peki? Onlarda kestirip kadın ölüyor. Taş yağacak başımıza taş.
Çok saçma bir şey bu ya
Kızlar bunlara çok yüz veriyor prim veriyor çünkü kizlarinda hoşuna gidiyor böyle pislikler düşünsene bir kızın var böyle birine aşık oluyor birde düşün böyle biriyle bir yatsa namusu falan gitti işte bacım. bu oldu cikti namusu kirlendi bak o erkek gibi hissediyorum diyor onun ne bok olduğu belli kızlarda bunu bile bile onların altına yatıyor birde lgbt diye ölüp ölüp dirilmelerinin sebebi bu nefislerine yenilmisler
Senin kızın olsa düşünsene biri gelse kızının karşısına ben kız olarak doğdum ameliyatla erkek olacak kadınlardan hoslaniyorum dese senin kızında gönül ya bu yasak diye gitse aşık olsa koynuna girse erkek gibi hisseden kişinin koynunda yaklasan hoşuna gider mi herşeyi normallestirdiler
Hadi diyelimki bunlar genç çocuk bir hataya düşüp gidip yattılar birlikte oldular diyelim ondan sonra ikisinide ya vuracan ya da evlendirecen kızını o pislikle kendimi erkek gibi hissediyorum diyor sana kız gözüyle değil erkek gözüyle bakıyorum diyor bunu bildiği halde benim kızım gidip o herifle yatarsa ben o herife kizamam o herife aileside benim çocuğum zaten belli sen kendi kızına sahip cikamadinmi demezmi kendi kızıma sahip cikmaliyim lgbt yayıldı ve durdurulamaz bu saatten sonra kızıma sahip çıkmam gerekiyor arkadaş çevresine bakmam lazım lgbt yayıldı durdurulamaz artık çünkü baksana çok destekleyen kadın var bir laf etsem elli tanesi birden lgbtyi savunmaya başlıyor
Olaya şu açıdan bakınca anlıyorsun çocuğuna kız çocuğuna birisi geliyor ben doğuştan kız doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum diyor ve yatağa atıyor kızını kirletiyor belkide kızlığını bozuyor gençlik kendilerini tutamadilar yattılar seviştiler bedeni kirlendi kızının o serefsize bişey olmaz elli kişiyle yatıyor onlar akşama kadar senin kızına yazik olur
Kızlar çok fena bu devirde gelse şimdi kızın teki kendimi erkek gibi hissediyorum ameliyatla erkek olacam sana aşığım dese senin bile dibin düşer kadınlar yoldan çıkmış
Sana gelse kendimi erkek gibi hissediyorum dese ameliyatla erkek olacam dese aşık oldum dese hoşuna gider siritirsin kendini tutamayıp birlikte olursun onunla nefsine yenilirsin sonra da o seninle bir gece yatar başka kadınlara gider elin * . inda kalırsın sik. en taraf o çünkü ilişkideki erkek olarak onu kabul ediyor ya tak. ma kardeşim takar seni becerir sonra gider başka kadınların koynuna onlar bu doğuştan kız doğup kendini erkek hisseden ameliyatla erkek olmak isteyen tipler bütün kadınları * sen sadece bana mı aşık oldu saniyon onlar nefislerine yenik düşmüş insanlar tek dertleri seks. xx onların tek derdi yatak kadınları kullanıyor onlar onların amacı cin. sellik