Selamlar arkadaşlar,
Yaşım 29, 30 a girdim sayılır. Hatırı sayılır bir mesleğim var, biraz da yakışıklıyım diyebilirim. Kendimi övmüş olmayayım da.
Arkadaşlar ben bu zamana kadar hiç kızlara yürümedim, hiç derken tabii ki oldu ama başarısız olduğu için denemekten geri durdum. Bunu hep boş iş olarak gördüm çünkü mesleğimde kendimi geliştirmem lazımdı.
Bir şekilde başıma gelen flört olaylarında da hep başarısız oldum. Ne zaman ki bir kız bana yanaştıysa o ilişki başarılı oldu. Bu şekilde de ben tatmin olamadım, başıma gelen en son flört olayında kız yakamı bırakmadı, 1 sene neredeyse uzaktan flört oldu. Beni de anlıyordu.
Ama ben bu ilişki için bir adım attığımda saçmalayacağımı bildiğim için hep uzak durdum.
Taaaki bir kaç gün öncesine kadar, arkadaşlar hayatın bi çok alanında iyiyim ama anasını satayım bu flört işinde hiç kendimi geliştirmemişim ya, olmadığım gibi biri vasat bişeye dönüşüyorum :D Hele de hoşlandıysam var ya of bittin yani. Şimdi arkadaşlar, 1 sene uğraştı kız, hani bende onu izlediğimi belli ettim bir türlü iki taraflı emek vermiş olduk ama bu kadar
zamanın sonunda benim tuhaf hareketlerim yüzünden ilişki bozuldu. Şuanda da bana karşı saygısının gittiğini hissediyorum.
Bir şekilde bana mesajlar veriyordu, işte saçın şöyle kıyafetin şöyle felan benim anca jeton düştü. Kendimi işimden başka bir şey de geliştirmemişim bana bunu gözüme soka soka öğretti.
Arkadaşlar üzerine hiç gitmiyorum şuanda ama ben kendimi geliştirdikten sonra tekrar iletişim kurmak istiyorum, sizce tekrar bir saygı oluşturabilir miyim? Onun bende başarılı olduğum kısımları sevdiğini düşünüyorum.
Ayrıca sizlerin de başından böyle şeyler geçti mi? Yani ilk başta kötü geçen bir flört ile sonradan oldurabildiniz mi?
Teşekkürler herkese
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer