Bir ilişkim olduğunu ogrensinler istemiyorum hani ogrenseler bilgi vermem ailem çok karışıyor çünkü herseyime ve kavgaliyiz hep sürekli para yüzünden özellikle birey olmak isteğim konusunda, Nasıl yapabilirim bir ilişkim olsun istiyorum ama ailem yüzünden hep karşımdaki kişiyle birseyler yasayamiyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Ilişki de birisine odaklanır duygularının her türlüsünü paylaşırsınız. Fb lerde cinsel isteklerini giderirsin. Müsait se saat belirler gider takılır sonra da rahatsız etmezsin
0111 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevap icin benim istediğim fazla duyguya girmemek ama bunun ilişki tarziyla değilde benimle alakası var sanırım duygusal biriyim çünkü ben ve böyle olmak istemiyorum , karşımdaki kişi de bana aşırı ilgiye bogsun yapissin ve sen benimsin tarzi dusuncede olsun istemiyorum (gerci fb olanlarda bile var bu bazi erkekler öyle psikolojdeler cunku)
Hiç cinsellik yaşamadım hatta sevgilim de olmadı aile baskisi yuzunden , bunu deneyimlemek istiyorum ama işim gucum sadece o kişi ve acaba ne düşünüyor benim hakimda sevgili misiz baskasiyla gorusuyor mu benimleyken hersey iyi gitdikten sonra arkacma baska seyler mi konusuyor arkadaslarina anlatiyor mu ya da acaba biri anlayacak mi duyacak mi kaygıları yaşamak istemiyorum derslerime odaklanmaliyim asıl amacım o
Soran+1 yılSorunum da bu ya nereye cagircam disarda olur evet işi olabilir ben bunları takmam o gelmez kendim çıkarım unutkan biriyim de zaten hemen unuturum😅
Ama ev falan bu mümkün değil ben erkek kardeşimle yaşıyorum annem de geliyor bazen burası da küçük şehir ve erkek kardeşimle aynı bolumde okuyoruz
Spordan yapabilirim belki ya da bilmiyorum başka biryerden aklıma şu geliyor birseyler yasayim ondan sonra duruma göre hissettiğim şeye göre neyi nasıl yapacağımı secerim diye sadece bu kisitlqnmis hissi beni bezdiriyor bazen uni bitsin sonra istediğini yap diyorum kendime ama yaş 20suan ve hiç ilişkim sevgilim olmadı daha ne kadar beklicem ki
Sadece iyi planlamaliyim
Soran+1 yılŞu an boluda😄
Soran+1 yılKendimi tanımak istiyorum partnerimle bir olmak hissinin yaşamak istiyorum
Bir erkekle yakinlasmak dokunmak sesini duymak kokusunu hisetmek haz aldigini görmek istiyorum aynı şekilde kendimi de hiç yapmadığım birsey bu konuda nasilim bunu da deneyimlemek istiyorum
Soran+1 yılOra gelememki ben
Hem ailem izin vermez dersler başlıyor hem de maddi olarak da gelemem en büyük sorun da bu bende ailem izin vermiyor o yüzden gizli yapmalıyım boluda mesela ve biraz kendim de birseyler yapmalıyım
Spora başlamıştım mesela ailem hicbirseye izin vermedigi için evde oturup kilo aldım arkadaşlarım olmadı olanlarla bile arkadaşligimj soylemedim neyi biliyorlar kurutuyorlar😐 kendime bakamadim ama bu yaz iyi geldi bana ama
Hala ama istediğim şeye ulasamadim- +1 yıl
Maddi açıdan sorun yok. Gelmek istersen bilet alırım. 2, 3 gün tatil yaparsın. Ben karşılarım. Bahane bulman gerek. Çılgınlık yapabilirsin 😁 arkadaşımda kalıcam dersin. Okuldan önce bir kaç gün vakit geçirmek istiyorum diye. Ben şu an gelemem. Çok çalışıyorum. Sezon burada halen devam ediyor. Kışa doğru, yurt dışına gitmeden gelebilirim ancak
Soran+1 yılBen de yapamam ailem anlamamali ailemle de sorunlar yasiyorum ve ilk kez böyle birsey denicem hem utanıyorum hem çekiniyorum
Soran+1 yılYazın antalya ve ilicaya, cesmeye gittim çok güzeldi yaklaşanlar olmuştu 😅tek gitmedigim için birsey yapmadım bu yaz umut ediyorumki yaparım
Bu teklifi ne diyeceğimi bilemedim
Soran+1 yılBen dusunucem bunu
Soran+1 yılTatilde ne yaptım gezdim denize girdim sonra yine gezdim farklı kulturden insanlarla konuştum cok farkli hayatlar var cidden
Soran+1 yılO annemin parasi)
Benim degilki
Soran+1 yılÇünkü ben kazanmiyorum o parayi:(
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılGünaydın ben de bunu yapmaya calisiyorum
O yüzden mezun olana kadar ya da 1 2 sene falan kendi üzerimde çok calismaliyim
Soran+1 yılBiliyorum denemeliyim sadece)
Soran+1 yıl2 kişi o da market simitçi falandi ve hastayim şimdi doktorla konuşma sayılır mi acaba birazdan gidicem
Soran+1 yılÖyle konuşma miydi kastettigin o kolay ki
Teşekkür ederim 🙏🏻
Soran+1 yılKonu açmak çok zor değil hani konuşmak istemiyorsa agresif biriyse özellikle (agresif kişiler konusmaktan kaçıyor genelde) konuşmuyorum sonrasında zaten ama normal biriyle konuştum OK devamı gelmiyor
Daha önce çünkü denedim sonra yani nasıl desem daha doğru olur bilemedim, bana yapışıyorlar sevgiliyiz zanediyor mesela ve bu 1 kişi de değil 2 3 olunca birbirlerine görüyorlar sonra da böyle tuhaf bir şey oluyor ben kiramiyorum insanlari
Bazıları da soğuk kaliyor boluda böyle bence başka yerlerde çok olmadım yani 1 ay kadar mesela ama böyle bir şey görmedim pek
Soran+1 yılHaklısın evet
Hayir diyemedigim için erkek kardeşimle yaşıyorum mesela beni çok kisitliyor ve eziyor baya benden küçük 2 kardeşim var hepsi aynı annem de öyle o yüzden birsey yapamıyorum ve para kazanmam lazım gerçekten
Kimle konuşsam aynı şeyi diyor bana
Soran+1 yılÇok sanslilar benim kardeşlerim 1 kız 1 erkek
Erkek kardeşimle unide aynı bolumdeyiz maalesef ve aynı sehir ve ayni ev
Arkadaslariyla konusmama izin vermiyor ama arkadaşı hakkında böyle birsey dedi sana iste selami var vs vs tarzda gelip anlatiyor
Kızlarla konuş diyor Ben istemiyorum belki yani nebileyim son zamanlar bence bu artık zorbalik halini aldı hastayim mesela yolda doktordan gelirken kavga etti gerçekten çok kotuyum ben en son çocukken böyle hastalanmistim 10-12 falan yaslarimda belki
Yanlislarini egoistligini kabul etmiyor değişik şeyler yapıyor annem de diğer kardeslerimin tarafinda genelde
Acilen birseyler yapmam gerektiğini biliyorum ama daha yapmadım belli bir planım yok
Soran+1 yılSen çok anlayışlı birisin egoist değilsin bence o yuzden🙂
Soran+1 yılGeçen kavga ettiğimde öyle yaptım ama bugün ilaç almalıyım mesela halim yok gitmeye ya da yemek için kalkmaliyim ona da yok😅 3 4 gün sonra yapabilirim yine tekrardan)
Soran+1 yılGezmeyi severim 🙂
Soran+1 yılEgolu insanları sevmem ama hep kendini düşünür ve hep onlar haklidir elestiriye dayanamaz muhabbet bile edilmez böyle insanlarla emin misin egoist olduguna
Dozunda bencillik iyi birsey bu bende eksik hisedebiliyorum ama ailemde annem ve kardeşimde yani olan bu şey iyi olduğunu düşünmüyorum ben- +1 yıl
Geçmiş olsun o zaman tekrardan. Ilık su iç bol bol. Halin yok anlıyorum ama hastalık tan en iyi kurtulma yöntemi vucudunu güçlendirmen. Biraz kalın giyin ve yürüyüşe çık. Biraz hafif tempoda koşu yap. Sana iyi gelecektir eminim
Zor bir şey diyorum belki ama yaparsan daha hızlı iyileşirsin
Benimde
Dozunda bencillik diyelim o zaman.
