Bu şekilde bir evlilik devam eder mi?

Bir yıl oldu evleneli beş yıldır sevgiliydik esasında ilişkimizin 3. Yılında evlenecekken aileler arasında ciddi sorunlar oldu o süreçte eşim bu işin bitmesini istediğini ve hatalı olanın ben ve benim ailem olduğunu söyledi defalarca babam için küfürler etti hem de hayal edilemeyecek kadar kötü ben nasıl bu adamla evlendim anlayamıyorum kendimi evlendik işte ve evliliğimizin ilk ayında ciddi bir kavga yaşadık artık eskisi gibi olmadığım için sürekli ben de küfürler ediyorum cinnet geçiriyorum ya elime geçeni fırlatıyor ya da eşime vuruyordum bu bir yıl içinde birkaç kez bu şekilde yaşandı dün gece yine aynı krizler en ufak tartışma aşırı büyük bir kavgaya dönüşüyor ve eşim hem boşanmak istiyor hem yapamıyor daha önce 5 gün aynı ev içinde iki yabancı gibi de olduk gittim yapma etme diyen bendim o şekilde yanımda kaldı ve her seferinde ben emindim sen zorladın kalmam için yalvardın diyor düzelteceksen sorunları gelir yanımda uyursun yoksa bitti istemiyorum gibi söylemleri oluyor düzelteceksen sorunları dediği ise herhangi bir tartışma başlığı açıyoruz ama asla tartışamıyoruz aramızda parasal birlikte yok kazandığım bende kalıyor kazandığıyla evi geçindiriyor ama gel birlik olalım diyemiyoruz ve bu da şundan geliyor birgün bitti boşandım senden diye çekti gitti al düğün takılarımızı da senden bir şey istemiyorum dedi gerçekten bitirdi sandım aldım takıları sattım hesabıma attım ve bunu yaptım diye hırsız muamelesi de gördüm böyle çirkinliklerin sonunda ise sürekli aklımı sorgulayan bir adam benim kocam o evde yokken deli miyim acaba diye düşünen aaa öyle dememiş miydim acaba suçlu ben miyim ya diye kendi kendine konuşan biri oldum ve dün geceki krizde ilk tokatını yedim kendimi iğrenç pis ve aşağılık ucuz bir kadın gibi hissediyorum
Bu şekilde bir evlilik devam eder mi?