Hiç yakaladınız mi?

Birkaç gün önce eşimin yeğeninin sözü vardı. Bizide xagirdilar sagolsunlar tabi eşimin ailesi vs onlarda gitmislerdi. Ben sgebe olduğum için mecburen bol ve rahat giyinmem lazım tesetturluyum dar zaten günahtır. Eşimin ablası yani görümcemle oldukça sıkıntılı zamanlarimiz oldu ki hala oluyor aslında sevemedim kadını ben bizim daha önce aramizin kötü olduğu bir komşu kızı var onu da çağırmışlar kaynımgil o da geldi merhaba vs dedik ben kalkmadim geldiginde çok samimi olmamak iyidir emin olun az yapmadı o kız bize işte yemek yeniyor bunlar küçük odaya gitmişler birşeyler yiyorlar ama gorumcemin yüzünü görüyorum bende mutfaktayim çünkü yemeğimi yedim ben yanlarına giderken gorumcemin dudak hareketlerinden"geliyor" cümlesini duydum bozmadım yine gittim yanlarına ama baya rahatsız oldum ve giderken de hiç Allaha ısmarladık demedim ne yaptıklarının farkına vardigimi bilsinler diye bir yerde eşime durumu anlattım eşim konusucam dedi eşim diyor "senin duymani istemedikleri bir durum var belki işte senin hakkında belki iyi bir şey kkonusuyorlardir" mantıksız siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar böyle bir durumda

Hiç yakaladınız mi?