Kendini efendi olarak tanımlayan erkeklerin çoğunun kadına muhtaçmış gibi davranan ezik ve sünepe olması hakkında konuşmak isterim. Kizlarin serseri keko maço sevdiği yok erkekliğini yansıtan feminen davranmayan erkek istediğimiz için bu adamlarla birlikte olan kızlar var. Çünkü neredeyse efendi ve maskülen erkek yok. Efendi olmak kadının her istediğini yapmak ona deli divane davranmak değildir. Ne istediğini bilen efendi erkekler zaten hep kazanıyor. Kendini efendi olarak niteleyen ama daha buluşma yeri belirlemeyi bilmeyen pasif davranan kız ne der beni reddeder mi acaba diye korkak davranıp sadece kızın suyuna giden ilişkiyi yönlendiremeyen erkekler ne kadar iyi olursa olsun efendi değil eziktir. Kısacası beyler efendiyiz kaybediyoruz diye bir şey yok. Kendi ayakları üstünde durabilen düzgün kişiler olsanız zaten dikkat cekersiniz. Keko serseri diye nitelediğiniz erkekler belki düzgün iyi değiller ama çoğu kendi ayakları üstünde duruyor ve kadınlara karşı cesur davranmayı biliyor.
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Uzun zamandır bunu münakaşa etmek istediğim bir kızın ortaya çıkmasını bekliyordum. Hadi başlayalım. 🙂
Şimdi bir erkek, daha gösteriş amacıyla kendini efendi olarak tanımlıyorsa o erkek zaten efendi değildir. İyi niyetli erkekler, gösterişi sevmezler. Ne şartta olursa olsun. Yeri geldiğinde iyi niyetli işler yaptığını vurgulamaya çalışabilirler ama asla gösterişe başvurmazlar. Kendini aşırı kanıtlama gibi bir ihtiyaçları yoktur. Çünkü hareketleriyle zaten ne oldukları ortadadır. Onun için o "ezik ve sünepe" olarak tanımladığın hiç bir erkek zaten iyi niyetli ya da efendi olamaz bile. O çelişkiye bir açıklık getirelim. 🙂
Çekim gereği feminen davranan bir erkek istemediğinizi de anlıyorum. Ama sorun şu iki soruda başlıyor:
1- Neden alçak gönüllü ve iyi huyla davranmaya çalışan her erkeği tamamen feminen zannediyorsunuz? Belki de yeri geldiğinde ağırlığını koyan bir adamdır. Bunu bir kere bile olsun siz kızlar hiç düşündü mü?
2- Madem alçak gönüllü davranan bir erkek istemiyorsunuz o zaman neden bunu açık açık söylemek yerine "Biz efendi, dürüst, saygılı bir erkek istiyoruz." gibisinden söylemlerde bulunarak topluma yalan söylüyorsunuz?
İşte ben burada, toplumdan dışlanmamak adına dümdüz bir iyi görünmeye çabalama girişimi görüyorum. Fakat üzgünüm, akıllı erkekler bu denklemi fark edip zaten böyle kızlardan direkt olarak uzak duruyor. Sonuçta akıllı erkeklerin aklı uçkurunda değil, beynindedir. 🙂
Daha buluşma yeri bile belirlemesini bilmeyen bir erkeğin zaten daha kırk fırın ekmek yemesi gerekir. Bu konuya karşı bir yorumum yok. Öğrenme aşamasında olan bir erkeği tercih etmeme konusunda haklısın. Buna hakkın var.
Kendi ayakları üzerinde durabilen düzgün kişiler hayatları boyunca hiç dikkat çekmemiştir. Nedeni de gösterişten uzak olmaları ve düzgün bir insan olmaları. Sizin düzgün diye tanımladığınız insan grubunda bir kavram karmaşası var onu düzeltelim. Sizin düzgünden kastınız "Alçak gönüllü, saygılı, iyi niyetli ve sevgisini yeri geldiğinde göstermekten çekinmeyen bir erkek" değil. Sizin düzgünden kastınız "baskın, karar vermesini iyi bilen, fiziksel anlamda güçlü, maddi gücü fazlasıyla yerinde olan ve kendisini her türlü tehlikeden koruyabilecek bir süper kahraman (!) türünde erkek" idi. Ama ihmal ettiğiniz bir madde var. Böyle erkekler ne kadar güçlü olursa olsun, karakterini tartıp biçmeden gerçek niyetlerini asla anlayamazsınız. Kadınların bu kadar cinayet olayına maruz kalması da bu yüzden gerçekleşiyor. O erkeğin kötü biri olduğunu bile bile, kendini göz göre göre ateşe atmayı seçmiş, ölüme boşu boşuna gidip hayatlarını boş yere heba eden kadınları saymıyorum bile.
Bu yüzden... Keko, serseri diye hitap edilen erkekler kendi ayakların üzerinde durmasını ne kadar çok bilen erkekler olsa da böyle erkekler, hayatlarına girenlerin hayatını karartma konusunda da oldukça yüksek bir potansiyele sahiptir. Dolayısıyla kızların bu tarz erkekler tarafından hayatlarını kaybetme riski bu kadar yüksek iken bunun savunulacak bir yanı olamaz. Olmamalı. Kadınlara karşı iyi niyetli, akıllı ve yerini bilen erkekler de cesur davranmasını bilir. Yeri geldiğinde haklı olarak tavır da gösterebilir. Özellikle iyi niyetli olup da lider kişiliği olan insanlar zaten otomatikman bu potansiyeli taşır. Ama siz kızların burada yapmaya çalıştığı şey, bir erkekte barınan iyi niyetin, alçak gönüllülüğün ve empati sahibi olma özelliğinin adeta "feminenlik" olarak yansıtılmaya çalışılması. Ben bunu gayet yanlış buluyorum. Dolayısıyla bu kadar çıkarcı hareket ederek boşu boşuna hayatınızı kaybetmeniz yerine; keko, serseri vb. gibi sizin hayatınızı karartabilecek potansiyelde olan kötü niyetli erkekleri potansiyel bir aday olarak belirlemeniz yerine; sizi gerçekten iyi niyetli, aklı başında olmakla birlikte kendi ayakları üzerinde durabilen, imkanı olmasa bile sizinle bir hayat inşa etmeye gayet hazır olan erkekleri kriterlerinize aday olarak belirlemeye ve menfaatperestlikten vazgeçmeye davet ediyorum. Allah hidayet versin.
05 Yorumla
Soran+1 yılSana biraz daha açıklama yapayım o zaman.
Doğrudan kaba saba maço erkekleri seven kadinlar vardır ama bu kadınlar genellikle varoş denilen kadınlardır.
Kendi ayakları üstünde duran bir erkek gayet dikkat çeker. Ama gelip bizimle muhabbet etmezse onu tanıma fırsatı bulamazsak onun böyle biri olduğunu da bilemeyiz. Kendi ayakları üstünde olan ama kimseyle de muhattap olmayan erkekler genellikle galiba ilişki düşünmüyor ya da sevgilisi var sadık olduğu ondan böyle diye düşünülerek hoslanilsa bile kadınların adım atamadığı erkeklerdir. Çünkü dediklerim dışında bir kadın eğlenmek de ister.
Bir de pasif erkekler var bu tecrübe ile alakalı değil tam olarak. Hayatinda sevgilisi olmamış ama nasıl davranacagini bilen insanlar da var bunun tam olarak böyle olduğunu düşünmüyorum. Dediğim kategori erkek kadını en azından flört dediğimiz aşamada yönlendirmesi gerekmeli erkeğin. Nasıl desem şu gün şurada buluşalım demeli kadın da hoşlanıyorsa zaten kabul edecektir önemli bir isi de yoksa. Bazıları naz yapıyor bu durumda birkaç gün sonra bir davet daha yapılır o da reddediliyorsa zaten karşı taraf seni istemiyordur.
Alçakgönüllülük meselesine gelirsek alçakgönüllü olmak mesela şudur bir başarısı vardır erkeğin belli bir konuda iyidir ve sosyal ortamda olsun kızla birebirde olsun ovuldugu zaman kelimeleri ile bu iltifata cevap verir davranır. Ama şu alçakgönüllülük değildir kızın karşısında ezilip buzulmek sen nereye gitmek istiyorsan oraya gidelim falan filan bunlar ilişkiye basladigin sevgili olduğun kişiye karşı olabilir bunda yanlış yok.
Beta erkek ile efendi erkeği birbirine karistirmamaniz gerekiyor. Bu beta erkekler de kıymete binecek elbet evlilik zamanında tabi.
Bir de tip ne kadar önemli diye düşünüyorsun bilmiyorum ama yakışıklı bir erkek bu üstte yazdığım gibi davransa bile zaman zaman kadın tarafından tolare edilebilir bu da hayatin adaletsizligi yapacak bir şey yok.- +1 yıl
Doğrudan kaba saba erkekleri seven varoş kadınların bunu göre göre kendi hayatlarını yine de tehlikeye atması ne kadar doğru? Beni bir güç olarak düşünün. Herkesin hayatını kurtarmaya çalışan bir güç. Ama kimileri var ki bu güçten yararlanmayı reddediyor. Bu nedenle bu güç nasıl etkin bir şekilde rol alsın? Bu tarz kadınlar cellatlarına aşık olmuşsa, bunun tedavisi nedir? Evet... Bence de tedavisi yok. 🙂
O tarz erkekler genellikle hayatın binbir kazığını yiyip artık bunlarla uğraşmaktan yorulmuş insanlar oluyor. O tarz erkeklerden ilk adımı beklemeyin. Hoşlandıysanız, beğendiyseniz siz de biraz bir şeyler deneyin o halde. O erkeğin kanı ısınırsa zaten geri dönüş yapacaktır. Oradan muhabbet yürütülebilir. Siz kızların her ama her şeyi erkeklerden beklemesi bir hata. Destekleyici bir unsur rolü görmeniz lazım. Tüm sorumluluğu erkeklere kilitlemeniz değil. Ancak o zaman iyi niyeti de görürsünüz, şefkati de görürsünüz, her türlü korunmayı da görürsünüz, eğlenceyi de görürsünüz. Siz yeter ki isteyin, biraz çabalayın. Bunun kıymetini bilen erkek zaten o çabaya karşılık verecektir.
Pasif erkekler konusuna neden katıldığımı zaten anlatmıştım. Tekrar aynı şeyleri anlatmama gerek yok.
Alçak gönüllüğe gelirsek, alçak gönüllülüğün tanımını elbette iyi biliyorum. Zaten bilmediğim hiç bir konuya büyük açıklamayla gelmem ya da direkt yorum bile yapmam. Ama burada yorum yapma ihtiyacı duydum çünkü bir bildiğim var. - +1 yıl
O konuda size şunu söyleyebilirim: Alçak gönüllülükle pasiflik kavramlarını karıştırdığımı zannediyorsanız çok büyük yanılıyorsunuz. Ben gerçekten de gerçek alçak gönüllülükten bahsediyorum. Mesela sosyal medyada çok görüyorum. Bir erkeğin bir başarısı oluyor ya da sevgilisiyle yaptığı iyi bir eylem oluyor. Hemen dümdüz sosyal medyaya atıp gösteriş yapma derdine düşüyorlar. Bunu inanılmaz fazla görüyorum. Bir erkek ya da bir kadın fark etmiyor, her başarısını sosyal medyaya atıp bununla övünmek ya da şov yapmak zorunda değil. Bunu bir ortamda ballandıra ballandıra anlatmak zorunda da değil. Ama bunu yapan çok fazla insan var Türkiye'de ve bu gerçekten bakıldığında rahatsız edici. Sizin sorununuz, bu tarz erkeklerin gösterişçi olduğunu bile bile yüz vermeniz. Vermeyeceksiniz. Vermeyeceksiniz ki erkekler zamanla bir kadının kalbini kazanmanın yolunun gösterişten geçmediğini anlasınlar. Bu malzemeyi onlara siz veriyorsunuz. Burada kabahat sizde. Onun dışında örneğin bir konu açılır. Konu hakkında yorum veya örnek amaçlı bir başarıdan bahsedilir. O zaman zaten gösteriş niyeti olmadığı anlaşılır. Anlamayanın da akıl sağlığından şüphe duyarım.
Beta erkek ve efendi erkek konusuna gelirsek, ilişkide açıklanan bilimsel kavramlara göre normalde de zaten beta erkek ile efendi erkek karıştırılması gereken iki kavramdır. Beta erkek, feminenlik özelliklerini olması gerekenden fazla taşıyan, bir erkekte olması gereken özelliklere nazaran daha çok bir kızda bulunan özellikleri daha fazla barındıran, duygularını gereğinden fazla belli eden, sevdiği bir kızın her ama her dediğine uymaması gerekirken bile körü körüne uyan erkekler beta sınıfına girer. - +1 yıl
Efendi erkekler biraz daha farklıdır. Efendi erkekler aslında tanıma göre, "iyi niyetli erkek" gibi görünmeye çalışıp (Önemli Not: İyi niyetli erkek ile beta erkek arasında farklar vardır. Karıştırılmamalı.) aslında bir kızdan bu yolla cinsellik elde etmeye çalışan erkektir. Efendi erkekler dolayısıyla tam anlamıyla güvenilir kategoriye girmezler. Burada güvenilir kategoride olanlar iyi niyetli erkeklerdir. Çünkü bu insanlar, gerçekten toplumun iyiliği ve faydası için çalışan, yaptığı eylemlerde hiç bir çıkar gözetmeyen, yaptıklarıyla insanlığa örnek olan bireylerdir. Bu bireylerin efendi erkekler gibi dümdüz bir kızla cinselliğe girmek gibi bir niyeti olmaz. Hayatlarına bir kız alırsalar da zaten niyetleri ciddi olur. O kızla ciddi düşünür ve sağlıklı bir hayat kurmak ister. Bir de bu iyi niyetli erkeklerin, evliliği ve ciddi ilişkiyi reddeden türleri vardır. Bu tarz erkekler zamanında çok yara almış, yara aldığı için de artık ilişkiye değil de daha çok kendi kariyerine, iş hayatına, yine uyguluyorsa sadece ibadetlerine odaklanıp münzevi bir hayat yaşamak ister. Ya da bir yaşanmışlığı yoksa bile belki de sadece hayat tercihi bu yöndedir. Ama şimdiye kadar hiç bir yaşanmışlığı olmadan yalnızlığı tercih etmiş iyi bir adam görmedim. O yüzden benim ortaya attığım sadece olası bir insan modeliydi. Kötü niyetli erkekleri anlatmama gerek bile yoktur herhalde. Kötü niyetli erkekler, iyi niyetli erkeklerde özetle ne varsa tam zıttına sahip olanlardır. Çok açıklamaya gerek yok.
- +1 yıl
Tüm kavramları da açıkladığıma göre şunu söylemek istiyorum: Gözünüzde evlilik için kıymete binen, niyeti iyi olup da aile geçindirmesini iyi bilen bir erkek olmalı. İmkanı ne olursa olsun. Ancak böyle erkeklerle kızlar mutlu olabilir. Ama Türkiye'de gördüğüm kadarıyla kızlar mutlu olmak istemiyor. Daha çok drama istiyorlar. Saygı duyarım. Kaostan beslenen insanlara "Allah doğru yolu göstersin." demekten başka elimden bir şey gelmez. 🙂
Tip meselesine zaten yine bir şey diyemem. Çünkü o tolere durumu erkeklerde de olabiliyor. Fakat gerçek anlamda sevgiyi hak eden bir insan, bence tipine bakılmaksızın sevilmeli ve sahip çıkılmalıdır. Zira benim geçmişte, yalnızlığı tercih etmeden önce olduğum ilk sevgilim bile tip bakımından o kadar güzel değildi. Ama benim gözüme güzel gözüküyordu çünkü sağlam bir karaktere sahip olduğunu, sevilmeyi bu yüzden hak ettiğini düşünüyordum. Ta ki günün sonunda sandığım gibi biri olmadığını, bu yüzden de yanıldığımı görene kadar tabii o ayrı bir konu... 🙂
Bu nedenle tip konusuna çok bir şey demeyecek olsam bile aşırı desteklemiyorum. Bir kızın ya da bir erkeğin partner belirlerkenki temel esası o kişinin karakteri olmalı. Tipi değil. Tip biraz daha arka planda değerlendirilmeli. Zira ben sırf sadece yakışıklı/güzel olduğu için tüm kötülükleri tolere edilen bir ton erkek/kız da gördüm. Ama görünüş aldatıcıdır. O tarz insanlara bu kozu vermek doğru değildir. Çünkü bu tarz insanlara o kozu vermek, her türlü hayırsız olayı gelecekte beraberinde getirir. Bilmem anlatabiliyor muyum? Yeterli bir şekilde açıklamış olmam dileğiyle... 🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılYani şunu mu demek istiyorsun. Birine laf geçirmek istemiyorum biri beni kontrol etsin. Beni dövse de kotnrol eden daha güzel demek istiyorsun yani anladığım kadarıyla sen keko seviyorsun çünkü bahsettiğin 3. Kişi olan hem efendi hem ne istediğini bilen kişi seni istememiş. 2. Kişi olan efendi ama pasif olan kişi sana laf etmiş bu yüzden böyle dellenmişsin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Şu sitede kadın erkek ilişkileri hakkında gördüğüm en isabetli paylaşım
Kadınlar keko erkeklerde maskülanite görüyorlar, tayt gibi pantolon giyen, karar veremeyen, kadın gibi davranan erkekleri bırakıp kendi çizgisi olan, istediği şeyi net söyleyen, karar verebilen adamlara gidiyorlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılKeko ve serseri olmadan da bu şekilde davranan erkekler zaten kazanıyor illaki serseri keko olmaya gerek yok kadınım çevresinde maskülen davranabilen erkekler ne yazık ki serseri olunca bu seçeneğe mecbur kalıyor. Kısacası durum bu.
Soran+1 yılKesinlikle. Kadın mesela bir konuda bir fikre sahip ve onu söylüyor erkek de ona yaranmak için haklisin diyor. Veya erkeğin girmediği ortamlar var sevmediği ama kız seviyor diye giriyor o ortama. Evet bazen sevdiğin kadın için fedakarlık yapacaksın sevmedigin şeyleri de yapacaksın ama hep yaparsan kadının elindeki kukla olursun. Yeri geldiğinde hayır bence yanlış düşünüyorsun bu işin doğrusu bu katılmıyorum sana demeli erkek veya ne olursa olsun o ortama girmem diyebilmeli. Tabi çok kaba erkek de olmamak gerekiyor her zaman da tersleyemezsin kadını.
- +1 yıl
Erkeğin kendi sınırını çizmesini kadının terslik olarak algıladığını bugüne kadar görmedim.
