Kızlar, nasıl bir döneme denk geldim kızlar ameliya olup erkek oluyor keşke ölseydim bu rezillikleri görmeseydim haksizmiyim?

Kızlar ameliyatla erkek oluyor ya da ameliyatla erkek olmak istiyor bütün kızlarda bunların peşinde kosuyor prim vermeyin sunlara Allah'ın lanetledigi insanlara prim vermeyin baktınız ki lgbt baktınız ki trans erkek uzak durun allahin sevmediği insanları kızlar nasıl seviyor yüz veriyor anlamış değilim ben milyon milyon takipçileri oluyor bu kız olarak dogup ameliyatla erkek olan kişilerin milyar milyar kız takipçileri oluyor Allah'ın lanetledigi pislikleri nasıl seversiniz kızlar bunlara prim veriyor bu dünyadaki bütün kızlardan soğudum kızlarda hiç akıl yok kızların aklı kısa olur derlerdi doğruymuş doğuştan kız doğan ameliyatla erkek olmak isteyen kişilere bile aşık olup prim veriyorlar hayranlık duyuyorlar Allah'ın lanetledigine hayranlik duyuyorlar kızlarda suç hadi o kendini erkek gibi hissediyor erkeklik hormonu ağır basıyor kendini tutamiyor kızlar niye peşinde koşuyor bunlarin kızlarda suç helali dururken kızlar yasak aşka aşık oluyorlar

Güncellemeler
+1 yıl
Hadi onlar hormonları gereği veya doğuştan kendilerini kız gibi hissetmiyor erkek olmak istiyor onlara kızmıyorum yanlış bedende doğmuş erkek olsa bana ne zararı var kendi bedeni banane ama kızlar bunlarla sevgili oluyor ya hicmi akıl yok sizde annenizi babanızı hicmi düşünmüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar siz annenizi babanızı hicmi düşünmüyorsunuz bak onlar ameliyat olmasa yaşayamaz onları anlıyorum ben kızamıyorum ellerinde olan bişey değil kadınlara ilgi duyuyorlar peki kızlara soruyorum onların size ilgi duyduğunu bildiğiniz halde nasıl onlarla konuşursunuz yalakalık sizde ben erkek gibi hissediyorum diyor hala onla konusuyorsan bende seni istiyorum demiş oluyorsunuz ailenize yazık benim kızım böyle birine aşık olsa evlatliktan silerim
Kızlar, nasıl bir döneme denk geldim kızlar ameliya olup erkek oluyor keşke ölseydim bu rezillikleri görmeseydim haksizmiyim?