Ya genelde Ben zıt olanı istemem ya o benim için yorucu olur biraz benim gibi olsun çok hafif zıt olsun aşırı zıt oldu mu aşırı anlaşmazlık durumu oldu mu veya çok fazla bir kültür farkı oldum o gerçekten sıkıntı oluyor çekilmez oluyor yani o yüzden uzak olsun.
Yorumların %80' i zıt kalanı benim gibi diye ilerliyor ama herkes ruh eşim olsun aynı müzik zevkimiz olsun aynı film konularından hoşlanalım benzer renkleri sevelim ve daha yüzlerce şey sayıyor peki ruh eşi nedir senin aynan. Bu yüzden kimse kendisini kandırmasın seni senin kopyan çeker. Ha ergensindir derdin aşk yerine heyecan felandır serseri tiplerle heyecan ararsın o ayrı ama o zaman da yandım anam diye dolaşır durursun.
İnsanlar aynı kendisi gibi kişilerle birlikte olmak isterler. Fakat iki tarafın aynı duygu, düşünce ve davranışları olduğunda ise ilişkileri sıkıcı gelir. Şayet zıt karakterli olduğu halde bile, birbirlerine saygıları varsa vede anlayış gösterilebiliyorsa ilişkileri muaazzam derecede ilerler. Kendisi gibisini isteyen Çoğu insana acıyorum.🤷
Bu zamana kadar zıt çekti nasıl olduysa bu sefer benim gibisi çekti. Düşünceli anlayışlı hoş ve tatlı. Bende şaşırdım bu duruma ilk defa. Hiç bu kadar düşünceli birisini tanımamıştım