Bu yüzden kadın erkek ilişkilerinde sorun varsa ben kusuru hep erkekte buluyorum. Kadın çizgiyi çiğniyorsa o erkeğin orada durmaması lazım zaten, durduğu sürece taviz vermiş oluyor bu da erkeğin değerini düşürüyor,.
Bu arada tebrik ediyorum bu düşüncelerinden dolayı, bu düşüncede kadın çok az, kırmızı hap ile ilgili bilgin var galiba.
Soran+1 yılVar evet birçok kadın yanlış olduğunu söyler ama doğrudur. Bakma kadınların efendi iyi erkek aradığına istediğini yapan erkek aradığına. böyle değil yani bu durum çoğu kadın maalesef kabul edemiyor bu durumu.
Öncelikle efendi tanımı ne sizin için? Evet olmadığı biri gibi davranıp "ben böyleyim" diyen çok insan var. Ama bir konuda fikir belirtmek veya konuşmak için önce o konuyu doğru anlamalıyız. Size göre efendilik ne değildir, öğrendik. Lakin efendi olmak, düzgün bir karaktere sahip olmak ne anlama geliyor? Nasıl özelliklere sahip erkekler tam bir beyefendi, kızlar da tam bir hanımefendi olur?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılAcizliklerini böyle örtüyorlar ne yapsınlar? Kendileriyle yüzleşmek ağır geliyor. Bu aslında ne kadar çıkarcı ve canım insanlar olduğunu gösteriyor. Ben iyiyim ödül benim olmalı şeklinde düz mantıkla yaklaşıyorlar. Bu doğru olan, ben bunun uğruna gerekirse savaşırım da yalnız da kalırım diye değil karşılık bekledikleri ve başkasını yapmaya gücü yetmedikleri için böyleler.
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın bir şeyler uymaz reddedilirsin ama kendin olarak reddedilirsin ama emin olsunlar kızın suyuna gitmek için şekilden şekile girmek ya da illa karşılık almalıyım düşüncesi ile yaklaşmak yerine kendileri gibi olsalar bir diğer tabirle adam gibi davransalar reddedilseler bile aklında kızın iyi kalacaklar bu da çok önemli mesela sana saygı duymuş olacak karşı taraf bir ilişkiye başlayamasa bile.
Soran+1 yılKi çok net şekilde kendi ayakları üstünde duran aciz olmayan erkekler daha az reddediliyor. Tip tabiki önemli ama yakışıklı ama senin dediğin gibi davranan erkektense ortalama tipli ama kendi gibi davranan kadının karşısında muhtaç gibi davranmayan erkek net daha avantajlıdır.
- +1 yıl
Sormam da sakınca yoksa sen niye doldun bu kadar bu konuda😂
- +1 yıl
Bırak bedelini ödesin öğrensin.
Soran+1 yılYok kızlar efendi erkek sevmiyor diyorlar ya birkaç yorum gördüm sosyal medyada gelip burada paylaşım yapayım dedim. Aslında efendi erkek gayet seviliyor sevilmeyen pasif erkekler bu kadar basit.
- +1 yıl
boş ver arkadaş canını sıktığına değmez. Onlar baştan yalan söyleyen, karşısındaki kadını karakteri için değil sadece dış görünüşü için seven veya tecrübesi olmayan erkeklerdir. Eğer gerçekten güce tapan bir kadınla karşılaştıklarında "Allahım çok şükür yüzünü erken gösterdin" demiyorsa kendisi gibisini aramıyordur zaten. Bırak ödesin bedelini. Öğrensin eğer gerçekten 'efendi'yse kendisi gibi olanı araması gerektiğini.
Soran+1 yılBu arada kadınlar tecrübeli erkek arar diye bir şey yok sevgilimin ben ilkiydim o da benim için ikinciydi. Ilişkisi olmamasına rağmen nerede nasıl davranacagini biliyordu. Bu karakter meselesi biraz da.
- +1 yıl
Ben kadınlar tecrübeli erkek arar demedim zaten. Hayatta yaşadığımız şeylerden ders çıkarmamız gerekiyor. Bu yaşadığı şeylerden ders çıkarmamışsa bir kadını sadece dış görünüşü için sevmemesi gerektiğini öğrenmemişse öğrenmesi gerektiğini söyledim.
Soran+1 yılDoğru ben yanlış anlamisim seni katılıyorum bu yorumuna.
Aynen öyle ya 2 kelime konusamayanlar var Bi kasiliyorlar Bi tuhaf hallere giriyorlar rahat olun arkadaş kızın her dediği yapılmaz senin Bi fikrin varsa pısırık olma net ol yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanların ilişki tercihleri ve davranışları farklılık gösterebilir, bu nedenle herkesin kendi yaşam tarzını seçme hakkı vardır. Herkesin kendi özgür iradesiyle ilişkilerini şekillendirmesi önemlidir. Saygı, dürüstlük ve iletişim, sağlıklı ilişkilerin temelidir ve her iki tarafın da mutlu olabileceği bir dengeyi sağlamak önemlidir. Herkesin kendi değerlerine ve tercihlerine saygı göstermek önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılİşte aradığım yorum bu. Çoktandır bunu yazmaya üşendim :)
012 Yorumla
Soran+1 yılErkek dediğin kızla rahat konuşacak buluşma yeri belli şekilde davet edecek kızın da ondan hoşlandığını düşünüyorsa öpecek kızı mesela bunlar cesur davranışlar ama maskülen davranışlar. Birçok erkek yok böyle davranırsak kız yanlış anlar diye hicbir şey yapamıyor.
- +1 yıl
Erkek görünümlü kızlarla dolu etraf.
- +1 yıl
Kadınlar bu efendi erkekleri sadece ilgi açlığı için kullanıyorlar
Soran+1 yılBu konuda katılmıyorum sana onlar efendi erkek değil pasif erkek. Kötülük yapmıyorlar iyi davranıyorlar diye efendi olmuyorlar. Efendi erkeğin bir durusu olur kadına nasıl davranacagini bilir ve en önemlisi asla kendini ezdirmez karşısındaki kim olursa olsun.
- +1 yıl
Göreceli bir kavram ya efendi erkek. Kadınlara nasıl davranilacağini bilmek insana nasıl davranilacağini bilmekten geçer bu da seni efendi yapmaz. Ben efendi olmadan da bir kadına cazip gorunebilirim. Kadınlar dahil olmak isterler erkeğe. Ama erkekler kadına dahil olur genelde. Hayatını kadına göre şekillendirir.
Soran+1 yılEvet bu dediğinde haklılık payı var ama hiçbir kadın ilişkiyi yönlendirmek istemez erkekten bekler hani nasıl desem erkek daha buluşma bile ayarlayamiyor kızdan bekliyor bunlar çok yanlış.
- +1 yıl
Tecrubesizlikle alakalı.
Soran+1 yılTecrübesi olmasa bile bunu diyebilmeli var ilişki sayfaları erkekler için de tecrubesizse baksın oradan ne yapması gerektiğine fikir verir illaki
- +1 yıl
Nasihatlar musibet kadar öğretici değildir.
+1 yılkadınlarla pek çok konuda ters düşerim ama şu yazdığın paragrafın her cümlesine harfi harfine katılıyorum. Tam olarak durum bundan ibaret.
02 Yorumla
Soran+1 yılKısacası serseri olmaya gerek yok ne istediğini bilen karşısındaki kadın kendisinden ustunmus gibi şekilden şekle girmeyen erkekler de genellikle kazanır.
- +1 yıl
Doğrudur ;)
Keko serserileri seviyorsun işte bahanen de hazır efendi erkek eziktir bilmem ne
00 Yorumla
+1 yılHarika bir yazı 👏👏
10 Yorumla
+1 yılSenin için de adalet ararız
00 YorumlaYürü be asko
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem