Bir yıl oldu evleneli beş yıldır sevgiliydik esasında ilişkimizin 3. Yılında evlenecekken aileler arasında ciddi sorunlar oldu o süreçte eşim bu işin bitmesini istediğini ve hatalı olanın ben ve benim ailem olduğunu söyledi defalarca babam için küfürler etti hem de hayal edilemeyecek kadar kötü ben nasıl bu adamla evlendim anlayamıyorum kendimi evlendik işte ve evliliğimizin ilk ayında ciddi bir kavga yaşadık artık eskisi gibi olmadığım için sürekli ben de küfürler ediyorum cinnet geçiriyorum ya elime geçeni fırlatıyor ya da eşime vuruyordum bu bir yıl içinde birkaç kez bu şekilde yaşandı dün gece yine aynı krizler en ufak tartışma aşırı büyük bir kavgaya dönüşüyor ve eşim hem boşanmak istiyor hem yapamıyor daha önce 5 gün aynı ev içinde iki yabancı gibi de olduk gittim yapma etme diyen bendim o şekilde yanımda kaldı ve her seferinde ben emindim sen zorladın kalmam için yalvardın diyor düzelteceksen sorunları gelir yanımda uyursun yoksa bitti istemiyorum gibi söylemleri oluyor düzelteceksen sorunları dediği ise herhangi bir tartışma başlığı açıyoruz ama asla tartışamıyoruz aramızda parasal birlikte yok kazandığım bende kalıyor kazandığıyla evi geçindiriyor ama gel birlik olalım diyemiyoruz ve bu da şundan geliyor birgün bitti boşandım senden diye çekti gitti al düğün takılarımızı da senden bir şey istemiyorum dedi gerçekten bitirdi sandım aldım takıları sattım hesabıma attım ve bunu yaptım diye hırsız muamelesi de gördüm böyle çirkinliklerin sonunda ise sürekli aklımı sorgulayan bir adam benim kocam o evde yokken deli miyim acaba diye düşünen aaa öyle dememiş miydim acaba suçlu ben miyim ya diye kendi kendine konuşan biri oldum ve dün geceki krizde ilk tokatını yedim kendimi iğrenç pis ve aşağılık ucuz bir kadın gibi hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ciddi bir manipülasyona maruz kalıyorsun anlıyorum seni. konuşmaya ihtiyacınız var. düzelmeyecek bir şey değil sadece aranızdaki iletişimi heyecanı kaybetmişsiniz ve merak ettim duygularında bir değişiklik var mı yani eskisi kadar yoğun hislerin yok mu?
Ne kadar güzel yazmışsın duygularımı uzun zamandır merak eden beni merak eden yokmuş gibi hissediyorum eşimi seviyorum aslında ama çok farklı biri gerçekten iletişimsizlikten ve manipüleden çok yoruldum artık o yüzden bazen sevgimi sorguladığım da oluyor nefret duygusunun kabardığı da
eğer gerçekten konuşmaya ihtiyacınız varsa yazabilirsiniz sizin durumların aynısını henüz yaşamaktayım ben evlenmedim ama evlenmek istiyorum onuna aile problemlerine karşı ve sizi görünce düşündüm kendimi acaba biz de mi böyle olurduk çünkü beni de manipüle etti gerçekten sizin duygularınızı çok iyi anladım ve aslında dediğim gibi zor olan şeyleri başarmışsınız sadece karşılıklı birbirinizi anlayarak konuşmanız gerekiyor bağırmadan küfür etmeden..
Benim belki iş işte geçmiş oldu durumum ama sizin için elimden gelen bir şey olursa her zaman seve seve lütfen üzmeyin kendinizi ve herkes bana bir ömür yapabilecek misin bak diye sormuştu kendine bu soruyu sorduğunda evet diyorsan her şey güzel olacaktır ben hep evet diyemiyordum maalesef
bizimkisi zaten imkansız ben sadece çok istediğim için ve senin yaşadığın şeyleri yaşamama rağmen hâlâ onu istediğim için istemsizce kıyas yaptım. onu çok seviyorum ama bizim olurumuz kalmadı aileler çok diyaloğa girdiler çünkü 😓
Benimkisi de imkansızdı biliyor musun imkansızı buralara kadar getirttim ne zorluklarla şimdi ise sadece akşam yediğim tokatın acısını hissediyorum nasıl unutacağım hiç bilmiyorum
Senin için güzel dileklerde bulunuyorum gönülden umarım kalbindeki sevgiyi hak eder o beyfendi ya da hayatına girecek kişi
inşallah gönlünü alabilir çünkü biliyorum ki gönlünü almak istese biz affetmeye hazırız. bir de merak ettim sizi imkansız yapan konu tam olarak neydi yani bizimkisi ne kadar da tekrar tekrar beraber olduysak ailesi istemedi hiç biz de kabullendik bir de akrabayız baya dedikodu falan çıktı bu defa bitti kesin diye düşünüyorum ama insan umut etmeden de duramıyor belki diyor yani kader bir araya getirir mi diye düşünmeden edemiyorum. hâlâ diyorum ki belki nasibimdir 🥺
Ya bu tokattan sonra affetmek bilemiyorum hayatımda ilk kez birisi bana vuruyor anne baba dayağı yememişim eşimden tokat yiyorum inanır mısın kulağım bir çınladı hafif duymuyor gibi hatta o kadar kötüyüm ki sabahtan beri dalıp dalıp gidiyorum
Şöyle oldu bizim onun ailesi de beni istemedi ve düğün zamanı ortalık karıştı tam 3 yıl gizli görüştük ama hep kavga ediyorduk hakaretler küfürler artık sabır kalmamıştı kimseye karşı bir türlü ayrılmayı da becerememiştik ikimiz bu sefer aileler mecbur kaldı destekliyor gibi yapmaya yani biz aslında şu an 1 değil 4 yıldır evli olabilirdik
Kıyamam sana bu arada ya insanlar böyle söylediklerinde üzülüyordum ben ama ben de maalesef sana söyleyeceğim eğer hakkında hayırlı olacaksa tez zamanda kavuşursunuz inşallah aşkınız kaltlanarak büyüsün 🙏🏻
Senin ailen ne yapti da boyle dusunuyor? Ayrica takilari hemen satip almak nedir
Bosuna evlisiniz
Düğün sürecimiz pandemi dönemine gelmişti tutmuş olduğumuz salon kapalıydı o zaman açık alanda yapılması iyi olur denilen ve maskeli olan düğün zamanları ben de rica ettim değiştirmeyi salon parasını ailesi ödeyecekti bir yıl önce tuttukları yere 2 bin tl vermiş hiç ödeme yapmamışlar değiştirelim diyince ortalık karıştı ev yok düğüne 3 ay kalmış eşyalar eksik ama onlar tarafından ben ve benim ailem üstümüzde düşenleri almıştık sonra konuşma kararı aldılar ve eşimin babası ben bunlara bir şey yapmak zorunda değilim kendileri yapacaklar dedi ve ben işsizdim o ara çünkü pandemi dolayısı ile spor salonları kapalıydı antrenörüm param yok nasıl yaparım eşim ise babası arabasını saatı eşime onu ödüyor babasına o da parasız kaldı o araç satış işlemi de düğün zamanı oldu ne alakaysa neyse babamda siz nasıl bir babasınız anlamadım ben diyince ortalık karıştı
Memleket nere ya sizin
Ben Çanakkale eşim Sivas
Sen bizim oradan
Yazik ama bosuna evlenmissiniz
Ckalede mi yasiyosunuz ya artik ailene yakin olman onemli
Siz nerelisiniz
Aileme yakınım aynı şehirde yaşıyoruz bugün eve dönsem biz sana demiştik derler hoş geldin derler ellerinden geleni yaparlar sağ olsunlar
Tekirdagliyim ben
Öncelikle oturun düzgünce konuşun. Sorununuz çözülemeyecek bir şey değil ve kesinlikle beraber evlilik terapistine gidin.