Güncellemeler
+1 yıl
Örnek; zorla sevgili olalım ya da aramızda bişey olsun diye ısrar etmek
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olacağı varsa olur elbet ama zamanı doldurmak da önemli değil midir? boşa giden zamanın değeri , gelecek zamandan daha kıymetli benim gözümde çoğu zaman.
bu yaş , bu enerji hep böyle kalmayacak
Uzaktan bi ilişkim var bi senedir sevgilide değiliz ama işte sonumuzda yok. Sarılamıyorum öpemşyprum çok şey yapmaya başladı bu durum beni üzmeye
uzak mesafe ilişkisinden geçici heves olur kalıcı mutluluk olmaz. o ilişki türü maalesef birbirinizin vaktini ve enerjisini almaktan başka bir şeye yaramıyor. insan dokunamadığını göremediğini gözlemleyemediğini sevemez sevdiremez. sürekli bir şüphe ve soru işaretiyle ekrana aşk bağlamak kendine eziyet.
Off evet yaaaaa☹️😢😭 hep düşünüyorum acaba başkasından hoşlanır mı vb diye. Hiç yüzyüze gelmedik bir kere gelseydik yine anlardık ama o bile olmadı ya ne önerirsin bana
Bir senedir kendini kandırmışsın sadece üzgünüm ama gerçek bu
Ne konuda? Bu aşk meşkte hep nerde imkansız orada benim zatennn
😂😂 karşındaki insanı görmeden bir sene sevdiğini düşünmen çok iyimser bir hareket ama mantıklı değil. Online bir sisteme karşı günlük tutmuşsun. Karşındaki kişinin yerine bugün başkası geçse yazmaya devam etse anlamayacaksın görmüyorsun çünkü. Anlayabildin mi.. aşk bu değil
Doğru bende farkındayım inan ve evet kendimi kandırmada hep bir numarayımdır belki gerçekte görsem dixem ki ben bunla mı konuşmuşum vb diye. Sohbetine alışkınım ama o da benim. Ama yinede seviyorum ya telde de konuştum tabi aşk değil bu haklısın
Sen alışkanlığına bağlısın ona değil. O da senin yazı diline sempati duyuyor sana değil. Bunu kabullen
Evetttt. Kabullenemiyorum işte ya hep bi şeydeyim ya konuşma biterse aramızda çok üzülürüm diye. Akışa bırakamıyorum
Sen zaten yoksun ki onda. Telefondaki harf rutininden , mesaj alışkanlığından ibaretsin. Sen de böyle bakmalısın. görmemişsin bile. İnsan yeri geliyor bir gün ayrı kalamıyor öyle düşün
Evet birbirimizin hayatlarında değiliz. Bilmiyorum nolucak sonumuz hayırlısı olsun ya ama üzülüyorum
üç vakte bu gerçekle yüzleşip ayrılacaksınız ama umarım kalbinden geçenle karşılaşırsın. senin için en iyisini diliyorum , kendine çok iyi bak. kendin için doğru olan seçeneklere odaklan
Sen falcı mısın😂 üç vakte kadar felan sjmsmsm
😄
Kesinlikle akışına bırakmalı
Saçmalık ya zorlamak nedir Allah aşkına
Oluyor olmakta olan bebeğem 😏
yerine göre davranmak en güzeli.
Ne yapıcan ilişkiyi free takıl geç cinsellik için
olacak olan olur