Uzun zamandır iki üç yıldır beni sevdiğini bildiğim bir arkadaşım var hiç bir zaman umut vermedim hep net bir şekilde istemediğimi belli ettim ama son zamanlarda sohbetimiz biraz değişti farkılaştı ve bana açıldı bende çok kararsızım bazı şeyler kafama yatmadığı için yok dedim
onu sevip sevmediğimi tam olarak bilmiyorum o yüzden onu yarı yolda bırakırsam diye uzak duruyorum
işi hosuma gitmiyor bunlar gözüme batıyor sevsem batmaz diyorum sevmesem olmayı düşünmem diyorum bilmiyorum ya bir daha bu kadar isteyen seven biri çıkmazsa diye şans vermeyi düşünüyorum ama bu da haksızlık mı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dene Bi olmazsa en azından denedik olmadı dersin yani
Ama 10 yıllık arkadaşım ve beni çok seviyor bende ondan hoşlanıyorum ama bizim sohbetimiz devam ederse ikimizde evlilik istiyoruz
Sadece ben iş olarak beğenmiyorum kendim avukatım o fırında çalışıyor işini değiştirmesini ima etim oda çok sıcak bakmadı bu fikre
Kendi mesleği nedir peki?
Kendi mesleği yok liseden sonra devam ettirmedi askerlik yaptı uzun süre bıraktı şimdi arkadaşının yanında fırına bakıyor gayet de memnun bundan
Kazancı iyi ise bi problem olmaz diye düşünüyorum, arada statü eğitim farkı vs olabilir ancak kendini ne kadar geliştirdi, ne kadar sohbet edebiliyor, ne kadar anlaşabiliyorsunuz bunlar daha önemli detaylar bence yanılıyor muyum?
Tabikiii kesinlikle en önem verdiğim şey kendini geliştirme isteği ya da ne kadar geliştirdiği gelişime açık mı ama çok değil gibi
Çalıştığı yer onun değil arkadaşının gölgesinde bir hayatı var benimde arkadaşım ister istemez onlarla kıyaslıyorum bilmiyorum işi sorun yaptığımı söyledim açıkçası
Karşılığı ne oldu peki ne kadar bir kazanç sağlıyor oradan çalışma saatleri esneklik durumları nasıl?
Şöyle bizim en yakın arkadaşlarımız birbirleriyle sevgili ve durumları çok iyi bu her zaman onun altında ve gölgesinde asla bağımsız hareket etmiyor ne kazandığını açıkca bilmiyorum ama çok değil kendi işimi yapsam şöyle böyle kazanırım dedi ben de ben karşımda maddi manevi sağlam bir gelecek görmediğim için istemiyorum dedim oda isteseydi uğraşırdı çabalardı karşıma öyle çıkmaz mıydı askerlikten polisliğe geçiş yapsaydın güvenlik de olabilirdin değerlendirswydin fslan dedim aslında ne istediğimi de belli ettim ya d
O zaman pek te diyecek bişey kalmamış, hadi maddi manevi bir gelecek görülmüyorsa yapıcak bişey yok, kendi işi nedir bilmiyorum onuda yapabilirdi sadece seviyorum kısmı ile gelmek olmaz, iyi. Bir zemin hazırlanmalıki her şey yakıştığı ve ya olması gerektiği gibi olsun, bence bu isteminizde yanlış bir durum bulunmamakta
Sadece sevgisine güveniyor ailesinin durumu iyi mağdur olmayız diyor ama ben ona dair bir meslek istiyorum mesleği de yok güzel bir işi ama bilmiyorum sadece beni seviyor değer veriyor diye kafam karışıyor işte Ya beni bu kadar seven biri karşıma çıkmazsa diye
Bunu bilemeyiz, bazı kişiler şans gibidir insanın hayatına bir kez girer, olmayınca pişmanlığı ve ya eksikliği mutlaka hissedilir şöyle diyelim, karşınıza daha iyi bir kişi çıkarsa mutlaka daha iyi olursunuz ama bunun aksi biri çıkarsa bu kişiyi ararsınız ve ya anarsınız, sadece sevmekle olmaz herkes sevebilir ancak biraz da icraat gerekir, hayat uzun bilinmez bir yol karşımıza neler çıkar bilemeyiz o yüzden benzer bir olay başımdan geçti, bunlara istinaden bunları yazıyorum diyebilirim
Özelden anlatmak ister misin bu konu çok kafamı kurcalıyor da
Nasıl bir yoldan gitmeliyim bilmiyorum
Dinlemek isterseniz Tabi anlatabilirim
Seve seve Yazıyorum o halde
Tabi 🙏
Sevseydin bunları düşünmezdin. boş ver.
Öyle mi diyorsun o zaman bu ikilem de kalma sebebim ne sence
Gerçekten sevmemen. Sevmek için kendini zorluyorsun
Bitirmelisin ilerisi zararlı artık
Hangi konuda