Soran+1 yılWoow teşekkür ederim bu çok iyi geldi gittim diyeti bozmayan şeyler de aldım bayadir yapmiyordum🙏🏻
Soran+1 yılDusu evet sicakla alıyorum rahatlatıyor ama sadece duş almak icin girmissem 5 10dklik ilikla alırım
10 kilo var vermem gereken şu an
Ben baya spor yapmalıyım bende skolyoz da var simdiye dek yarim kaldi hep bazi nedenler yuzunden sonra ben vazgecmistim ama dedigim gibi gecen boyle yaza dogru basladim ve yazinda 2 ay sporla 8.5kg verebildim bu sene daha sıkı yapmam gerekiyor herseyi- +1 yıl
Kilo için yaparken, sağlıklı oluyorsun. Yediğimiz içtiğimiz şeyler vucudumuza yansıyor. Terleyince yanında duramayacak kadar kötü kokan ingiliz kızları tanıdım. Dengesiz beslenme ve devamlı gdo lı hazır yiyecek yemekten. Dikkat et tabi. Alışkanlık kazanınca sağlığın için mantığına oturur
Soran+1 yılAynen bunu özellikle farklı ülkeden biri gelince daha çok anlaşılır aynı şeyi yemiyoruz diye ben turkiyeye gelince de oyleydim alisamiyordum ve heryer bana zeytin yağı kokuyordu mesela😅 apartman daha kötü turşu kokuyordu ahhaha
Ben nasıl kokuyorum bilemem onu daha sormadım birine 😄
Ama şu var ben diyet yapmaya basladiktan 2 hafta sonra ne acıkma hissi geliyordu öyle aşırı ne de şeker falan bide mutluluk hormonu artıyor daha ne olsun dimi hatta şu daha şeffaf gelmeye başladı tadı beslenme ve spor çok önemliymiş 20yasinda başlıyorum bakalım kaç sene devam edicem)- +1 yıl
Ülkem de zeytin fena. Çok değerli bir şey zeytin ürünleri. Yaprağından çay yapıp içiyorum. Biraz toplayıp gönderebilirim istersen. Kokunu bana sorarsın artık 😃
Bir şeyi alışkanlık edinmen 14 gün sürüyor, bilimsel veriler de var. Şeker felen tüketme zaten gereksiz. Böyle şerbet gibi içenler var. Çay mı kahve mi içiyor, aslında şeker içiyor 😁
Soran+1 yıl😊zeytin çayı ilk kez duydum
Çayı şekerle içmem buarada bizde de pek icen yok turkiyede ama tam tersi onu ananem yapıyordu ben 3 yaşındayken yani çocuklara veriliyor o bizde😄
Soran+1 yılBen çikolatasiz kalamiyordum sadece ve hamur tabikide kestiğim an gitti kilolar zaten
Bi 10kilo da versem okyim
Soran+1 yılHayır sütlü çikolata seviyorum ben
Soran+1 yılLimon kabuguyla çay mı hm o bizde yaparız ama kurutladan
Soran+1 yılÇayı biz kardeşim veya ben yapıyorum ama öğrenci evinde olduğumdan şu an sadece sallama 😄
Soran+1 yılFıstık fındık hmm öyle şeyler yemiyorum erkekler için iyi birsey diye biliyorum sadece)
Soran+1 yılHmm çok guzel bakıyorsun kendine fıstık değilde balkabagi çekirdeği ve beyaz nohut gibi leblebi var onu çok severim bide badem diğerleri çok farklı geliyor bana ama denerim bayadir yemiyorum
Sevisme kısmını bilmiyorum yüzüme vurmayinn😆- +1 yıl
Karpuz çekirdeği yedin mi hiç? Diyarbakırda kuruyemişcilerin hepsinde var. Oda çekirdek gibi yedikçe yiyesim geliyordu. Durdurulamayan lezzetlerden birisi 😜 sen de iyi bakıyorsun kendine. Bakmamız lazım ama, hayatımız kıymetli değil mi? Kimse için hedeflerinden hayallerinden vazgeçmemek lazım. Daha iyisini sunan insanlarla, sana katkı sağlayacak kişilerle çevre oluşturmak gerek. İkimiz de, bizim için en iyi olan şeyi almayı tercih etmeliyiz
Soran+1 yılGünaydın artık öğlen oluyor hshsh
Yok yemedim karpuz sevmiyorum ama yerken çekirdeğini yutmuslugum var hdhdh
Soran+1 yılEvet öyle şu an yaşım yüzünden mi ya da herneyse bu şey aile ve kendim arasında gidip geliyorum
İstediğim şeyler hepsi onlara göre yanlış çünkü
Sadece emin olduğum şey şu gerçekten kendim için birsey yaptığımda hersey çok güzel oluyor ama ailem için onlar istiyor diye kabullendigimde hersey berbat bir hal alıyor
Keşke bu kadar zorlanmasam diyorum hatta başka biri olsa 1 senede yapacak şeyi ben 3 senede anca yapiyorum
Soran+1 yılBaşkalarını suçlamak değilde nasıl anlatsam zor oluyor ya gerçekten 😅
Soran+1 yılEvet gerçekten
Bitek ben böyleyim diyorum ama herkesin bir derdi ya da işte uğraştığı şeyler var
Benimkisi birey olamamak Şu an )
Soran+1 yılAnnem babam baküdeler bazen annem geliyor bura
Babam ama bakude hep bizimle değil bosandilar
Soran+1 yılİtiraf etmesi zor bir soru bu 🥲
Gercek hayattan bakınca annem
Ama küçüklüğümden beri babama aşıktım yani çok rahat biriydi şu an da öyle annem çok baskıcı dominant baya yaşadığımı çocuk olduğumu hisettirmiyor ama babam öyle değil o da fazla rahat ve bize bakmıyor sonradan farkettimki aslında hiç umursamamis
Yani aslına bakarsan hiçbirini tam anlamıyla sevmiyorum
Ananem diyorum o yüzden o da vefat etti ama
Soran+1 yılşu an annem bizimle annemi sevmek zorundayım bizim için çok uğraşıyor diye
Soran+1 yıl2 değil ben ilkim kardeşlerim ikiz aslında ben de bazen babama hak veriyorum ama o da hep aldatmış annemi bilmiyorum yani annem çok dominant ve şımarık biri olmuş babam zaten annemi bosamadi annem boşanmak istedi bide bunun suçunu bu yakında bana attı dayım neyse dedim geçtim
İki kardeşim var erkek kardeşim iyi kalpli biriydi hep ama şimdi degisti kız kardeşimle hep sorunlar yasadim onunla çok kıyaslandım ve tamamen farklı biri olduk hayatta ikisini de seviyorum ama uzak durmak istiyorum biraz kendim için
şu an 20 üzerinden birine 7 digerine 8 veririm- +1 yıl
Dayı Atari oyunlarında uçan ördekleri bile vuramaz. Bilgisiyle sana suç atan anca bu kadar atar 😁 dayım annem derdi, fatih çok ders çalışıyor sen anca gez. Biraz fatih gibi sen de ders çalış. Ben o sıra ağaçtan ağaça atlayarak kovalamaca oynuyoruz.. Tam yakalarken aşağı atladım uff top gibi sekiyorum 🤣. Kimler yaşamıyor ki? Halen çevremizde devam ediyor. Sen ne yapmak istiyorsun asıl sorun bu 😜
Soran+1 yılBen biraz özgür kalmak istiyorum açıkçası böyle hep ders çalış başarı da başarı yenilme hep kazan sonra depresyona girince de yok kızım ben seni hep seviyorum de boşandı başkasıyla evlendi o adama güven beni umursama sonra yine baskı kur hayatımı yönelt bıktım yani
Yeniden doğmak istiyorum 😄
Skolyoz var bende 12 yaşımda başladı kimse seni begenmicek sen birsey yapamıyorsun diye diye gerçekten vazgeçtim geçen sene ama gittim yaptım ilerleme oldu , yazin spora basladim hem sagligim hem psikolojim duzeldi hem de baya normal cevrem oldu kimse seni sevemez digordu ama annem demekki oyle dgilmis şimdi bu sene hepsine devam edicem bide sevgilim olsun istiyorum ve kendi paramı kazanmalıyım bu ikisi de herzamanki gibi birsekilde kavgaliyiz ve yasaklıyor kusuyor falan bana ama biliyorum ki bunu da başarırsam kendimi iyi hisedicem bence hayat annemin anlattığı gibi değil ya
Soran+1 yılBen seni zaten takip ediyorum)
Teklifi düşünmedim daha ama yazarım olur
Soran+1 yılGünaydın yine haklısın bazı şeyleri biliyorum bazılarında acaba onlar mi haklı diyorum kararsız kalıyorum sonra 😅
Ya usutmedin umarım benim gibi hasta olursun sende dikat et kendine)
burada havalar baya sogudu artik 2 gün önce 15°den 7ye dustu
Kisi sogugu hiç sevmem korkutuyor beni depresiflestiriyor modumu dusuruyor boluda da her zaman kis havası var mental sağlamlığımı korumaliyim hep
Sen napıyorsun peki kis olunca
Soran+1 yılÇok güzel bir teklif ama inanmazlar)
Derslerine odaklan derler sorunlar var birkaç tane bu kadar umursamaz misin derler zaten benim tepkilerimi sürekli takip ediyorlar bu konuda ne yapacak diye hep böyle aramız bir soğuk bir sıcak biz ne düşünüyoruz sen ne yapıyorsun derler boşuna arkadaşım ve sevgilim olmadı demedim yani hepsi yuzeysel birseydi ozelime karışıyor diye yakinima alamiyorudum
Soran+1 yılIstedigim zaman tek dolasamiyorum ben
