44 yaşındaki sevgilim?

Öncelikle boktan erkek çok gördüm iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorum önce bunu belirteyim. Sevgilim 44 ben 22 yaşındayım + larin fazlasiyla farkındayım buyuzden bu iliskideyim zaten ama ilerde nasıl olur bilmiyorum. Şimdiden çevre baskısını hem ben hem o hisediyor. Eski eşi sevgilimin 7 yaşındaki kızını dolduruyor gorusturmuyot benden ayrılsın diye , olgun bir kadın bulsaydin diyor ama bence yaşım onun bahanesi başka bir kadın olsaydı da aynısını yapacaktı. Sizce takmamaya devam mı etmeliyim? Birde bu ilişkinin bana zararı olur mu? Şuanlik gayet iyi giden bir ilişki , gayet saygılı ve anlayışlı bir şekilde ilerliyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta sevgilime sübyancısin hastasın hakaretleri etti , sevgilim yaşına göre çok iyi niyetli ve duygusal bir adam oyuzden çok zorlaniyor kabullenemiyor bu lafları , bende çok gerildim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşlı dediğiniz adam benim hayatımın erkeği olabilir. Ben zor bir hayat yaşadım sorumluluk almayı bile bilmeyen 22 yaşında ergen erkekle mi sevgili olacağım. Bu adam bana çok destek verdi çok sorumluluk aldı. Ben çoluk çocuk adamla uğraşamam ki. Yaş 22 kafa 22 değil ki bende...
44 yaşındaki sevgilim?