Ama kararsız kaldığım konusunda haklısın
Soran+1 yılTek gezmeme izin vermiyorlar boluda evet olabilir belli saatlerde ama , bakude de ayniydi
Mevzu kararsız kalmam evet hep ikilemde , kararsız kalıyorum
Soran+1 yılEnerjin çok iyi 🙈
Soran+1 yıl2 gündür evdeyim bıktım evden ve depresyondan cikmayi düşünüyorum
Soran+1 yılGerçekten böyle bir enerji lazım bana boluda enerjim hep böyle bakude daha mutluyum
Antalyada daha enerjik ve fresh hisediyorum İzmir'de biraz tedirgiblik oluyor ama orada da mutu ve enerjikdim
Soran+1 yılBen denizsiz kalamiyorum demekki)
Soran+1 yılSarı pembe yesil gibi enerjik renkleri
Soran+1 yılBeyaz bej de güzel
Soran+1 yılGiyinmiyorum gormeyi seviyorum ben
Soran+1 yılSiyah beyaz gri bej😅
Soran+1 yılGorebilirsin tabi bakım güzel var mı fotojenik de degilimdir biraz işte değişim lazım bana jsjsjs
Soran+1 yılUmarım o iyi anlamda olur 😅
Soran+1 yılHmm olabilir ben yazıyorum o zaman zaten takiplesiyoruz biz)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılFb iliskisi vucutihtiyaci oldugunda gorusen her an bitebilcek kolelik gibi ama arada duygu bazen yasanabilcek virsey ama sevgili surekli gorebilcegin mutlu eolcagin mutlu etcegin evlilige gidebilcek bir iliski turu aradaki fark biri kullaniyor dieri seviyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istemiyorum sadece ilişkim olsun istiyorum
Hiç olmadı çünkü diğer kızlar erkekler yapıyor çok kötü hisediyorum ben neden yapmayimki- +1 yıl
O senin tercihin ozaman fb iliskisine gidersin
Soran+1 yılNe alaka evlilik istemem mi gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Ailen yüzünden bir şey yaşayamıyorsan fb'yi napıcan, katlayıp çeyizine mi saklican kuzucum.
Fb dediğinle ihtiyaç duyduğunda sevişilir sonra herkes yoluna gider, duygusal bir bağ olmaz.03 Yorumla
Soran+1 yılFb veya sevgili aynı olay canım ailem ikisine de karşı ama soru bu değildi nasıl yapabilirim diye sordum sen yanlış anlamissin anlasilan
Soran+1 yılOste niye sordum sence)
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılFb duygusuz seks partnerliğidir eğer duygu hisler kaptırılırsa üzücü olur ama sevgili bağlılık bütünleşmektir
00 Yorumla Fb sadece cinsellik amaçlı baskı darlama olmadan ara ara vuruşup yola bakmak
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmanladim ben gezmek de isterim o zaman fb bana göre değil sanirim
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Şehir dışından yap. Daha az kişi bilir kimse tanımaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle onu gormucem ki?
Soran+1 yılBilmiyorum ben uzaktan sevmem yanımda olmalı ve bana bir hayri da dokunur gezeriz bu şehirde olan aktiviteler falan birseyler yapılır uzakta nasıl yapcaz
Tanışalım istersen
#Mirliva00 YorumlaFb mi sevgili mi istiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden fb yapiyorsunuz ki?
012 Yorumla
Soran+1 yılSevgili de olabilir
Cevap sahibi+1 yılNeden ama
Soran+1 yılIstiyorum
Cevap sahibi+1 yılPişman olcannsonra. kullanilcannsadece
Soran+1 yılBenim adima karar verme bence
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka ezik olmaya devam et
Soran+1 yılGsgsg ne alaka
Cevap sahibi+1 yılHahaha aynen
Cevap sahibi+1 yılCinsel obje olarak devam et hayatina
Soran+1 yılOfkeni spora doksen şu an kızlarla ilişkin vardi
Cevap sahibi+1 yılVar zaten. Senin gibiler çok
Soran+1 yılTamam
Bul artık FB sende
00 Yorumla
+1 yılDeneyelim istersen
00 Yorumla
+1 yılGel anlatayım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili ve FB arasindaki fark nedir kendime gore iliski secemiyorum? ve ben kardeşimle ayni bolumde okuyorum burasi küçük sehir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler